Cannot wake up in the morning without you

Sov så himla dåligt inatt. Låg vaken mellan 03-04.30 och saknade min sovplats, min pojkväns famn. En natt är okej, två nätter är inte okej. Måste flytta ihop.

Hur som helst, gick upp kl 8 och käkade frukost. Dagens planer är plugg, plugg, häst och plugg. Och knarka J's famn.


mobilbloggar

Någon som missat nya blogg.se-appen? Kolla in den i såfall! Superbra för stressade stackare som föredrar att blogga på resande fot. Nackdel: bilderna blir inte i den storleken jag vill ha dem... Mindre snyggt.

Hur som helst står jag just nu och väntar på bussen in till stan för att gå på min poledancekurs. Hämtade just ut ett paket. Avslöjar vad som finns i lite senare.


Pretending someone else can come and save me

Kom just hem, känner mig helt urmjölkad på all energi. Är det möjligt att vara såhär trött hela tiden? Känner mig som en cancersjuk eller något. Finns ingen energi eller motivation till någonting.


lördagskväll

I lördags var vi ute och firade världens finaste genom att först äta på Texas longhorn och därefter gick vi till Lingon och mötte upp ett stort gäng. Vi blev kvar hela kvällen och pussades och skrattade och var glada och sjöng ja må han leva tillsammans med bandet och övriga gäster. Och somliga fick tyrolerhattar. Mycket trevlig kväll. 

 


alexandra jacket

Åh, har sån ångest över vintern som närmar sig. Vill, vill vill inte. Men det spelar ju ingen roll för den kommer ju i allafall. Så det är dags att börja jaga en vinterjacka. Är så sjukt sugen på denna från Boomerang, synd bara att den är snuskigt dyr. Men jag har i stort sett aldrig trivts i en vinterjacka, så det skulle vara skönt att ha en som är både snygg och jäkligt varm.

Någon som har sett en perfekt vinterjacka?


i build myself a castle on the beach, watching as it slid into the sea

Sitter och smuttar på en halvfärdig Mojito och väntar på att åka in till stan och äta ute med Jesper och ett par kompisar till honom för att fira hans födelsedag. Mysigt.


24 september

Är definitivt en dag att fira, för då föddes världens underbaraste människa. Jag köpte honom en teknikpryl. Stod i en timme på Mediamarkt igår och velade och agerade jobbig kund innan jag hittade rätt. Vad gör man inte? Klart han ska ha det bästa. För det är han värd.


black, black, black

Jaha, följer de berömda modebloggarnas råd och klär mig i svart eftersom jag inte har en jävla aning om vad jag ska sätta på mig. Svart, svart, svart. Helt svart. Beger mig in mot stan för lunch-/middagsdate/förberedelser med Sophia och sedan träning.


eager to please, to be what they need but I'm so very tired

Är lite frånvarande vilket ni får stå ut med. I morgon är jag ledig men ska äta middag med Sophia på stan och vi ska förbereda en föreläsning om affärsplaner vi ska hålla på fredag, och sedan träna.

På fredag ska vi som sagt hålla en liten föreläsning om affärsplan inför det kommande årets UF-elever, vi blev ombedda av UF-kontoret att göra det eftersom vi vann bästa affärsplan i Uppsala län i våras.


"världen gick under, och av någon underlig anledning försökte jag överleva."

Frånvaron de senaste dagarna har berott på... Jag vet inte riktigt. Är ledig idag, torsdag och fredag. Hur underbart? Kunde inte kommit lägligare.


your lips are nettles, your tounge is wine

Sitter hemma hos Angelica men ska väl snart bege mig hemåt. Tredje dagen i samma kläder (herregud), behöver göra en visit hem till min garderob känner jag. Senare kanske jag ska hälsa på min nya lilla kusin, hoppas.


nothing compares, no worries or cares, regrets and mistakes

Ja, tjejkvällen såg ut ungefär såhär. Tre filmer, sushi, varsin godispåse, chips och vin. As good as it gets ungefär.


girls night

Ikväll blir det en riktig tjejkväll med allt vad det innebär (bland annat sushi) med finaste fina Sophia och Angelica. Välbehövligt.

i find shelter in this way, under cover, hide away

Så, idag är det skolfoto. Så det passade väl sig att anstränga sig lite extra i förberedelserna. I övrigt är jag ledig, blir bara lite middag med farmor och poledancing.


e.l.f.

Här ser ni mina inköp från e.l.f. Är nöjd med allt, förutom ögonbrynspennan som är för mörk. Och eyelinern är jäkligt svår att applicera, men det är bara att öva! Mineralfoundationen är inte så täckande, så har man dålig hy kanske man bör välja ett annat alternativ. Men för mig funkar det!

Läpppennan, make up mist and set och borstrengöringarna har jag inte provat ännu.



still when your heart is sore and the rain's pouring you'll make it



Så, har införskaffat mig dessa skönheter. Älskar dem tillräckligt mycket för att ha bott i dem under två dagar sedan inköpet i lördags.

Annars är väl allting jobbigt och hjärtat blöder och halsen är lika tjock som vanligt. Men, det gick helt okej hos vet. igår ändå.

the world carries on but nothing remains the same

Så, godmorgon. Eller nåt. Sitter och äter frukost, har redan ridit och ska snart iväg till veterinären med häst nr 2. Snälla, håll tummarna för oss.


delivery!

Fick leverans för några dagar sen, från e.l.f. Roligt. Ska visa er lite mer utförligt senare.


när det är kallt och mörkt och svart

så är det ju bra att sätta sprätt på lite pengar och omge sig med lite fina saker. Så detta pryder nu mitt söta lilla källarfönster.




Miqmaq, 119 ynka riksdaler.


So tell me when my sigh is over

Idag skulle jag plugga. Har absolut ingen ork. Idag känner jag mig precis såhär. Och jag saknar, och jag känner. Det skulle ju bli bättre än såhär.




fina, fina Vera

I fredags hände någonting alldeles fantastiskt: Min lilla kusin föddes. Hon är fortfarande kvar på sjukhuset, längtar tills jag får träffa henne. Katerina VERA Nina, välkommen till världen!


kulturnatt

Så, igår firades kulturnatten i Uppsala. För mig började det med förfest och grillning på landet och efter lite tequilashotande och lite så drog vi oss in mot stan för vidare firande. Vilket var värdelöst, precis som alla andra år.



Grabbarna fick en lysande idé och drog fram en cementblandare att kyla drickan i.
 


Snyggingar.
 

Haha, seriös pojkvän man har. Alltid.
 

Obligatorisk nattmat innan hemfärd.

Det är okej att känna


such a waste of a young heart

Det här är verkligen en skitdag. En jävla skitdag. Sitter och traglar företagsekonomi och förvrids inuti av stressen inför praktik, projektarbete och ett gäng andra otrevliga, påfrestande saker. Vill bara gosa ner mig i ett hav av kuddar, täcken och filtar i ett halvmörkt rum och sova i en vecka. Eller en månad. Möjligtvis två.

Skulle kunna tänka mig något av alternativen nedan.




Himla, höst 2011. Älskar deras sätt att inspirera med hjälp av naturen. Sova på en häst?

so tell me when you hear my heart stop

Sitter i skolan. Överväger att göra en kraftansträngning och faktiskt vara lite produktiv. Fast jag har verkligen ingen lust. Igår fick jag åter igen boka veterinärbesök, när min häst äntligen äntligen blivit friskförklarad så upptäcker jag att vår andra häst är skadad. Så jag har ingen lust med någonting.


but this is something you cannot bear

Glider in till stan för en satans synundersökning och poledancing. Iförd trasiga jeans. Ciao!


do what you must do to find yourself, wear another shoe



Har spenderat dagen i nya, trånga skor. Först var jag, Sophia och Angelica på ett möte som jag arrangerat med Himlas marknadschef angående grafisk profil och marknadsföring, väldigt väldigt intressant. Om man som jag tycker sådant är kul. Sedan har vi lunchat, fikat och shoppat. Summering: väldigt bra dag.

Just det, uppmärksammar höstens stora trend och klär mig i kamelfärgat.

I still want to drown whenever you leave

Ligger just nu i min säng och stryps långsamt av Matematik C. Jag gör som många andra och delar med mig av min spellista. Varsågoda.


i catch my breath with just one beating heart, and I brace myself please don't tear this apart

På önskelistan står någon av dessa - har bara inte bestämt mig för vilken. Är ju som bekant ett inbitet fan av clean's dofter och har redan fem stycken. Men chanel's är också underbar. Har ni testat dessa? :)






then I'll give my heart 'til the end of all time



Har införskaffat en helt vanlig kavaj och vinrött nagellack. Till det - helsvart och en ring som var min mammas en gång.

but you say you're getting tired, you're tired and so am I

Sitter i skolan, sjukt omotiverad. I eftermiddag har vi information om projektarbetet. Herregud. Förresten, om ni undrar varför min blogg är så jävla tråkig just nu så är det för att jag har lite kamerastrul och har lite fullt upp och så.


RSS 2.0