åh låt det va som i en dröm

Stress, projektarbete, plugg, jobb, ångest, saknad, kärlek, mys, vänner, solsken, klassfest, baksmälla, häst, misstänkt hjärtinfarkt, 10 h på akuten, trötthet, studentplanering.


Like the stars miss the sun in the morning skies



Mellanlandar hemma ett tag för lite plugg och vila innan jag åker vidare till jobbet. Är inte jättepigg på att jobba hela helgen eftersom jag har haft sjukt mycket den här veckan och kommer att ha sjukt mycket nästa vecka. Money, money, money. Sen ska jag krama sönder min fina, fina pojkvän.


I'm ready to suffer and I'm ready to hope

Dagen har spenderats med skola, terapi och middag med en saknad Julia. Har haft tre prov den här veckan, så är sjukt mör. Typ halvdöd. Men skönt att ha det avklarat.


the mystery of being so happy and so damn sad at the same time



I torsdags kväll myste jag med två av världens finaste, underbaraste tjejer och Jesper. Vi (Sophia) lagade fantastisk mat och grät (exkludera Jesper) till fin, sorglig film. Gårdagen spenderades med plugg och sedan däckade jag och Jesper i soffan. I morse gick jag upp 9 för att gå på spinning, är ganska nöjd med mig själv. Just nu sitter jag ute hos pappa, har fixat stallet och lagat mat med småbrorsorna. Mysdag.

all good things are wild and free

Sitter och ska äta frukost, jobbar hemifrån idag. Det blir plugg typ hela dagen, tänker dock skämma bort mig själv med ett avsnitt Grey's om jag är duktig, haha. Ush för det här! Plugg, plugg, plugg. 17-20 blir det jobb på IKEA. Ha en bra dag!


come and take a walk on the wild side, let me kiss you hard in the pouring rain

Sitter och försöker plugga, är verkligen värdelös. Oduglig. Tre prov nästa vecka, bara att kriga. Jesper å andra sidan sitter och spelar x-box bredvid. It's not fair. Tar snart till Ben&Jerrysen.


and can you believe that no one ever told us about the sorrow

Inflyttningsmys, familjemys, kompismys, bebismys, frukostmys, soffmys, födelsedagsmys.


I don't see what anyone can see in anyone else but you

Godmorgon! Gick upp för ungefär en timme sen, kunde inte sova som vanligt. Min fina tröttmössa ligger fortfarande och sover. Så jag sitter och försöker jobba på mitt projektarbete, vilket går sådär eftersom jag har noll lust.

Har firat påsk med min och Jespers familj och närmaste släkt, och jobbat hela helgen. Sjukt skönt att få vara ledig idag. Ska försöka plugga men känner att det är ganska omöjligt, annars är dagens planer att träna och shoppa lite. Och ha lite kvalitetstid med hjärtat.


beat inside me, I'll be with you

Sitter i soffan men ska strax skutta iväg för att ta bussen ner på stan och möta upp Sophia och köpa sushi. Ska nämligen ha pizza/sushi-häng här ikväll med runt 10 personer, mysigt!


How can I be brave when when I'm afraid

Nu jäklar har jag suttit i soffan med datorn (och iibland en Ben & Jerrys-burk) i typ 6 timmar och skrivit projektarbete. Lyckades frambringa 1500 ord, okej men inte strålande. Nu ska jag fixa till mig och åka och möta upp Jesper för lite mer shopping på IKEA och sen fixa lite fler saker. Äta något idag kanske?


I dont want to survive. I want to live.

Godmorgon! Nu har vi avklarat flytten, fick nycklarna kl 12 i måndags och var galet effektiva och fick mycket gjort och sov här i måndags natt. Igår åkte jag med farmor till IKEA och handlade en hel del viktiga saker. Som orkidéer till exempel. Lägenheten är lite sunkig men faktiskt supermysig, vi är kära i den.

Igår var jag upptagen med  IKEA och att umgås med min moster och mina småkusiner, men idag ska jag stanna i lägenheten hela dagen och råplugga. Jag ska nämligen försöka fixa färdigt projektarbetet den här veckan. Är så sjukt omänskligt jäkla otaggad bara, vilket jag inte alls planerat.


Här sitter jag just nu (i soffan) med en tekopp.




Käkade flyttgröt som vi fick av farmor till frukost!

RSS 2.0