inside a frozen memory of us, and we are motionless

Sitter och försöker plugga till morgondagens historiaprov men vill helst bara skita i det och gå och lägga mig och sova i 13 timmar. Har varit så jäkla trött idag. Att luncha och prata med Sophia var dagens höjdpunkt.



warm me up and breathe me

Har haft ett helt okej lov, spenderade några dagar i Strängnäs med Sophia och Angelica, pluggade, umgicks med människor och jobbade tre dagar. Nu är det skola igen och jag tror att jag dör. Så mycket att göra, så lite tid.

Nu ska jag i allafall iväg på ett Mary Kay (?)-event på Hotell Gillet. Vet inte riktigt vad det är, tror inte att det är ett vanligt homeparty i allafall.


you gave all you had and now I'm alone


And we are here, but I already miss you

Skolan har dragit igång igen och det med besked. Har insett att jag kommer att ha skola/jobb 12 dagar, ledig två. I resten av terminen. Yey! Bara att hålla hårt.

Har träffat en oerhört söt liten bebis, varit onyttig, kollat på filmer, jobbat och så vidare. Idag var jag på banken med Jesper och flyttade över alla mina pengar till Swedbank, startade ett gemensamt sparkonto med Jesper och pratade sparande och bolån. Orimligt mycket vuxenpoäng!

Kommer att behöva någon kickstart om jag ska börja blogga "ordentligt" igen, typ en ny blogg eller en ny design. We'll see.


RSS 2.0