Because nothing makes me stronger than your fragile heart.

Har spenderat dagen med att praktisera, gå på gränby med Jesper, gymma och nu har jag och mitt fina hjärta druckit glögg. Både vanlig och med blåbär och lingonsmak. Julemys i högsta grad. Blir ett bildlöst inlägg eftersom att internetet här är tragiskt långsamt. Jesper har skaffat e-bay konto för ett par dagar sedan och är helt manisk, det är lite roligt att kolla på honom, haha. Ska se till att luska ut hans lösenord så att jag kan tjuvbeställa grejer från hans konto. Eller?

Little black shoe

Svarta skor. Klassiskt. Snyggt. Alltid rätt. Dessa tre saknas i min skogarderob. Ett par av dem är faktiskt påväg hem till mig. Jag kunde inte motstå. I need them. Gissa vilket par? Nu ska jag duscha, krypa ner i sängen och mysa framför en film. Är så sönderfrusen, vintern är redan för lång. Dags för värme nu.

Praktiken med Tina idag gick bra, tog en massa bilder på lägenheten vi eventuellt ska styla. Håller tummarna för att ägaren vill köpa stylingen! 




Nelly, nelly, skopunkten. Uppifrån och ner.

Soon but not yet.

Hallå där!

Kände för lite förändring här i bloggen igår och fixade till en ny header och sidobild lite snabbt. Vad tycker ni? Dock stämmer den ju inte riktigt eftersom jag inte är 18 år ännu. Men jag orkade inte skriva 17 år och sedan ändra det. Hur som helst. Idag drar jag igång och börjar praktisera med fina, underbara Tina. Min hovslagare som även håller på med inredning, vilket är den biten jag är mest intresserad av. Så klart. Just nu sitter vi förmodligen och fikar (tidsinställt inlägg) och sen ska vi åka och titta på en 4:a som vi eventuellt ska totalstyla. Ska bli så kul om vi får göra det! Därefter ska vi åka och sko min häst.

 

Lappen.

Nej, som vanligt blir dagen inte exakt som jag trodde. Den blir bättre, för jag ska övningsköra. Har gjort det en hel del sista tiden (har övningskört mer eller mindre sedan jag fyllde 16, men inte så här mycket koncentrerat i stan). Jag ska bannemig ha körkortet så snabbt som möjligt efter att jag fyllt! Min kusin håller också på och tar just nu, dock fyller han 20 två dagar innan jag fyller 18. Det ska bli spännande att se vem som hinner först. Dock ligger han nog snäppet före mig. Han pluggar teori hela tiden till exempel. Har jag öppnat boken? En gång. Full fart som gäller, fyller ju om lite mer än en månad.

Såhär ser jag ut i dag. Har dock bytt till svarta jeans. Orkar inte klä upp mig, dra en tröja över huve ba'. Lånad tröja dessutom.


underneath



Efter att ha levt hur länge som helst med bh:ar som inte sitter som de ska tog Jesper med mig till Twilfit för att köpa en ny till mig. Så himla snäll. Jag fick hjälp att prova ut storlek och det visade sig att jag gått runt med två storlekar för liten kupa och för stor i omkrets (75C). Så himla skönt att ha underkläder som passar! Nu ska jag bara införskaffa några set till när plånboken tillåter. Mitt tips till alla tjejer är att gå och prova ut storleken i en bra butik!


Sunday? No. Rainday.

Godmorgon! Har varit ute och släppt ut hästarna, och that's it. Tänker inte gå ut mer idag. Fy tusan vilket skitväder. Nej, jag tänker ligga inne och slappa, kolla på film, kanske göra lite uppgifter. Eftersom jag har varit "ledig" hela veckan slipper jag även söndagsångesten. Ser faktiskt fram emot morgondagen som ska bli jäkligt rolig. Nu ska jag läsa klart ELLE som jag fick igår av min sister in law (Jespers syster Emma). Fick även en mascara. Rena rama julafton. Noomi Rapace är sjukt snygg. Och sjukt intressant.

Ha en bra söndag!


Låt fredagsmyset börja.

Ni tycker inte att mängden av choklad är överdriven? Nej herregud. Precis lagom för mig och mina tre småsyskon som är hemma ikväll tycker min pappa. Jag håller mig dock till den mörka. Just nu lagas fläskfilé och potatisgratäng. Mums!




I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding if that'll make it right



Några bilder som jag tog på mig själv häromdagen. Satan vad svårt och jobbigt det ska vara att fota sig själv. Måste införskaffa en fjärris till kameran så att jag slipper springa fram till självutlösarknappen varje gång. Lite svårt att bli snygg när man måste ställa sig tillrätta på några sekunder. Hmm, när blev min näsa sådär spetsig förresten? Sist jag kollade mig i spegeln var den miniliten och rund. Roligt vad skuggor kan göra.

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Åh, jag dör snart av uttråkning! Har suttit vid datorn och jobbat med olika uppgifter sen kl 11 nu, alltså ungefär 6 timmar. Och det känns som att jag inte kommer någonstans! Har i allafall hunnit färdigställa mitt CV och jobbat en del på en praktisk guide till att starta företag, vilket såklart är jättekul att få göra men känns som ett evighetsprojekt. Är uppe i tio sidor nu och har inte ens kommit i närheten av halvvägs... Vilket innebär att jag säkert kommer att få korta ner allt jag skrivit till häften i slutändan ändå. Hur som helst, nu ska jag ut och göra stalltjänst och sedan laga middag. Fy fan vad jag ska dricka vin och äta mörk choklad ikväll.

Den här guiden då. Det kommer att bli ett hjälpmedel för er som ska starta upp ett företag, en slags steg-för-steg-guide som ska innehålla tips och råd och information. Det är en skoluppgift för de som satsar på höga betyg (vilket jag självklart gör) men jag hoppas verkligen att någon kommer att kunna ha användning för den sen så att jag inte sitter och sliter "bara" för mitt betyg. Det tråkiga är att det ju redan finns superbra såna här guider ute på marknaden. Jag får väl se till att göra min mer attraktiv.

Såhär ser framsidan ut än så länge, men jag skulle vilja byta bild (både jag och mina föredetta kolleger tycker att våra ansikten ser gräsliga ut på denna). Kanske ska försöka hitta någon duktig tjej/kille som kan ta lite bra businessbilder på mig.

Ser ni vad det står på den rosa raden?


morgonstund

Godmorgon! Eller, egentligen är det ju mitt på dagen men jag passar på att sova ut nu när jag kan. Det är en lyx att sova enligt mig och jag vet ju aldrig när jag får chansen att sova ut igen. Faktiskt. Gick upp för ungefär en timme sen och nu sitter jag och äter frukost och myser med tända ljus, ska börja direkt nu med att ta itu med samma lista som jag lade upp igår. Igår blev inte mycket gjort på den då jag passade på att ta tillfället i akt att övningsköra en himla massa eftersom pappa skulle till stan. Så det blev några timmars övningskörning och sedan träning, hann bara skriva litegrann på ett par uppgifter innan det.

Så idag ska jag jobba med listan för hela slanten, tänkte börja med en entreprenörsuppgift som faktiskt är ganska rolig. Och kvällen är ännu oplanerad. Ha en bra dag!


To do

Godmorgon! Jobbar ju lite hemifrån den här veckan som ni kanske märkt. Har nu suttit vid datorn i nästan 1,5 timme och inte fått någonting vettigt gjort ännu, trots att jag verkligen borde sätta fart. Det är ingenting som direkt lockar om jag säger så. Hur som helst, har ju en liten to do-list så det är väl bara att sätta fart om jag ens ska hinna göra hälften. Dags för mig att göra en till kopp te och börja slita.


Favourite



Fullkomligen älskar den här stickade tröjan från Vero moda. Så enkel och fin, bara att slänga på sig till ett par jeans så är man klar. Blir ju lite roligare om man piffar upp med accessoarer, men jag tycker att den är fin bara som den är också. Kommer att slita den med hälsan.

Nu ska jag in till stan för att möta upp Lina och senare åka ut med henne till min häst (som är hos en fodervärd) och vaccinera henne. Ska bli mysigt att träffa både Lina och Juli.

I beg for different shades of grey not to be all there is.


Prommis.

Lite såhär såg prommisen ut med farmor och hundarna. Grå och jäklig. Nu ska jag äta med familjen och farmor och sen ska jag in till stan och träna och sen åka till min fina pojkvän hade jag tänkt.


foggy tuesday

Hallå där. Jäklar vad dimmigt det är idag! Sjukt tråkigt väder, men bara en liten gnutta mysigt också. Jag har inte fått speciellt jättemycket gjort idag, skrivit en del och haft stalltjänst bara. Nu ska jag ut och gå en liten promenad med min farmor som är här och sen ska jag fortsätta ta tag i lite skriverier och uppgifter jag har.


"what you are given can't be forgotten and never forsaken"

Så, lovade ju att visa er vad som fanns i Boomerangkassen och here it is. Underbar. Jag ångrar mig inte en sekund, den är så jäkla fin (ännu finare i verkligheten enligt mig) och så jäkla varm. Absolut ett av årets bästa köp.


family weekend

Godmorgon! Har precis ätit en lång frukost samtidigt som jag pysslat med lite bilder från helgen. Har ju inte varit speciellt aktiv på bloggen i helgen, har haft lite annat för mig. Till exempel varit på bio i lördags med familjen och firat Jespers farmor igår med hans släkt. Idag är jag faktiskt ledig (så jäkla skönt), men ska in till stan för en grej ändå.

Lite bilder från kalaset igår:


If I had only felt how it feels to be yours I would have known what I've been living for all along.


Fredagskväll.

Sitter och mumsar på lite mörk choklad och smuttar på ett glas rött. Det förtjänar jag antagligen efter killerpasset på gymmet i eftermiddags. Har just ätit en god middag med familjen, vet ännu inte vad kvällen bjuder på men jag är ganska nöjd som det är just nu. Hoppas ni har en underbar fredagskväll!


give me the chance to prove that I'm the one who can walk that mile

Slutar för dagen nu och ska åka till gymet och bränna lite fett. Har skrivit CV och jobbat lite på en guide jag håller på med. Ikväll ska jag nog ta det jäkligt lugnt. Är ganska trött. Åh, gud, jag önskar att jag hade någonting mer intressant att skriva om. Jag är inte intressant nu.


Godmorgon

Åh, filmen igår var så bra. Den var så, så bra och så vacker. Jag vill se den igen, jag orkar inte vänta tills den kommer på dvd! Se den. Okej? Just nu sitter jag och ska äta frukost, och sen tänkte jag ta en långpromenad med mina hundar. Mysigt. Är ju ledig idag, faktiskt min sista hellediga torsdag. Ikväll ska jag på riskettan, tack och lov tillsammans med Angelica, har hört att den ska vara outhärdligt tråkig.



Just nu:

Nu håller vi på och gör oss klara och ska strax gå ner på stan. Är supertaggad!


exclusive shopping

Sitter hemma hos min mormor, ska äta här och vänta tills Jesper slutar jobba. Sen blir det bio!

Köpte två kajalpennor på HM idag, försöker egentligen undvika att köpa deras smink (har tänkt att bara köpa elf och make up store i fortsättningen) men är väldigt fattig just nu så de får duga. Hatar det, ska ut och söka jobb! Och så är man ju alltid som mest shoppingsugen när man inte har några pengar.


heels



Jag dör. Sexhundranittionio kronor, nelly.com.

"No measure of time with you would be enough. But we'll start with forever."

Ikväll går jag och Jesper och ser Breaking Dawn part 1! Jag är så sjukt förväntansfull, längtar ihjäl mig! Tror att den kommer att vara så himla bra.


Home is where your heart is.

Jag sa ju förut att jag skulle lägga upp ett par bilder från när Angelica tatuerade sig, here you are :) Det var intressant att se då jag som sagt aldrig sett det förut. Jag förstår helt budskapet med tatueringen också, att man hör hemma hos den/det man älskar. Det kan ju vara en plats eller en person, eller något man gör, vad som helst egentligen. Jag vet att oavsett var jag är någonstans så kommer jag att känna mig hemma med Jesper, hans famn är den platsen i hela världen jag trivs bäst på. Och oavsett vart jag är så längtar jag efter honom. Det är hos honom jag hör hemma. Hur som helst, jag har just kommit hem från honom. Hade tänkt spendera kvällen med att gå och och springa eller något, men jag känner mig inte på topp så jag tänker nog gå och duscha och gå och lägga mig. Klockan är kvart över fem. Jag vet.


Synd att det bara är sunkiga iPhone-bilder. Det var sjukt irriterande, för jag hade tagit med mig systemkameran, men glömde minneskortet i skolan. Klassiskt.


craving



VILL ha. Nelly är ju sådana skamlösa copycats, men jag kan inte låta bli att älska det ibland. 399 kronor är ju ungefär vad en fattig student har samvete nog att hosta upp.

"The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return."

Godmorgon! Åh, gårdagen var inte rolig. Hade samhällskunskapsprov på förmiddagen, satt bokstavligen och skrev i tre timmar. Oavbrutet. För hand. Och sedan hade jag matteprov på eftermiddagen. Sen körde jag skiten ur mig på gymet, vilket iofs var trevligt. Blir i allafall kort dag idag, tack och lov.

Ebba (min storebrors flickvän) och min kusin Vera.


b to the oring

Sitter och pluggar matte. DÖR. Igår spenderade jag ungefär hela dagen med att plugga samhällskunskap, och känner mig ändå inte färdig. Fy fan vad tråkigt. Har aldrig pluggat såhär seriöst förut, brukar lära mig på ett kick. Skulle vilja övningsköra, träna och åka till en supermysig butik också idag men det är nog bara att glömma. Underbart. Tröstar mig med en apelsin.


Den lilla svarta.

Sitter och försöker plugga men det går mindre bra eftersom det råkar vara brutalt mycket mer intressant att sitta och kika på kläder och skor. Why God? Har dock redan hunnit med att städa mitt rum och fixa stallet. Så lite kan jag få slacka. Helgen kommer att ägnas mestadels åt att plugga då jag har två prov på måndag (så är planen i allalfall, brukar ju dock gå annorlunda av någon anledning). Ska i allafall försöka ta mig i kragen och plugga färdigt för dagen så att jag kan umgås med farmor och hennes syster som kommer hit på middag och sen åka och träna och till sist spendera kvällen med min fina pojkvän.

Är på jakt efter fina klänningar och har bland annat hitta dessa. Den lilla svarta kan man aldrig få för många av, right? Båda två från Nelly.com.

Just det, ska lägga upp ett par bilder från gårdagen senare! Det gick superbra och resultatet blev väldigt fint. Jag och Sophia var mer nervösa än vad Angelica själv var.


I often think about where I went wrong. And the more I do, the less I know.

Godmorgon!

Befinner mig just nu i skolan och jobbar med entreprenörsskap men ska strax ta ett break för att följa med min fina vän Angelica när hon ska tatuera sig. Det är hennes första tatuering, och första gången jag ser någon tatuera sig. Ska bli spännande! Planerar ju faktiskt att själv göra det snart.

Kära släktingar som läser min blogg, låt min mormor vara lyckligt ovetande om det. Hon skulle bli hysterisk.


New

För ett par dagar sedan gjorde jag ett mycket (stort och) efterlängtat inköp. Äntligen! Är sjukt nöjd. Antar att ni kan gissa vad som finns i påsen? Visar någon dag. Nu ska jag duscha, plugga lite och åka iväg till Jesper!


last night

Hallå!

Har precis ätit middag med familjen och mormor, och innan dess har jag spenderat dagen med att gymma och åka buss ungefär.

Gårdagskvällen spenderades som sagt med Angelica och Sophia, vi åt middag på Tilltugg och sedan gick vi vidare till O'Learys (en krog) för att hänga lite med ett gäng killkompisar. Sen åkte vi hem till Angelica och såg en film och myste i soffan. Ikväll blir det plugg och mys med Jesper.


onsdagshänga

Godmorgon bloggen!

Igårkväll tog jag det bara lugnt och myste med Jesper och såg en film. Behövde faktiskt bara göra ingenting. Ser fram emot kvällen då jag ska ut och äta med Sophia och Angelica och sedan hänga hela kvällen. Lovely.

Jag och min lilla kusin. Hon är ett litet underbarn som skrattade typ direkt när hon föddes.


sweet little dreams

Tog några foton på Vera sist hon var här och hälsade på. Blev dock väldigt dålig kvalité på dem då jag inte ville använda blixten eller starkt ljus eftersom hon låg och sussade så sött.


and it would be as easy as breathing

... and breathing would be easy

Så, nu är det höst på riktigt, skolan tar på krafterna och minimerar den redan nästan obefintiga energin. Och jag kanske inte orkar engagera mig speciellt mycket i någonting alls och jag måste acceptera det. Just nu. Och att säga att det är svårt vore årets underdrift. Jag vill så mycket mer.


And darkness came.

Har varit en smått jobbig första måndag efter lovet. Sjukt svår matte C började dippen på min dag, och sedan blev jag lite knäckt när jag insåg att det var kolsvart ute när jag kom hem vid halv fem-tiden. Usch, är inte redo för vintern. Har spenderat kvällen med att laga mat och målat byrå. Nu myser jag med Jesper framför teven.

Missbrukar värmeljus. Kan inte leva utan nu när det är mörkt och kallt och... mörkt.



infinite love

Har ätit middag med familjen och Jesper och nu ska vi se en film tillsammans. Har också tänt ljus för mamma, farfar, morfar och Gabriel. Älskar er i oändlighet.


I could hold you for a million years to make you feel my love

Spenderade min fredagskväll hemma hos min älskade Sophia. Vi såg fyra filmer (!) och käkade middag och choklad. Och pratade massor såklart. Myspys.


Torsdagsmys.

Idag är det en riktig mysdag, min moster och hennes familj har varit här och ätit middag vilket alltid är lika mysigt och nu kom Jesper och vi ska se Baksmällan 2 med min familj och mysa.


Humor.

Min lillasyster säljer jultidningar så vi har köpt rocky, elvis och herman hedning. Fyfan vad Elvis är rolig, man blir typ lycklig av att läsa. Läste ut den på ett kick. Läs Elvis, jag tror seriöst att det är bra för hälsan.


last night

Hade en supertrevlig gårdag som inleddes med fikahäng med Julia och Linnéa, därefter vidare för asiatisk middag med familjen, Toms flickvän och farmor. Det var supermysigt, vi hade en egen liten buffé vid bordet. Efter det gick vi på bio och såg Tintin, som faktiskt var riktigt rolig. En bra helkväll helt enkelt.


We know more about human bodies than ever before. But why people live and die, why people hurt and get hurt, is still a mystery.










Lite såhär ser jag ut idag när jag åker till stan och fikar med älskade Julia och sedan går ut och äter och går på bio med familjen och farmor. Har inte träffat Julia på hur länge som helst, saknar ihjäl mig. Ska bli mysigt.


RSS 2.0