Hanging out with the stars and the big moon

Hej hallå!

Har haft några fina dagar med familj och vänner nu över jul, och har mer ledighet att vila upp mig på. Igår på julafton firade jag med familj och släkt hemma hos min moster, och senare på kvällen hämtade Jesper upp mig och jag åkte hem till honom och myste vidare. Dagen har spenderats med firande av Jespers mormor och nu ska jag lägga mig i sängen i min onepiece och titta på Grey's anatomy hela kvällen hade jag tänkt.

Har även skaffat instagram, där jag heter linnljungqvist om någon är intresserad av att följa mig. Alltid så efter, men det är superkul! Och förresten, jag är numera brunett.




bloggpaus

Hallå där!

Jag har varit väldigt inaktiv sista veckan, det har varit en väldigt jobbig vecka mentalt. Jag känner att jag behöver lite space och tid att andas. Så nu har jag bestämt mig för en liten bloggpaus, så bli inte besvikna om ni klickar in här och det inte kommit upp något nytt. Kan bli några dagar, kan bli en vecka, vi får se.

Har i alla fall hunnit med lite julklappsinköp under veckan, bara en klapp kvar nu. Ikväll ska jag fira lilla julafton med Sophia och Angelica, vi ska antingen äta ute eller knåpa ihop ett litet julbord hemma hos Angelica, och så ska vi byta julklappar och mysa och sådär.

Vi får se när jag skriver nästa gång, tills dess: Ha en underbar jul allihopa och pyssla om de som ni älskar!


Bild från google.

over the edge over again

Hej! Idag har jag slitit som en liten gnu i flera timmar med att flytta en massa möbler och grejer till lägenheten. Herregud, fyra trappor upp utan hiss. Vi dog nästan innan vi var klara, det var ju inga lätta grejor heller (bland annat 3 sängar). Men nu är det gjort!

Gårdagen spenderades i Stockholm med att shoppa fina saker till lägenheten och så hann vi med en sushilunch också. Mycket bra. På kvällen var det myskväll som gällde med film och ost och kex och så. Nu vet ni lite vad som händer, synd att jag inte är mer aktiv här just nu. Nu: råplugga körkortsteori.

Bokade nyss biljetter till nya Sherlock Holmes till Jesper och mig i morgon. :)


I don't have a choice but I still choose you

Har varit lite fullt upp senaste dagarna, och kommer säkerligen att bli den här veckan och nästa. Vilket är jättekul såklart! Igår var jag till min skola och hade två möten, ett om projektarbete och cv/personligt brev och ett om bara cv/personligt brev. Ville ha lite synpunkter, och igårkväll skickade jag iväg en jobbansökan till ett företag jag jättegärna vill jobba på. Så nu håller jag tummarna på att de ska vilja ha mig till en intervju!

 Idag har jag varit på IKEA och handlat lite och lunchat med Tina, varit på banken, sprungit på stan och lite så. I morgon ska jag till Stockholm med Tina för att göra lite inköp.

Det är mycket som händer just nu och det är bara så himla kul! Nu ska jag ta och kila ner i sängen så att jag orkar upp i morgon. Har inte sovit bra på en vecka ungefär. Wish me good luck tonight.



Hade en sen lunchdejt med en väldigt, väldigt fin kille igår också.

dreamed last night about a time and place where from our troubles we had escaped

Har spenderat min söndag med att rensa mina garderober. Ungefär hälften åkte ut, så himla skönt. Mestadelen av de kläderna går nu till bättre behövande, och det känns ju också bra att känna att man hjälper någon. Passade också på att rensa bland smycken, smink, parfymer, skor och väskor. Sen tvättade jag mina sminkborstar, städade och dammsög mitt rum. Städsöndag! Låter sjukt tråkigt men var faktiskt väldigt skönt.

Ikväll ska jag kanske gymma och sen mysa med min Jesper.


sellotape an end to a story that is ending

Oh lord. Precis som Kenza föll jag handlöst när jag såg den här klänningen från Jones & Jones. Dock känns 750 lite dyrt för mig, men åh, jag skulle vilja bära den här på mitt födelsedagsfirande.

Just nu sitter jag och beklagar mig över att sitta fast mitt ute i urskogen där jag bor och jag har ingen möjlighet att ta mig härifrån. Fy tusan. Som grädden på det förbannade moset hittade jag nyss en underbar klänning till 50 %. Jag hade inget val och mitt konto blir så jävla misshandlat.


And heaven knows I try to find a cure for the pain

Hallå där! Har haft en väldigt lugn dag med undantag från ett hårt pass på gymmet. Fjärde passet den här veckan, känns bra. Nu ska jag snart börja laga mat för jag har bjudit in tre killkompisar till Jesper och mig på middag och filmkväll. Ska bli mysigt.


If we never found this love if we never took that road if we hadn't had the heart

Snart sticker jag iväg för att titta på min lillasysters luciatåg. Med ostylat hår som lufttorkat efter duschen. Har nämligen börjat med värmefria dagar för mitt hår. Minst två dagar i veckan försöker jag undvika all värme: fönen, plattång, locktång. Och om jag har möjlighet och tid att låta håret lufttorka och skippa fönen gör jag det.


Den här bloggposten innehåller nötkräm

Såg den här kampanjen och självklart vill jag vara med och hjälpa till. Så lätt det kan vara att rädda ett barn idag. Har du en blogg, gör det du också.

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.


someplace far but surtain, a land of mere suspension where someday we must go

Har jag berättat hur underbar min praktik är? Den är jäkligt underbar. Igår var vi först på IKEA i ett par timmar och handlade grejer till lägenheten, sen lunchade vi, och sen åkte vi till fullerö handel och handlade grejer till lägenheten. Såna arbetsdagar skulle jag gärna ha varje dag. Idag hängde vi först på Gränby C och shoppade kläder, sen lunchade vi, och sen åkte vi till EM (europamöbler) och beställde möbler till lägenheten. Helt okej.


I don't love you but I always will

Jag sitter vid köksbordet, dricker te och våndas över böckerna som ligger framför mig. MÅSTE plugga körkortsteori. Måste. Angående headern: Bara väldigt tillfällig. Ska göra en svinsnygg design någon gång efter jul, tills dess får bloggen se ut som skit.


snapshots

Hallå!

Eftersom jag är så sjukt dålig på att uppdatera med bilder på vad som hänt under dagen så får ni ett helt gäng nu i stället från de senaste dagarna.



Testade på chefspositionen på J's jobb.


Var på SACO-mässan och fick inspiration till livet efter gymnasiet. Ska göra ett inlägg omd et senare!


Käkade en svingod ceasarsallad.


Har tränat som en liten gnu. Ända tillfället jag har haft att ta bilder på mig själv. Haha.


Fikat och catchat upp med kanske världens finaste tjejer.


Lagat mat.

Allt från min iPhone. Sen har jag myst en himla massa med min fina pojkvän också. Och praktiserat. Och en del annat. Puss på er.


in this world the heart beats slow, in my arms let's share the cold

Ligger i soffan hemma hos Jesper framför en varm brasa. Hur mysigt som helst. Men ska strax börja göra mig i ordning för att åka in och praktisera. Vi ska åka och titta på lägenheten igen och planera lite.

Här är senaste tillskottet i skogarderoben! Love them. Hade tänkt att premiäranvända dem igår men fegade ur. Känns som att jag behöver gå in dem lite först.



Nila, om jag inte minns helt fel, från Nelly.

Nytvättat.

När jag köpte nya sminkborstar/penslar tänkte jag att "de här ska jag tvätta minst en gång i veckan". Jo men precis. Det blir snarare en gång i månaden. Hur lat kan man vara egentligen? Nu är det gjort i allafall. Ska snart in till stan för ett möte och innan dess tänkte jag tvätta lite kläder som ska handtvättas. När jag ändå håller på liksom.


Måndag




Super-honungsburken! Farmor känner en biodlare.


Breathtaking.

Kristen Stewart för Glamour UK. Så ändlöst vacker. Allvarligt talat, hur snygg får man bli? Det är nästan groteskt. Jag tappar andan.


Twisted

Jag är en o.b-tjej och dissade totalt Libresses tampisar när de kom ut. De var faktiskt sjukt dåliga i jämförelse med o.b's. Såg de här i hyllan i affären och tyckte att det var superkul med designade askar och tampisar, så de åkte ner i korgen såklart. Dessutom var själva tampongen mycket bättre än vanligt. Blev helt chockad när jag sedan insåg att det var Libresse! Det var på tiden, de är ju överlägset bäst på trosskydd och bindor. Så, om ni är o.b-tjejer, spring och köp dessa istället. No more o.b for me.


Godmorgon

Sitter och äter frukost, sjukt hur sent jag vaknar nu för tiden! Gick iofs upp efter fem timmars sömn och tog ut hästarna och gick sedan och la mig igen. Men ändå. Försökte blogga igår men vårat internet strulade. Såklart. Gårdagen spenderades i allafall med att träna, övningsköra och sedan gå runt i evigheter på Gränby C för att Nikita skulle leta vinterkläder. Befann mig i minst tre timmar på Gränby C utan att köpa en enda pryl. Det var nästan outhärdligt. Sedan blev det filmkväll med familjen.

Idag ska jag nog träna, och annars bara göra saker jag har lust med. Lät konstigt. Jag har lust att träna också. Så ni vet. Ha en bra söndag!



På gymmet.

There's no religion that could save me no matter how long my knees are on the floor

Godkväll bloggen! Har just ätit tacos med familjen, innan det fixat stallet. Trodde stallhänget på fredagskvällar skulle avskaffas när jag inte har häst längre? Icke. I övrigt spenderades dagen på SACO-mässan, vilket är en mässa som ska fungera informerande om och förberedande för livet efter studenten. Det är en massa högskolor, universitet och olika företag som ställer ut. Det var väldigt bra och lärorikt, jag kan kanske berätta mer om det senare.

På vägen hem hämtade jag ut ett paket. Lycka. Gissa vad det är? Hoppas de passar, har inte vågat öppna och prova ännu. Ska ta och göra det nu, och sen ska jag ockupera badrummet i minst en timme för en lång och varm dusch.


Birthday party

Igår firades som sagt min fina storebror Tom som fyllde 22. Med oxfilémiddag och tårta och ballonger massor av tända ljus och så.


1 december

Godmorgon!

Har just ätit frukost. Nu ska jag fixa mig lite och sedan invänta Tina, för hon ska komma hit och så ska vi rita lite och planera stylingen. Han sa nämligen ja! Underbart. Är så himla, himla glad för det. Sedan kommer dagen att tillägnas min storebror Tom som fyller 22 idag, vi ska äta middag och så. Grattis till honom!

Och ikväll ska jag vidare till fina Angelica för att sova där, i morgon måste vi nämligen upp svintidigt för vi ska på SACO-mässan. Åh, måste förbereda mig inför den också. Kolla upp vilka montrar jag ska fokusera på och så vidare. Hur som helst. Nu måste jag skynda. Ha en bra torsdag!


RSS 2.0