Touch me I'm cold, unable to control. Touch me I'm golden and wild as the wind blows

Har jobbat (praktiserat), myst med mina fina vänner, spenderat en del tid med min kära farmor och familjen, varit ute och ätit med Jesper, varit ute med Julia, tränat en gnutta, spenderat sömnlösa timmar i min säng. Ochsåvidarejagvetintevaddetärsomhändermedmitthuvud.



turn your faces, even you feel the cold

Trött, trött, trött. Sjuk, hopplös. Utan hopp.

Älskar mitt nya jobb. Det är fantastiskt, man kan gå runt och le hela dagarna. Välbehövligt. Har varit där måndag, torsdag, lördag, söndag. Just det, det spännande jag skrev om i förra inlägget handlade om en lägenhet. Jag och Jesper var tio minuter från att få en lägenhet. Tio minuter. Vi låg etta i två dagar, sista anmälan var 00.00. 23.50 var det en jäkel som anmälde sig och puttade ner oss på andraplats. Djävulskap. Jag är åtminstonde inte preggo som somliga misstänkte.


Panic. Excitement. Worry. Anxiety. Warmth. Death. Life. Loss. Fear. Happiness.

Update: Jag har jobbat min första dag på IKEA, inrett mitt rum lite, tränat, haft tre födelsedagsmiddagar, utgång med fina vänner och utan andra fina vänner, slappat, åkt på en nostalgitripp till min farmor och farfars sommarstuga och saknat farfar och så vidare. De närmaste 13 timmarna kommer jag att sitta på nålar för jag kommer att få besked om en stor förändring i mitt liv.


still we're smiling, trying like hell to be the happy people we wish we were

Update: Jag har umgåtts massor med min pojkvän, blivit anställd på IKEA, gymmat fem gånger veckan som var, blivit bortskämd som tusan av ovanstående, färgat håret igen. Och så vidare. Bloggen lever som aldrig förr.


The worst part is that just when you think you're over it, it starts all over again

And it's taking your breath away every time.

Energidepåerna i min kropp är nollställda. Zero. Jag går igenom mycket nu som kräver all den energi jag har och inte har. Update: Jag har kört halkbanan, varit på arbetsintervju och firat nyår. Jag har inte tränat på tre veckor. Det säger allt. Zero. I morgon börjar jag träna igen. Jag tänker vinna tillbaka min energi. Jag tänker hitta min vilja. Jag tänker ta tillbaka mitt liv.




RSS 2.0