projekt

Har börjat med ett litet roligt inredningsprojekt! Jag ska fixa upp en riktigt gammal byrå. Vet inte riktigt hur gammal den är, men skulle kunna tänka mig att den är 60 - 70 år gammal. Den ska bli vit och i antik romantisk stil. Alltså ska den slipas, spacklas på ett par ställen, målas några gånger och sedan slutligen "slitningsslipas". Sedan ska jag hitta några fina knoppar till den. Kommer stå fint i sovrummet sen!

Snygg overall jag fick låna av Jesper va? Ursprungligen en av hans farfars traktoroveraller :)


Övre är efter slipning, undre före.


and you don't wanna be here in the future so you say the present's just an interruption to your dreams

Har drömt om framtiden och handlat frotté för icke-okej summor till mig och en viss mr J. Skogsbär till mig och svart till honom. Längtar. För mycket.


one foot in sea, one on shore. My heart was never pure



Okej, såhär känner jag just nu. Har jobbat idag, är sjukt trött, mår illa, är ashungrig men orkar inte laga mat och måste räkna 12 sidor matte. Förjävligt helt enkelt. Ligger i sängen och äter chips och mörk choklad istället och hoppas på att problemen ska försvinna.

surströmming och e.l.f

Dagen har bestått av jobb och surströmmingsskiva. Det är fan inte gott alltså. Smakade, men beslutade mig sedan för att välja surströmmingsfria alternativ. Fick även roa mig med att duscha hundar som tyckte att det var väldigt trevligt att rulla sig i surströmmingslaken. Underbart. Nu sitter jag och myser med Jesper framför teven. Har faktiskt just lagt en stor beställning från e.l.f, vilket gör min dag. Tänker slänga allt gammalt och ersätta det med nytt från e.l.f.

Var förresten på en tjejfest igår för att fira fina Olivia som fyllt 18. Väldigt trevligt.


and I've been pushed way past the point of breaking

                           

Ja, poledance är svaret. Och jäklar vilken träningsvärk jag har idag! Rumpan, magen, benen, armarna, överallt. Det var faktiskt skitkul. Har också anmält mig till en stretchkurs som gick precis efter poledancen. Smärta. Målet är att vi ska kunna gå ner i spagat. I poledance-kursen måste man göra någonting liknande bilden ovan för att få gå vidare till nästa steg.

Idag är jag ledig och det är jäkligt skönt. Ikväll blir det tjejfest för att fira min vän Olivia som fyller 18!

"when you come to the end of your rope, tie a knot and hang on."

Godmorgon!

Sitter just nu och äter frukost men ska strax fixa mig och bege mig till skolan. Har även packat träningsväskan, eftersom jag börjar på två nya kurser idag. Tänkte att jag måste hitta på någonting när jag blir hästlös, och jag älskar ju att träna så det är kul att testa på nya träningsformer.

Ledtrådar: Cirkus, feminint, smidighet, kroppsstyrka, show. Any guesses?


maybe it was my fault, what happened to my heart

utdrag.

"... och väntar på att jag ska bli bättre. Och jag tänker, om jag bara köper de där skorna, då blir allt bra. Om jag bara äter lite och nyttigt, då blir allt bra. Om jag tränar sex pass i veckan, då blir allt bra. Om jag är hjärtskärande smal, då blir allt bra. Om mitt rum är helt perfekt, då blir allt bra. Om jag flyttar hemifrån, då blir allt bra. Om jag bara får börja hålla på med min passion, då blir allt bra. Om jag bara åker på den där resan, då blir allt bra.

Men mina nya skor gjorde inte allt bra. Och det går inte att resa bort från."


people hearing without listening, people writing songs that voices never shared

Är inte död. Håller dock på att göra en ny design här på bloggen. Behövs. För jag är så sjukt less på den befintliga, kräks. Bilderna är ohyggliga. Det mesta är faktiskt ohyggligt just nu.


Oh the leaves are falling from the trees, and the snow is coming don't you know

Så, nu har jag plockat fram lite höst i mitt rum. För hösten kommer ju. Fast jag inte vill.


please don't sing to me cause it hurts me to hear

Efter en jobbig måndag och så vidare ligger jag nu utslagen i min säng och tänker sorgliga tankar och känner sorgliga känslor. Förutom allt annat känns mitt huvud som att det ska spricka mitt itu. Tänker sysselsätta mig en stund med att börja på ett Alanya-album. Får se hur långt jag hinner innan jag däckar.


fuck my life



Jag har gjort det igen. Jag har låtit de perfekta pumpsen ta slut i min storlek mitt framför ögonen på mig. Mitt behov av tröstshopping är väldigt långt ifrån mättat och likaså mitt behov av de perfekta pumpsen. Why, God? Om någon av er har strl 39 eller större finns de här. Om någon av er har sett ett par pumps jämförbara med dessa var gärna barmhärtig och lämna en kommentar.

new obsession

Så, jag nämnde ju förut (läs: försökte pracka på er) en bok av Marian Keyes som var väldans bra. Nu har jag läst en till. Gudomlig. Nu är min plan att leta fram varenda Marian Keyes-bok som finns i det här huset (min mamma älskade också böckerna, så vi har förmodligen en komplett samling någonstans bland alla hennes andra tusentals böcker).

Läs!


i have you to thank for making me so hard to please

Så, nu är jag hemma igen efter några fina dagar i fina Leksand med fina flickor. På schemat däruppe har slappande, shoppande och fantastisk förtäring stått. Helt enkelt ett fint avslut på vårt sista sommarlov.

Eftersom tekniken aldrig misslyckas med att göra mig besviken har nu mitt högst efterlängtade Photoshop bestämt sig för att strejka. Och eftersom jag gärna vill redigera bilderna nu när jag kan så får de vänta. Bjuder bara på mig själv och Sophias trappa.
 

back

Så, nu bloggar jag från min egna dator igen. Skönt. Mindre skönt är att jag och tjejerna gick upp 04.45 i morse för att köra från Leksand hit och vi slutar nu.

Summer, please leave your taste on my tounge

Just nu befinner jag mig i min fina Sophias underbara sommarhus i Leksand med henne och Angelica. Därav bloggavbrottet. Vi njuter av sommarens sista smak, har skålat dyr champagne och ätit gott och bara gör exakt vad vi vill. Ikväll åt vi ute och nu har vi hyrt filmer och ska gosa ner oss med en ostbricka, chips och choklad ochsåvidare. På fredag åker vi direkt till skolan, hej ångest. Bloggar på Sophias iPad så därför blir det utan bilder. Nu: film.

if i ever leave this world alive i'll take on all the sadness that i left behind

Trött, trött, trött och tom. Förtärs av oro.


to feel the pain and hurt the worst

En goodiebag stod och väntade på mig hemma hos Jesper. En påse fylld med smått och gott som till exempel böcker, rakblad, rouge, nipple covers, minikit med schampo, balsam och inpackning och ett halsband. Tänk så fint. Jespers syster var den givmilde. Tack Emma.


my sweet love, my face is all wet cause my day was rough

En väldigt tuff dag är nu slut. Jag också. Sitter med J i soffan och äter popcorn och mörk choklad och dricker loka citron. Behöver inga fler begravningar nu. Behöver inga fler dödsfall nu. Behöver alla jag älskar nu. Kvar.

Fan, det var inte hans tur att gå.


darkness is no stranger to me

Har bundit handbuketter av silvergranskvistar och ljungkvistar.  


weep little lion man, you're not as brave as you were at the start



Har spenderat de senaste timmarna med att äta frukost, dricka koppvis med te, bläddra igenom hm's höstkatalog och laddat ner musik till min farfars begravning. Vilket inte är lätt. För det ska vara uråldriga låtar som man får söka efter med ljus och lykta. Och så lite Elvis. Och lite Dolly Parton. Och det existerar fortfarande inte att han är död, så varför gör jag detta?

till sjöss

Åkte som sagt båt igår med Jesper och ett par vänner till oss, så himla mysigt! Känslan av att vara på sjön är unik, älskar lugnet man får av vinden och de skvalpande vågorna. Och såklart nöjet att åka riktigt fort. Sen åt jag världens största mjukglass.



(Värdelösa, mörka iPhonebilder)

it's a strange thing, what's real and what's not

Sitter hemma hos Jesper och fixar lite på datorn samtidigt som jag slötittar på tv. Jäkligt skönt. Ibland behöver man dagar då man gör ingenting - dock blir det väldigt sällan för mig som har tusen saker jag vill göra hela tiden. Men eftersom jag är sjuk och trött passar en sån här dag bra. Gårdagen spenderades i stan och sedan på sjön med ett par vänner som har skaffat båt. Så otroligt vuxet!



Oerhört tråkigt att inte ha photoshop, dör snart. Det kan ju adderas till listan av positiva saker med att börja skolan - att få tillbaka min älskade dator med alla program.

tips

Stötte på det här lacket i Turkiet när jag var på manikyr, och blev så himla kär i det (ljusa) så att jag funderade på att fråga salongen om jag kunde få köpa det, men hade så jäkla bråttom därifrån så att jag inte hann. Blev sedan överlycklig när jag såg att de sålde det på flygplatsen för en billig peng. Upptäckte senare att det inte bara är supersnyggt utan även superbra, efter två veckor på naglarna ser det ut som ett Mavala-lack gör efter två dagar. Har inte testat det rosa ännu, men ångrar nästan att jag inte slog till på fler, för har inte sett det någonstans i Sverige. Någon som sett det?

Färg 117 på det ljusa och 10 på det rosa.


went down the hill the other day, my soul got happy and stayed all day

Planerna för kvällen var att ligga i soffan och krama godispåsen framför teven och dö litegrann, är megaförkyld och megatrött. MEN det som händer är så himla mycket bättre; grillmys med fina vänner och sedan ska vi bara umgås och ha det gött.



När vår kock-kamrat gjorde ofantligt goda hamburgare på västkusten. Ikväll grillar vi fläskfilé, entrecote och majskolvar. Så jäkla gott!

sleep don't weep

Okej, skulle lägga upp en bild som skulle demonstrera att jag är helt jäkla slut och dessutom förkyld. Men icke. För ALLTING strular. Känner ni till lagen om alltings jävlighet? Hur som helst: Jag är helt jäkla slut och förkyld. Har jobbat igår och idag och ska jobba helgen.

Bjuder på en bild från emmaboda istället, stulen av en vän med en kamera.


no strength in my heart no courage in my soul



Smärta. Svaghet. Trötthet. Insåg inte hur svag jag var förrän jag föll ihop i hans armar. Kände kontrasten mellan hans starka armar och starka hjärta och mitt. Och han tog hälften av min smärta.

she was a broken girl in a dirty world



Det här är de absolut ENDA bilderna jag har ifrån min festivalvecka i Emmaboda. Sjukt tråkigt och sjukt olikt mig, men så är det. Får se om jag lyckas (läs: orkar) haffa några ifrån vänner, annars får det vara.

Ikväll ska jag spendera tid med Sophia, Jesper och Martin. Mysa, laga middag och titta på film. Min familj åkte iväg på semester idag, jag är mer eller mindre ensam hemma i en vecka nu. Ska bli oerhört jäkla skönt. Hoppas de får roligt. Jag ska jobba och ta hand om hästar och hundar och katter och fiskar och allt vad det är. Började med att sanera huset litegrann, enda chansen att ha någonting annat än totalt kaos är när mina småsyskon är borta.

i'm back

Är äntligen tillbaka hemma igen efter en rolig men påfrestande festivalvecka i Emmboda, Småland. Har festat hela kvällarna, levt i misär, fått vada i sopor och dansa i lera, de tre sista dagarna vägrat gå på bajamajorna, det har regnat in i mitt tält och jag har ätit skräpmat hela dagarna. Men ja - jag har haft roligt.

Sen jag kom hem har jag bara myst med Jesper, vi har saknat ihjäl oss efter varandra. Ikväll lagade vi en dundermiddag. Pepparstek, rödvinssås och världens godaste sallad. Och haloumi. Mozzarella. Feta. Tzatziki. Och så vidare. Nu: Mer mys.


RSS 2.0