- naturellt

har de senaste dagarna kört på helt naturellt; inte en gnutta makeup förutom ögonbrynspenna. Skönt att låta sig själv vila ibland, och det kan vara jäkligt snyggt. Dock ser jag nästan sminkad ut ändå eftersom jag färgar fransarna. Men ingen mascara här inte.

Min mamma skulle varit stolt; hon var en stark förespråkare av "less is more".




- NY

SÅ, vad tycker ni? Jag trivs bra hittills.

GAMLA




NYA



Håller även på att göra en "om mig"-ruta, men det är ju så himla svårt att skriva om sig själv. One step at time. Har ni några förslag eller åsikter om min design förresten? :)

- lite nytt

Jag gillar ju omväxling och nu har jag funderat ett tag på ny design. :) Så nu blir det nog lite nytt här i bloggen snart. Ska nog till och med börja pilla nu på en gång.

- skin

fick lite panik i förrgår när jag insåg att det inte längre gick att klämma ut någotning ur mina välanvända tuber med hudvård. Ansiktsvattnet tog slut för ett tag sen, men rengöringen och dag- och nattkrämen tog slut i förrgår. Jag har ju haft ganska dyra grejer från Artistry, kitet kostade runt 500-600 kr och jag har inte råd att köpa det igen så det var bara att pallra sig till apoteket. Är det något jag inte tummar på så är det hudvård och tandborstning. Jag vill inte behöva använda massa smink för att känna mig snygg och fräsch - och grunden ligger i hyn. Jag KAN inte gå och lägga mig utan att tvätta bort sminket.

Jag valde en serie ur L300 som ska vara bra, och jag frågade TVÅ i personalen om det gick att ta bort ögonsminket med rengöringen (det fanns en speciell för ögonen men kändes onödigt att köpa det då jag föredrar löddrande). Det gick så bra sa de men när jag gick hem och testade och råkade få lite i ögat sved det satan i ett halvt dygn... Suck. Hur som helst, jag ska ge dem en ny chans ikväll så får vi se :) I övrigt var de faktiskt jättebra.



Ögonkrämen är dock ACO (tror jag) L300 hade ingen egen och jag kände för att skämma bort mig lite extra. Allt tillsammans kostade ca 250 kr.

- lazy sunday? I don't think so.

Sååååå igår hade jag en del söndagsångest. Kan lova att jag hade INGEN lust att gå upp till skolan i morse. Men det var ingen svullar-mys-liggaisängen-söndag för det. Jag sprang 5,5 km, gick 5,5 km och körde därefter ett härligt armpass på gymmet i runt en timme. Det kallar jag lagom fysisk aktivitet för en dag :)

Sen kollade jag lite på TV med jesper på kvällen och åt bananasplit.

- the makeup

såååå tänkte visa er sminkningen från fotograferingen idag lite. Dock var det mycket skarpare på fotgraferingen, här har den fått uthärda ett helt träningspass och en hel del gnugg! Så sotat var det kan man säga.



Kunde inte välja vilka bilder och heller inte färg eller svartvitt. Så det fick bli många istället, haha :)

- photoshoot och träning

Så har min lördag sett ut. Gick upp tidigt för att åka in på en fotografering med brorsan, min kusin David och min moster Åsa. När jag blev erbjuden att vara med trodde jag att det var en grej som några makeup-artister under utbildning behövde modeller till, vilket jag tyckte lät kul, men det visade sig vara "modell för en dag"-stuket på fotografering. Inte lika roligt.

Jag tycker det är så tråkigt att köra samma poser och ta likadana bilder som 1000 andra personer så jag valde att inte köpa några bilder. Men det var roligt att bli sminkad (lägger upp bilder strax). Hutlösa priser tog de också, ännu värre än The Studio. Här (modellab) kostade en bild 550 spänn - sjukt när de inte ens är fixade.

Hur som helst, efter photoshooten tränade jag ett ryggpass med Jesper på gymmet vilket gick superbra och var roligt. :)

- TRÄNA

Nu ska jag äta mat som jag har lagat till mig och mina syskon (pappa är inte hemma ikväll) och sen ska jag åka och TRÄNA :) Längtar som sjutton till gymmet, har inte varit där sedan i söndags. Så nu blir det gym fredag, lördag och söndag.

Ha en bra fredagskväll!

- palett

dagen: gick upp 06.30 och gick ut och red (jag är galen jag VET) och sedan när jag kom in vid tiotiden kröp jag tillbaks ner i sängen och slöade. Försökte göra lite skolarbete men nej. Det gick bara inte.

Och DÅ kom ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut, var ju tvungen att göra det på en gång!


- randig som en zebra

det är sjukt hur sorg kan vara så randig. Ett uttryck jag fick höra av en "samtalskontakt" jag hade efter att mamma dog. Hon sa; "kom ihåg att sorgen är randig, som en zebra." I början var det inte speciellt randigt, det var ett evigt mörker. Och det kommer alltid att vara lika fruktansvärt, men jag antar att det blir längre och längre perioder som är lyckliga. Jag är lycklig. Jag vill kalla mig en lycklig människa. Jag är så upp över öronen förälskad och jag ser en framtid och jag har planer. Men samtidigt är jag ju så himla trasig. Jag älskar älskar älskar älskar älskar min mamma. Vi hade så jäkla roligt ihop och vi gjorde så mycket ihop, och så mycket av mitt liv baserades på henne. Att behöva se henne lida gjorde mig trasig. Att behöva frukta att hon skulle försvinna gjorde mig trasig. Att se henne så svag gjorde mig trasig. Och att sedan förlora henne gjorde mig till mer död än levande. Jag avskärmade mig själv från verkligheten och fokuserade på att göra det jag behövde göra. Att gå vidare, att överleva, att gå i skolan. Men jag var så borta, som bedövad. Som om jag vore ständigt omgiven av en tät dimma. Faktum är att jag inte minns mycket alls av perioden efter att mamma dog. Som att ha en sex månaders minneslucka.

Men det jag tänker mest på är inte att jag inte vill leva utan min mamma eller att jag saknar min mamma. Det är på vad hon kände. Var hon rädd? Visste hon att hon skulle dö? Hade hon ont? Kämpade hon för sitt liv? Förmodligen. Hon hade förmodligen en fruktansvärd panik när hon höll på att dö, hur skulle det kunna vara fridfullt att kvävas i ett rum fullt av syre och till och med med syrgasgrimma? Jag ville bara hjälpa henne. Jag ville bara få henne att må bättre. Jag höll hennes hand, jag talade om för henne gång på gång hur mycket jag älskade henne. Jag tror att hon visste att vi var där och jag tror att hon ville säga samma sak till oss. Men när mamma dog tänkte jag inte att jag har förlorat min mamma; utan jag tänkte att nu är mammas lidande över.

Den senaste gången innan mamma dog (eller blev sjuk, vilket också orsakade mycket sorg) som jag blev väldigt ledsen så lade jag mig i sängen bredvid mamma och vi delade på en philadelphiakaka och kollade på film. Och hon sa; "du vet att du alltid kan komma till din mamma och äta philadelphiakaka i sängen". Och det hade varit så jäkla mycket lättare om det vore så nu.

nu kom jag av mig helt och det här inlägget blev något helt annat än vad jag hade tänkt mig. Och förmodligen tycker jag egentligen att det här är alldeles för privata tankar för att dela med mig av i bloggen. Ska försöka hitta något bra sätt att knyta ihop allt detta.

Det är tunga tankar jag bär på, och jag har sett hemska saker. Och jag saknar min mamma något oerhört. Och jag är så ledsen för att hon inte lever idag. För jag vet att hon inte ville det här. Hon ville leva. Och allt har gjort mig trasig, förmodligen för trasig för att lagas helt. Men som sagt är sorgen randig och de ögonblick då allt det här känns är inte lika många längre. Och jag har en jättefin familj och fantastiska vänner och framförallt en helt enastående fin och underbar pojkvän som gör mitt liv glatt och fint och lyckligt. Jag bestämde mig redan från dag ett för att klara mig, för att se till att le och skratta igen.

Och jag är en lycklig trasig människa.


- 24 februari

om kärlek kunde laga en trasig kropp skulle vi fira idag.



grattis mamma på födelsedagen. Jag älskar dig.

- oh, man!



Detta är alltså vad som låg i det lilla paketet på alla hjärtans dag. Enkelt, stilrent och maskulint. Guess what? he loved it.

- veckans dresscode?



Har typ bott i min sköna mjukisdress den här veckan. Igår när jag och J gick ut och åt och gick på bio klädde jag dock upp mig lite, haha. Bion var förresten rolig, vi såg Gullivers resor i 3D.

- BUHU

Åååååhh.. snyft. SNYFT.

Jag hade massor av inspiration och energi för den här dagen och så börjar det SNÖA! Jag gråter inombords, nu vill jag bara lägga mig under täcket och kolla på film. Det här är fruktansvärt!

- eat, drink, sleep, workout, tend



Sitter och äter frukost och kikar lite i KICKS tidning som damp ner i brevlådan för ett tag sen, men har inte hunnit. Är nybliven klubbmedlem, lite rabatter är ju aldrig fel. Jag kan försvara mig med att jag inte vaknade nu, utan 11.30 men hoppade då in och tog en lång härlig dusch och färgade ögonfransarna och så.

Hade planerat att plugga och bara ta det lugnt och fixa mig inför en dejt med min snygging ikväll, men nu blev planerna ändrade. Ska med pappa till stan och fixa en del ärenden, bland annat blir det en visit på akademiska. Gillar inte alls att vara på det stället längre men jag får bita ihop för det gäller min egen hälsa.

- ergonomi...

suck. Sitter och försöker göra skolarbete, vet att jag har mycket att göra det här lovet, men var finner man motivation och fokus? Just nu ska jag bygga mitt eget ergonomiska kontor och bla bla bla, inte ens det tycker jag känns lockande - trots att jag älskar inredning.

Good luck to me.

- godmorgon!

godmorgon godmooorgon, hör fåglar sjunga glatt... ungefär så känns det just nu. Vaknade halv tolv helt utsövd och pigg och glad, så himla skönt! Just nu sitter jag och äter min nya favvofrukost, ni måste prova om ni inte redan har gjort det. Filmjölk och en müsli som säkert inte är så nyttig men who gives? Namnam.

Gårdagen var hyperaktiv med plugg, promenad och ridning (två timmar plugg, nästan två timmar promenad och typ fem timmar stall). Man känner sig så jäkla bra när man har gått de där 11 kilometrarna!

godmorgon

- palettproblem

HJÄLP.

Jag ska beställa en ögonskuggepallett och vet inte vilken. Var helt säker på den första tills jag hittade på den andra, nu vet jag inte längre. Tyck till?


Alternativ ett från stinamarkan, innehåller 88 skuggor. Ni hittar den här för 249 kr.


Alternativ 2 från eleven. Den innehåller 120 skuggor och kostar 279 kr, ni hittar den här.


- pressbilder

Har nu fått fem bilder av Amanda, spana gärna in hennes blogg. Kan börja med att visa den bästa gruppbilden. Jag längtar verkligen tills vi får se fler! :)


- ledighet?

underbart att vakna upp på en måndag och kunna ligga kvar och grisa i sängen :) en stund. Stöd-gick-upp med Jesper klockan sex men kilade sen tillbaka ner och lade mig tills klockan nio då jag fick pallra mig ut i stallet.

Vi hade en mysig kväll igår, massagen uppskattades verkligen. Sen kollade vi på Bruce den allsmäktige med min familj. Just nu sitter jag och pluggar matte men koncentrationen är sådär. Det kommer inte att bli mycket ledighet på lovet utan mest plugg, plugg, plugg, men det får man väl stå ut med. Ska bli skönt att bli av med lite rester som ligger och stressar en. Idag ska jag faktiskt bara plugga, rida och gå på en långpromenad. Skönt.

- myskväll

tjolahopp, sitter i mitt rum och väntar på Jesper. Vi hade tänkt att gå på bio ikväll men jag hann verkligen inte med, var tvungen att rida och fixa stallet. Så nu har jag tänt en massa ljus och satt på mysig musik och tänker överraska honom med massage istället :)


- lovely morning

godmorgon allihopa!

sitter i en fåtölj hos Jesper, han själv ligger fortfarande och sover sött. Jag känner mig färdigsoven. Igår bloggade jag ingenting, antar att jag inte hade tid. Jag var i stallet, tränade på gymmet och firade sen att Jespers pappa har fyllt 60. Smörgåstårta och blåbärsbakelser, mums!

Ska strax kolla om några bilder från vår photoshoot med företaget har kommit, är så spänd! Sen ska jag väl hitta något sätt att döda lite tid innan jag kan gå och pussa liv i J så att vi kan kila ner och äta frukost. Kanske lite rester från gårdagens smörgåstårta? Hihi :) Sen ska vi iallafall träna och ikväll är jag sugen på bio.

- besvikelse

USH vad jag är besviken och arg just nu. På scorett och på min skola. Scorett för att jag tycker att det uppenbarligen är dålig kvalitet på deras skor eftersom de tycker att ytan ska släppa efter en månad och de har dessutom rätt dålig attityd mot sina kunder.

Och problem nummer två är att vi nu endast har en kompetent entreprenörlärare i vår skola efter att TRE lärare har gått. En har bara lämnat skolan och två har fått erbjudanden om andra bra jobb så de har valt att byta, vilket innebär att vi bara har en kvar. Det är jäkligt synd för oss entreprenörer och drabbar inte bara lärandet utan också vårt UF-företagande.

Som terapi köpte jag med mig en Cupidosallad till mormors lägenhet. Sitter och äter den nu, sen blir det träning och mys med pojkvännen.


- sexy

fick en fin liten present av min vän Sarah på sjuttonårsfesten ;) fina trosor är alltid rätt.


- this moment

har krupit in i jespers tröja och myser. Han kom just hit han också så nu ska jag gå och mysa med honom. Tänkte att jag skulle vara lite händig och ta lite "just nu-bilder" men dom blev ju bara hemska. Ja ja, a blogger has to do what a blogger has to do. Enjoy


- festen #3



SÅ. Nu tänker jag inte ladda upp några fler bilder från festen så de här var de sista :) tack alla snygga vänner för den kvällen!

- pjuh!

Okej, sista dygnet har varit sjukt. Vi kom hem till Sophia kl 15 och började jobba kl 16. Vi jobbade till 00.15 med untandag från att vi käkade middag. Alltså typ 8 timmar i sträck.
Idag i skolan har vi jobbat klart det sista, typ hyperstressade och nu kom vi just tillbaka efter att ha lämnat in våra 4 tävlingsbidrag; bästa UF-företag, bästa vara, bästa logotyp och bästa webbsida. Nu kan vi bara vänta och se.

Må bäste företag vinna.


- fikatajm

okej, vi hann väldigt långt innan vi var tvungna att ta en fikapaus. Gissa vem som är tjockisen som har tagit semla när dom andra tog wienerbröd? ;)


- hard work

jag och Angelica har just anlänt till Sophia i Tierp. Vi ska jobba hela dagen och förmodligen hela kvällen med företaget, vi ska vara med i fem tävlingar och fyra bidrag ska lämnas in i morgon. Bland annat ett tolvsidigt dokument som jag sitter och skriver på.

Vi måste helt enkelt bli klara idag så det är bara att bita ihop och skriva tills fingrarna blöder. För att överleva dagen har vi försett oss med tacos, choklad, chips och dipp, fikabröd och läsk. Sockret skall segra över uttråkningen och utmattningen!



Angelica, Sophia och jag på min 17årsfest.

- tisdag

mycket med företaget igen, just nu jobbar vi för fullt med hemsidan och tävlingarna. Tusen miljoner tack till Lukas som hjälper oss med hemsidan! Det hade aldrig gått annars.

- never leaves dissatisfied

slutet på gårdagen var iallafall underbart! J hämtade upp mig och vi fixade oss och åkte sen till Texas longhorn i uppsala. Vi båda älskar det stället, de har vansinnigt god mat och supertrevlig stämning. Vi satt där ända till stängning och pratade och hade trevligt efter det åkte vi hem och myste.


- a little gift



Gissa vem det här fina lilla paketet kan vara till?


- @ mormors

Mormors lägenhet är underbar! Det är så himla skönt att bara kunna gå hit efter skolan och ta det lugnt. Hon bor ca 10 minuter från centrum. Just nu håller jag på och kikar på vad det går på bio, jag och Jesper kanske ska gå ikväll. Men just nu känns det mer lockande med en mysig hemmakväll med god middag, för jag har ont i huvudet och dessutom gick det inte så jättebra filmer. Vi är ändå själva hemma hos Jesper för hans föräldrar har åkt bort för att fira att hans pappa har fyllt sextio. :)

Får se vad han tycker bara. Nu ska jag göra lite skolarbete och vänta på att han slutar jobba.

- festen #2

Kom just på att jag har glömt bort att ladda upp fler bilder från festen! Blev inte några mängder med bilder och inte så mycket variation på dem, men här kommer iaf några till.



det kommer en festen #3 också! :)


- my valentine



för att det är så sött att din högra fot hänger utanför sängen när du sover, för att du sjunger "just the way you are" för mig i duschen, för att du håller om mig på nätterna, för att det är i dina armar jag vill vara, för att jag saknar dig varje sekund du är borta från mig. För att jag inte vill vara utan dig, för att det är dig jag vill vara med. För att jag aldrig vill förlora dig. För att jag älskar dig. För att du är du, och för att du gör mig hel.


- valentines day

börjar dåligt. fick bland annat tillbaka en engelskauppsats med det sämsta betyget jag någonsin har fått.

- promenix

kom just hem efter en 1,1 mils promenad med hundarna och pappa. Jag ville springa också, men farsan pallade inte trycket. Var ju tvungen att skona hans liv, så vi sprang bara 2,5 km. Mina lår är rödlila. Hoppas jag inte blir sjukare nu bara!'

Nu ska jag fixa mig lite och sen åka till Jesper.


- blackberry black

SJÄLVDISCIPLIN HIT! NU!

sitter och äter frukost, dricker mitt älskade te och försöker finna självdisciplin. Jag behöver göra skolarbete. Jag behöver också inte göra av med mina pengar. Men jag behöver, vill ha, måste ha det där som jag måste ha.

Jag har ju redan gjort lite skolarbete den här helgen - första gången sedan jag började John Bauer. Skvallrar om att vi har rätt jäkla mycket mer att göra än vanligt. Det enda positiva är att jag hiitade på en ny oöppnad datormus i en låda som jag köpte strax innan jul och har glömt att inviga. Väldigt liten, väldigt söt.


- ny

så, nu känner jag mig som en ny människa. Typ. Spenderade två timmar i badrummet och nu småpillar jag lite med naglarna och gör lite skolarbete, duktig som få. Längtar efter Jesper. Ska typ kolla på film med pappa och Nikita (min lillasyster) nu. Suck, att ta det lugnt en helg är nästan stressframkallande.

Hihi, snygg som få när jag la ansiktsmask. Mina ögonbryn ser egentligen inte ut sådär i normala fall, färgade dem innan jag la masken. Det är lite färg utanför på huden och så, syns mest på under bilden :)


- linn-time

nu har jag varit ute och galopperat en pigg häst i snön, underbar tur och underbart väder! Nu är det dags för lite linn-time, vilket betyder att jag tänker ockupera badrummet i minst en timme och ta en het dusch, göra inpackning, göra ansiktsmask, fixa naglarna, smörja in mig och riktigt ta hand om mig själv. Självklart med tända ljus i hela badrummet. Älskar det!



Använder nästan bara REF-produkter i håret eftersom min gulliga frisör (som även har häst i mitt stall) använder sig av dem och förser mig med dem, haha :) Skulle inte göra någonting med mitt hår utan att rådfråga henne först.

- life, it taught me to die

sitter och njuter med tekopp nr 2. Måste bara dela med mig av den här fantastiska skapelsen, många har säkert redan hört Damien Rice men för er stackare som inte har det - lyssna på hans låtar. Jag blev själv introducerad för honom av Ebba, I owe you for that one!




- godmorgon godmorgon

Kvällen igår var precis lika lugn och skön som planerat, jag är stolt! Haha. :) Först bakade hela familjen pizza och käkade och sen tittade vi på en norsk film som heter Troll-Jegeren, en "dokumentär" om troll i Norge. Jäkligt verklig faktiskt, hela filmen var filmad med en handkamera. Min kärlek kom också och joinade oss.

Om ungefär en timme ska jag ut och rida med kära Millis och sen ska jag ta en jäkligt lång Linn-time. I eftermiddag ska jag kanske åka till J för att fira min "svärfar" som fyller sextio.



Just nu: Filmjölk med havrefras och banan. Och te.

- and we'd be together always


- åh underbara fredag

sitter i köket och har precis ätit en god middag med min familj. Det som är kvar av den. Är så himla glad att vi har varandra ändå.

de andra sitter och tittar på film nu och vill att jag ska joina dem, så jag får väl göra det då så de inte blir alltför besvikna. Sitter dock och tänker på annat, är så himla sjukt sugen på en photoshoot just nu, helt galet. Måste fixa bra lampor så jag kan ta lite bättre bilder. :) har ju dock inte fått tillbaka bilderna från den förra photoshooten än, vi får väl se hur de blev. Jag tror faktiskt att det blev några bra, annars är det ju katastrof. Det blev ju runt 500 bilder tagna (när jag, Sophia och Angelica gjorde photoshoot för företaget hos Amanda Rosende. Det brukar bli en hel del bilder, ibland när jag och Sophia har egna photoshootar kan det bli 700 bilder.

Hur som helst, ska mysa nu. Parkera i soffan, därefter sängen och verkligen försöka ta det lugnt hela helgen.

- bokföring

Är lite stolt över mig själv, stannade trots allt i skolan. Har suttit i tre timmar i sofforna med Angelica och grabbsen och jobbat lite men mest av allt ätit massor av godis och druckit cola. Har dock gjort en hel bokföringsuppgift, och det är inte lätt kan jag lova.


- bracelet



ett väldigt väldigt fint armband. Tack Ebba!

- gårdagens



Hur svårt ska det vara att ta en outfitbild?

- klagomål!

Åh, den här dagen har börjat helt värdelöst! Jag missade bussen, åkte en mil till nästa buss, åkte till skolan och det är bara sex pers här! Jag vill bara åka hem. Jag ska göra lite bokföring och sen åka ner på stan och köpa en ny ögonbrynspenna och en FET godispåse och åka hem och jobba hemma istället. Skitdag.


- som en bro över mörka vatten



Jesper kom just hit och han hade med sig kinamat till mig. Jag har grymt dåligt samvete för att jag skällde ut honom för någon timme sen (han ringde) bara för att han hellre ville laga någonting bättre åt oss båda istället för att äta skräpmat. Förlåt. Du är ju underbar.

- stockholm

Jag är helt slut.

Klockan ringde 06 i morse och jag och Sophia pallrade oss upp och gick till tåget som gick 07.13. Ögonen var nästan omöjliga att hålla upp, men det var bara att bita ihop för vi fick stå i stort sett hela vägen till Stockholm. Väl där mötte vi upp vår rådgivare Cecilia Norrby och hade en heldag på företaget hon jobbar på. Vi hade tre olika möten och fick lära oss väldigt mycket, det blev mängder av information att ta in. Dessutom blev vi bjuden på den dyraste lunch jag ätit på  Mäster Anders i Stockholm city, rätterna kostade runt 150-200 kr (för en lunch är det rätt dyrt tycker jag, är jag helt fel ute?)

Vi sålde även en hel del produkter vilket var kul.

Jag har varit vansinnigt trött hela dagen, och jag känner att jag verkligen måste ta det lugnt ett tag. Jag har inte haft en lugn dag på en månad. Jag är så jäkla trött att jag började gråta när jag satt på bussen hem från uppsala. Men just nu är det ju så himla mycket i skolan, så jag kan helt enkelt inte vara hemma. Jag funderar på att åka till skolan och hämta matteboken i morgon och jobba hemma, får säkert lika mycket gjort hemma som i skolan. 

- outfit?



Okej, internet är så fruktansvärt segt just nu så det går typ inte ens att ladda upp en bild. Tar fem  minuter, så det tänker jag inte hålla på med. Hade idag på mig denna sköna tröja från Cubus Trend.

- pizzabak

är i Sohias brors lägenhet i uppsala och bakar pizza. Vi ska sova här för att vi ska ta tåget 07.15 från uppsala till stockholm, och han bor nära stationen. Så ikväll ska vi mysa med pizza och glass :)

idag var vi på en superbra föreläsning, eller inspiration inför mässan som kommer att äga rum 24 mars på fyrishov rättare sagt. Alla måste komma dit!

- necklace



Ett vansinnigt snyggt halsband från finaste Olivia,

- mammor borde inte få dö

Jag saknar dig mamma och jag vill vill vill vill vill inte att du ska vara borta. Jag vill inte vara utan min mamma. Min fina, groteskt roliga mamma. Jag vill vara med min mamma.


- festen #1

Några bilder från festen i lördags. Orkar inte redigera dem så de är a la natura,


- jag är inte en levande varelse

Nej, jag är halv död. En zombie. Jag är så fruktansvärt jäkla trött så jag mår illa. Vill bara lägga mig i sängen och sova sova sova.


- monday/tuesday

Igår efter skolan gick jag först och shoppade lite grann, bland annat en present till Jespers syster Emma som fyllde år igår. Hittade ett sjukt snyggt armband till henne av märket Tiamo (från Scorett).

Dessutom fick jag presenter av Jespers familj, ska visa senare. Ska faktiskt visa flera presenter senare, men jag tar någon varje dag så det inte blir så rörigt.

Idag ska jag bara hem efter skolan och kanske rida lite. Men mest vila, för jag känner mig så sjukt hängig. Var till gymmet och vände igår, det går verkligen inte att träna nu. Men jag vill. Ååååh.

- this week

eftersom förra veckan var ett rent stresskaos ska jag försöka ta det lite lugnt den här veckan. Men det brukar ju lyckas sådär. Det jag har inplanerat är iallafall att jag ska vara i stockholm hela torsdagen med företaget, vi ska göra en hel del grejer tillsammans med vår fantastiska rådgivare. Dessutom vill jag ju gymma mina tre dagar eftersom det inte blev något gymmande förra veckan (fanns ingen lucka till det), men nu har jag gått och blivit riktigt förkyld. Så vi får se. Mindre trevligt att nysa för tillfället. Annars är det skolarbete med stora bokstäver som behöver utföras... suck. Och sist men inte minst the häst of mine.


- party leopard



plus ett guldigt halsband som jag inte hade på mig vid fixet.

- not fine today

gårdagen blev som jag hoppats faktiskt helt perfekt; och det var faktiskt värt det att må som jag gör idag. Sitter faktiskt just nu och äter lite middag bestående av en toast, cola och te.

Jag och Sophia gjorde ju förberedelser hela dagen igår, och vid typ fyratiden joinade även Angelica och hjälpte till. Vid 19-tiden kom gästerna och det blev en supertrevlig och kul kväll. Festen hos mig slutade med att vi vid 02.30-tiden gick ner på stan för att följa med de som skulle hem, och där fiskade vi upp en viss Martin som fick följa med hem och sova på soffan (killkompis till mig). 04 var det dags att sussa lite. Jag, Sophia, Julia och Martin sov i lägenheten.

i morse var alla vakna typ vid 9, helt otroligt. Det blev en hel del städning och pizza och efter det åkte vi hem.

Bilder kommer i morgon för nu ska jag mysa med min jesper :)


- sushi!

Gick nyss till Willys och handlade lite med Sophia, helt osminkad och äcklig. Dessutom mötte vi upp Angelica och köpte sushi, så nu ska vi käka lite och sen fortsätta med fixet.

Jäklar vad mycket det är att tänka på, men hoppas det blir en helt perfekt kväll! :)


- preparing

Tjuvtitt!


- photoshoot preview




Behind the scenes.


- the friday night

Sitter i min mormors lägenhet med Sophia, vi har grejat halva dagen med att fixa i ordning i lägenheten inför kvällens tjejmiddag/fest. Gårdagkvällen var väldigt trevlig, efter skolan åkte vi först till en superduktig tjej som heter Amanda Rosende och gjorde en plåtning. Det blev ca 400 bilder på mig, Angelica och Sophia så förmodligen blir det några bra som vi kan ha på hemsidan, visitkort och annat :)

Efter plåtningen som tog ca tre timmar åkte vi ner på stan och gick vidare till Trattoria Commedia där vi bokat bord till 20.30. Fantastisk mat kan jag bara säga, förutom att de gjorde min tournedos mer rare än medium. För den blev ganska rejält blodig. Men förutom det var det fantastiskt! Jag och Sophia sov sen här i lägenheten hos min gulliga mormor.


- svar till anonym

Ett paket med två plåster i kostar 49 kr, och de används en gång :)

- Mitt företag

Fick en fråga för ett par dagar sen om vad jag driver för företag :) Tänkte svara på det nu.

Jag driver tillsammans med två tjejkompisar; Sophia och Angelica ett UF-företag som heter Hot relief UF. Vi säljer värmeplåster som fungerar smärtlindrande. Dessa plåster är ca 9x11 cm stora och man fäster dem enkelt på den del av kroppen man har ont - till exempel magen, ryggen eller nacken. De är effektiva mot muskelvärk och mensvärk. De är perfekta om man till exempel sitter mycket vid datorn och får ont i nacken, eller om man har problem med ryggen. Plåstret håller sedan värmen i minst tio timmar, det vill säga att du kan ha det på dig hela dagen! En annan fördel med vårt plåster är att man kan ha det på sig även under tighta kläder utan att det syns.

Vi kom på den här idén när en av oss tjejer hade mensvärk, och vi ville fundera ut en ersättning för den berömda och älskvärda vetekudden. Vetekuddar är bra, men man kan inte bära de med sig och de håller inte värmen jättelänge. Då hittade vi det här plåstret, designade om och började sälja.

Vår främsta målgrupp är fertila kvinnor då vi vill rikta oss till kvinnor med mensvärk. Men vi har även en stor kundgrupp bestående av personer med ryggont, ont i nacken eller andra smärtsamma problem.

Vår affärsidé:

Vi i Hot relief UF ska öka livskvalitén under en vecka i månaden för fertila kvinnor. Med hjälp av våra enkla och prisvärda produkter ska vi skapa ett nätverk av återkommande och nöjda kunder.

Det har gått väldigt bra för vårt företag, vi har vunnit bästa affärsplan (bäst av ca 230 företag i uppsala län) vilket innebär att vi kan gå vidare till SM. Vi har desstuom fått tre tidningsartiklar, det är väldigt stor. Och nu har vi även fått ännu en god nyhet som jag tyvärr inte kan dela med mig av förrän allt är bekräftat. Men det är det största av allt.




- packa eller mysa?

Mystajm med världens bästa kille som just kom hit. Men jag måste ju packa också! Panik.

- fix fix

sitter här och ser ut som värsta fisken. Eller boxaren. Håller nämligen på och bleker tänderna. Hur som helst, nu har jag inhandlat allt jag ska ha inför lördagens festligheter, det blev en hel del mat, dryck och annat smaskens ;)

Tur att pappa var med bara för hade inte velat betala den notan själv. Haha... Inhandlade också lite andra småsaker idag.



av allt jag handlar väljer jag att blogga om dessa? haha. Jäklar vilken otur att de inte har de tunna hårsnoddarna i svart på hm längre, fick ta i blandade bruna färger! Någon som vet vart det finns?

- sjuttonårsfeeest!

sitter på en lektion just nu, estetisk verksamhet. Håller på med mitt fantastiska konstverk ;) hur som helst, hittar en lucka till att blogga medan gipset torkar.

Som jag skrev igår har jag det lite stressigt just nu, mycket som ska hinnas med. Men roliga saker :) På lördag ska jag ha 17-årsfest! och det är mycket det det handlar om. Sen är det sjukt mycket med företaget och skolan just nu.

Men hur som helst, jag har asmycket att göra de närmaste dagarna, så här ser det ut.

Idag: införkaffa all mat och sådant jag ska ha på lördag, hämta ut linser, införskaffa lite förnödenheter såsom lösögonfransar och strumpbyxor till lördag, gå på banken, lämna saker hos mormor (jag ska få låna hennes lägenhet att ha fest i). Dessutom ska jag hinna med hästarna.

Fredag: Skolan, ner på stan, lämna grejer hos mormor, ner på stan igen, möta upp en tjej som ska hjälpa mig och mitt företag med en superrolig grej, hem till henne, hem och lämna grejer i lägenheten igen, och 20.30 har vi bokat bord på trattoria commedia. Kommer bli supermysigt!
Därefter måste jag också fixa lite grejer inför lördagen och och så ska jag och Sophia (och ev. Angelica) lyxa till det lite om vi inte har svimmat av utmattning vid det laget.

Lördag: Fixa allt inför festen och parta järnet!

Uppdatering kommer! ;)



- these days, these days

Är en väldigt upptagen kvinna dessa dagar så bloggen blir tyvärr lidande. Vi får se hur lång tid det tar innan mitt blogg-inre sprängs, det är ju tyvärr som en drog det här. Igår var jag som sagt på en hudvårdsgrej, visning av Mary Kay-produkter. Det var hur kul som helst och produkterna var faktiskt mycket bättre än förväntat!
Men det kan jag berätta mer om senare, för nu ska jag åka och hämta Sohia vid bussen, hon ska sova hos mig för jag har lite panik inför helgen så hon ska hjälpa mig att planera. Helgen har jag förmodligen inte heller berättat om? Well, like I said. Busy days. Det kan jag också berätta mer om senare. Den är lite späckad helt enkelt. 





Min favvoskjorta åkte på idag.

- Hot relief!



Kan avslöja att det händer FANTASTISKA saker i Hot relief UF just nu!

- tisdag

igår var jag så jäkla slutkörd så jag tänkte faktsikt stanna i sängen idag. MEN duktig som jag är tog jag mig i kragen och gick till skolan ändå. jesper kom ju och botade mig lite igår.

Men i morse när jag gick upp kände jag att jag hade ont i halsen, vilket betyder att jag har stressat för mycket igen. Så fort jag stressar för mycket blir jag förkyld.

Hur som helst, just nu sitter vi och jobbar lite med företaget, Emir från UF är här och pratar med oss och coachar. Efter det ska jag åka till min mormor och möta upp henne, min moster och några till för en liten överraskning. En fågel råkade viska i mitt öra att det handlade om någon form av homeparty. Annars ska jag försöka ta det lugnt så att inte förkylningen eskalerar.

- tunika



idag har jag på mig en tunika från bikbok.

RSS 2.0