- jealousy...

Håller på att fixa mig för att åka till stan, tänkte satsa på mittbena idag. Försöker desperat fixa något i still med Ashley Olsens eller min supersnygga vännina Olivias hår, men icke. Skulle jag någonsin lyckas med en frisyr...


Oliva, Ashley Olsen. Förlåt för att jag stal bilden Olivia...
Och, vill tillägga: Vet att jag härmar dina tekniker i PS lite, Malin. Men du är grym på att redigera bilder, och jag är lite fantasilös.


- en av årets sista dagar,

Godmorgon!

Dagens planer är att städa lite, dejta julia och mysa med pojkvännen. Ska bara städa klart nu och sen ska jag fixa mig och åka in till stan :)

Ha en bra dag!


- it's nude,

Det gick väl sådär att beta av gårdagens to-do-list, jag red iallfall min häst, ringde samtalet, läste en sida ur en bok, gjorde mig snygg och åt mängder av oförskämt god mat på dragon palace.

Så, det blev väl långpromenaden och städningen av rummet som fick lida. MEN - idag gick jag långpromenaden. 11 km, det tog 1,50 timme. Kan man säga så? En timme och femtio minuter. Det är ganska bra kilat.

Den här enkla outfiten bar jag igårkväll. En enkel fin nudefärgad klänning som jag fyndade på rean tillsammans med pärlor i öronen.


- and i just wanna sleep,

Saker jag vill göra idag

- s o v a

Saker jag ska göra idag

- rida
- städa mitt rum
- ringa ett samtal (fy vad jobbigt)
- helst gå en långpromenad
- göra mig snygg
- åka in till stan och äta middag på resturang
- läsa böcker...


- cosy time

Gårdagen spenderades i Uppsala, jag stridde i folkmassorna i butikerna för de bästa fynden. Spenderade säkert fem-sex timmar på stan, och fick med mig en del fynd hem. Sen åkte jag och Jesper till IKEA och köpte sängkläder till mitt nya dubbeltäcke (som jag fick i julklapp) och en till kudde, vuxenpoäng till oss!


- Tack underbara Stina!

Har suttit och funderat igårkväll och idag på varför jag har fått en sådan plötslig läsarboom senaste dagarna, och nu förstår jag varför!

Jag följer slaviskt Stina-Lee's blogg, hon verkar vara en underbar kvinna, verkligen jordnära och äkta. Att följa hennes blogg hjälper mig ibland att skratta, och se saker ur ett annat perspektiv. Och för ett tag sen hade hon en tävling där man kunde vinna en lampa, jag skrev en motivering och uppenbarligen har jag vunnit!




Spana in Stinas inlägg här.

Tack så mycket för det!  ♥



Vilken fjantig bild det blev, men har inte tid att fixa bättre.


- i was swollowing my pain

Just nu känner jag mig bara helt sänkt, så tänker nog inte blogga mer idag. Jag känner mig helt uppgiven och... trasig på något sätt. Ska försöka kurera mig genom att spela mer spel med familjen och min mosters familj och senare titta på tjejfilmer och trycka i mig en paradisask.

Klassiskt. Tragiskt.


- juldag

Och så blev det juldag!

Jag hade en fantastisk kväll igår omgiven av mina nära och kära. Vi var runt 16 stycken hemma hos oss, ju fler desto bättre. Dessutom fick jag många otroligt bra presenter, som jag kan berätta lite mer om senare. För nu har delar av kompaniet kommit hit igen och vi ska äta upp så mycket julmat vi bara kan av det som blev kvar igår, spela spel och bara mysa.

Här är jag, min lilla kusin Eva och tomten


- all i want for christmas

God jul alla kära läsare!

Nu är det ju formellt sett julafton, och jag sitter i min säng och känner mig lite miserabel. Jag har redan fyra klappar som ligger i en hög nedanför sängen och väntar på mig, men det känns bara överflödigt. Jag behöver ju egentligen inga presenter, det enda jag egentligen vill är ju att dela julen med dem jag älskar.

Och det känns ju helt fel, för mamma är borta för alltid och Jesper är inte hos mig ikväll, och jag känner bara ångesten smyga sig på. Hur som helst, jag ska ju inte sitta här och deppa hela natten. Jag tror att morgondagen kommer att bli en jättefin dag, jag får umgås med min underbara familj och en del av den fantastiska släkt jag har, och det är någonting jag ska njuta av. Trots att en saknas. Och i morgon kväll, när allt julstök är över och all släkt åkt hem kommer jag inte att vara ensam, för den människa jag älskar mest av allt kommer att hålla om mig. Och jag är så oerhört lyckligt lottad som får vara med om allt det.

Så, jag hoppas att ni får en underbar jul, oavsett om den ska firas ensam framför tv:n med hämtmat (avundas dig också lite, hade inte haft någonting emot att skippa julen) eller med era familjer.

Och jag vill skicka en varm kram och massor av kärlek till dem jag älskar som jag inte kommer att träffa i morgon.

- love, love

Sitter i mitt rum med tända ljus (för er som inte visste det älskar jag tända ljus och har det typ varje dag) och väntar på Jesper. Han är uppe och för över en film på usb som vi ska titta på :)

Idag har vi varit och shoppat julklappar, och jag fick minsann en förtidig julklapp av den raringen. Han har tjatat länge om att han vill att jag ska ha en pälsmössa, och idag såg han den perfekta. Så han köpte den åt mig. Jag klagar inte ;)
 


- de första klapparna,

Idag fick jag två julklappar av min kära handledare (x-handledare?) och hovslagare Tina.



Jag tänker vara duktig och hålla mig tills på fredag, men nog har jag klämt och kännt lite ;) Jag anar nog vad det är i det mjuka (stora) paketet, men det andra har jag inget aning om. Vi får väl se om mina misstankar stämmer ;)

- dag elva

♥ Mina syskon.

Jag har fyra syskon.

♥ Storebror Tom, 21 år. En riktig skojare som njuter av livet. Vi kommer oftast bra överrens och festar tillochmed tillsammans ibland.

♥ Lillebror Billy, 12 år. Billy är en temperamentsfull kille som gillar att spela dataspel...

♥ Lillasyster Nikita, 10 år. Här pratar vi hetlevrad chey. Hennes hobbies är att säga OCH, skrika och smälla i dörrar.

♥ Lillebror Joel, 10 år. Kan vara världens snällaste och mest ödmjuka människa. Han är en ängel.

- yes i will stand here and burn in my skin

Och gång på gång brister det. Och gång på gång uthärdar jag den bekanta smärtan. Gång på gång passerar jag dendär gränsen jag trodde fanns för vad man orkar med. Och jag ska passera den där gränsen tusen - och miljoner - gånger om.


- free, for now

Julavslutning; Check!

Nu städas det för fullt här hemma och jag försöker hänga med i svängarna. Kvällen blir så lugn den kan bli. Äntligen, hoppas jag kan hitta någon form av ro under detta lov så att jag överlever vårterminen.


- dag tio

♥ Det här hade jag på mig idag

Åååååhh, typiskt. Bara för det hade jag en sjukt tråkig outfit på mig idag.



Whatever, tröjan är H&M trend, kan vara skitsnygg om man kombinerar den rätt. Idag slängde jag helt enkelt på mig kläder. Jeansen är från Vila.

Spenderade min natt hos älskade Sophia, vi mös och såg film. Och idag har jag varit sinnesjukt trött, ni förstår inte! Kom just hem från att ha tittat på mina småsyskons skolavslutning, snacka om isbit man var efter det. Och nu väntar det fantastiska arbetet i stallet... Därefter kan jag nog konstatera mig själv som döende, då är det bara att duscha och sedan falla i en stark mans armar.

- dag nio

♥ Min tro.

Jag tror inte att det finns en gud. Jag tror inte på bibeln. Jag tycker inte speciellt mycket om att gå i kyrkan (kanske för att jag gjort det av tråkiga anledningar så många gånger) och jag har inte konfirmerat mig.

Dock finns det andra saker jag tror på. Jag tror på vissa övernaturliga ting, och jag tror att man på något sätt lever vidare efter döden. Självklart vill jag tro det, men jag har också andra anledningar till att tro på det. Jag har själv sett saker, och jag har nära anhöriga som sett.

Jag tror delvis på ödet, men jag tror ändå att man kan påverka sitt eget öde. Men det är enligt mig en svårare fråga: Är saker menade, eller händer de bara i samma takt med att livet rullar på? Har alla sin bestämda dag? När det gäller ödet och slumpen är jag inte lika säker på vad jag tror.



Vad tror ni på?

- just want to tell you...

att jag blir otroligt glad av era kommentarer! Det betyder jättemycket när jag får respons på det jag skriver, och även om jag är dålig på att svara så värmer det i hjärtat.

TACK. ♥

- even if you were a thousand miles away

Och så blev det helg!

Gårdagen spenderades med Tina på ikea, sista dagen med den kvinnan. På praktiken alltså. Känns ganska jäkla jättetråkigt faktiskt. Menmen, vi får se vad som händer på min längre praktikperiod i trean, är det så att Tina har en lägenhet på gång då så kanske jag får hänga med henne igen ;)

Och kvällen spenderades på en fest med mina kära vänner, en tös vid namn Johanna hade födelsedagsfest.



Såhär CRAZY såg jag ut. Enklare kläder men en helt udda styling, kände mig väl inte riktigt hemma kan jag tillägga.

Jag återkommer senare, men nu: ROBINSONFINAL!!! Jag är så sjukt laddad, helt besatt av det programmet.

Adios,


- it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself

Hallå där!

Jag sitter och har lite allmän panik. Jag har en hel del skolarbete som måste utföras och jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Jag mår illa av tanken på att återvända till skolan i januari, och jag får ont i magen av att tänka på de tre böcker jag redan borde ha läst klart. Det känns som att jag håller på att snubbla på mållinjen, och det är inte okej. Jag blir uttröttad av ingenting, jag har ingen motivation för skolan längre.
Det är bara ett och ett halvt år kvar, jag måste hålla i det här nu. Jag har haft höga betyg i hela mitt liv, jag kan inte låta det falla nu. Men jag vill verkligen inte.

Nu ska jag gå och duscha, jag ska låta mina problem rinna av mig tillsammans med det heta vattnet. Sen ska jag kyssas


- dag åtta

♥ Ett ögonblick.

Jag har klurat på den här ett tag nu, och kan inte riktigt komma på vad jag ska skriva om. Men några av de absolut mest känslosamma ögonblicken i mitt liv har ju varit under det senaste året, i och med mammas sjukdom och död.

Så, jag väljer ett. Jag skulle åka iväg någonstans, minns inte vart, och jag minns heller inte när det var. Men någongång väldigt tidigt på året skulle jag tro.
Mamma låg i sin säng, och jag gick in till henne och satt mig bredvid henne. Jag lade huvudet på hennes arm, och sa; Mamma, jag vill inte att du ska vara sjuk. Och tårarna rann. Och rann. Och det gjorde hennes också, och även fast vi aldrig pratade om rädslan för att hon inte skulle överleva cancern så var det nog ett ögonblick där våra rädslor för att förlora varandra uttryckte sig.

- we could fly, you and I

Det är tisdag, och här sitter jag i bara trosor och målar naglarna, lyssnar på musik och bloggar.



Hihi, min "långtå" är verkligen längre än stortån. Jesper retar mig för det hela tiden, men av någon anledning gillar jag mina fossingar :)

Hur som helst har jag tagit en liten "linn-dag" mini just nu, stod i duschen en bra stund, och sedan har jag skämt bort mig själv på diverse enligt mig trevliga sätt. När jag har fixat mig färdigt tänkte jag ta mig in till stan, och ikväll är planen att äta med Jesper (vilken plan, haha!). Vi får se om det blir resturang eller take-out, lutar åt det senare. :)


- outfit 13 december



Idag är jag iklädd en rejäl jeansskjorta. Åt helsike med secondhandshopping säger jag, jag ärver av min farfar! ;) Farfar kom hem till oss iklädd en jeansskjorta en dag, varpå jag säger något i stil med; Inte visste jag att du var så hipp farfar, vet du att det är inne med jeansskjorta? Han svarade att han hade sett det på reklam, och att han hade några liggandes hemma. Vips, så var jag två jeansskjortor rikare!

- dag sju

♥ Dag 7 – Min bästa vän

Jag skulle nog inte vilja begränsa mig till en bästa vän, jag känner att jag har två. Lucky me! ;)

Julia Flodström, en sjutton år gammal ung  fantastisk kvinna! Jag och Julia har varit vänner sedan högstadiet, och nu när vi går på olika skolor och hänger med olika människor träffas vi inte lika ofta - men vi försöker ses då och då, när vi känner att behovet av den andra börjar bli för stort. Haha :) Vi har ändå aldrig glidit ifrån varandra, vår relation är av någon anledning mycket speciell, och vi har starka band. Dessutom har den blivit starkare genom att vi har gått igenom en hel del tillsammans.  



Sophia Monié, även hon sjutton år. Vi går i samma klass och är ganska lika på många sätt - åtminstone gillar vi samma saker. Tjejkvällar med sushi och mängder av godis är ett av våra gemensamma intressen, och vi har även hunnit med en hel del photoshoots tillsammans. Dessutom driver vi företag ihop, vilket betyder att vi spenderar ganska mycket tid tillsammans. Det bästa med Sophia är att hon är så oerhört omtänksam och jordnära, man kan verkligen vara sig själv när man är med henne.


- those boots



nyaste tillskottet. Hey, cowgirl!

- outfit 10 december



Har alltid velat ha ett sånt här linne men har aldrig hittat något perfekt. Så jag tog saken i egna händer och tog fram saxen.

- dag sex

♥ Min dag

Åh, min dag har varit ovanligt lugn och behaglig.

11.00: Vakna bredvid Jesper. Äta frukost, fixa
13.15: Möta upp Tina utanför Åhléns.
13.30: Möte med en advokat. Ställde frågor och pratade.
14.30: Gränby centrum, på jakt efter en perfekt julklapp till Jesper
15.00: Hälsa på mormor. Äta sushi och se en del av Nobelprismiddagen
17.00: Ner på stan igen, hämta ut linser.
17.30: Bli upphämtad av Jesper, åka hem till honom och laga supersmarrig middag. Äta.
19.00: Åka hem till mig (Jesper åkte sen och gymmade). Lite stallfix, lite annat.
21.30: Se Eclipse med familjen + Ebba
00.30: Nu, posta blogginlägg, pussa på J, sova.

Kort sagt, en mycket trevlig dag :) Kram på er alla! 

- dag fem

♥ Vad är kärlek?

Det är en fråga som jag tror har lika många svar som det finns individer på denna planet. Jag tror även att den är väldigt svår att besvara, och jag tror att jag skulle kunna besvara den på tusen olika sätt. Jag ska i allafall försöka. Åh, är det ens lönt att försöka? Kärlek kan ju vara så mycket. Jag kan omöjligt få med allt. Det finns ju även olika former av kärlek, det finns ju kärlek till sin familj, kärlek till sina djur eller kärlek till sin partner.

Kärlek för mig är att inte kunna vara utan en person. Att vilja somna varje kväll vid hans sida och vakna varje morgon vid hans sida. Att inte kunna få nog av honom. Att sakna honom så fort han lämnat dig. Att kunna titta hur länge som helst på honom, eller en bild av honom, och bara njuta. Beundra. Att bli lycklig av att höra hans röst, att le i många minuter när du går helt ensam på vägen bara för att du tänker på honom. Att önska att eran kyss aldrig skulle ta slut. Att aldrig vilja släppa hans hand. Att det inte finns någonting som är så avkopplande som att vara i hans famn, hans famn är platsen där du hör hemma. Där kan du vila, där kan du få vara den du är. Att kunna bara ligga och kramas och bara vara i timmar. Att hans beröring är magisk, så njutningsfull. Att inte vilja vara med någon annan. Att vilja leva tillsammans med honom, eller inte alls. Att känna sig fullkomligt hel, bara när han kompletterar dig.

Allt det där är sant, för vissa. Men också så fördomsfullt. Alla har inte förmånen att få vara så lyckliga, ibland är det helt annorlunda. Kärlek kan vara tårar, smärta, vansinne, sorg. För när föremålet för kärleken försvinner (eller inte älskar tillbaka), var tar då kärleken vägen?

Kärlek kan vara uppoffringar, omsorg, kämpande. Det kan vara att lida när den man älskar lider. Att acceptera någons dåliga sidor, att lära sig att älska människors brister.

Jag känner mig kanske inte helt nöjd med min text om kärlek, och jag tror nog att om man frågat mig förut så hade svaret sett annorlunda ut, och även om man skulle fråga mig i framtiden. För jag tror att i takt med att livet ger oss flera erfarenheter förändras också vår syn på saker och ting, även kärleken. Hur skulle ni beskriva kärlek?

- the evelution of beauty

Hittade ett ganska sjukt men bra klipp om hur knasigt det egentligen är i dagens samhälle. Man ska vara vackrare än vad som ens är möjligt, och de ideal vi eftersträvar är datagjorda. Något att tänka på.


- dag fyra

Detta har jag ätit idag!

- En tallrik soppa med 2 mackor
- Marabou med schweizernöt.

Och nej, jag har inte åkt på anorexi, jag har bara ingen aptit pågrund av illamåendet. :)


- mysis,

Sitter iförd mjukiskläder och väntar på att filmen jag vill se ska bli färdigladdad. Ja, så busig är jag. Jag ska se Pirates of the Caribbean, at worlds end. Sista filmen alltså. Blev sugen på att se den, och såklart var skivan borta, alltid är det något! Haha :)

Planen var att jag skulle in till stan och fika/äta med Julia och därefter se en spelning med henne och lite annat folk, men jag känner mig inte så frisk. Tänk om man skulle få en akut spyattack offentligt!

Älskar min nya ljusbricka, kände för att julmysa till det lite, men är ingen fantast av massa julpynt. Dock älskar jag ljus, så det här blev ju ett toppenalternativ, som ändå går att ha året om. Har inhandlat brickan, det stora hjärtat och dekorationspärlorna på Fullerö Handel, underbar affär. Blockljuset är från ikea, ljuslyktan hade vi hemma och det lilla hjärtat är en present från mamma och pappa.


- helvetet har brutit loss

Åh, gårdagskvällen och natten var de värsta på riktigt länge. Fem gånger sprang jag upp för att ta hand om kräkande barn, både Joel och Nikita spydde hur mycket som helst. Jag spydde en gång. Fruktansvärt! Pappa var på jobbet så det blev till att agera förälder. Och idag är jag hemma från praktiken och mår skit. Det går bra så länge man ligger stilla, men jag bävar för att gå ut och ta ut hästarna.

Jag vet inte vad som var värst; Att må dåligt eller att tvingas vara utan Jesper en natt. Under de mentala omständigheter som rådde igårkväll är fruktansvärt att inte ha honom vid min sida. Vad jag förstår mådde han nog också skit, herregud vad dessa vinterkräksjukevirus är effektiva! Nu får det bära eller brista, nu går jag ut till stallet.


- all that I had, was all I gon' get

Åh, läste just en blogg skriven av en tjej som just förlorat sin pappa. Det fick mig att återuppleva vissa känslor, de där känslorna jag begravt. De där känslorna jag förlorat, de där minnena som försvann. En bråkdel av den outhärdliga smärta jag kände då kom tillbaka till mig, och jag mindes för en sekund hur fruktansvärt det var, och är. Och jag mindes det töcken jag levde i, diset som omgav mig som en skyddande hinna. Som avtrubbade mig, bedövade mig. Hjälpte mig att överleva. Och jag minns den där ständiga klumpen i halsen och magen, som bara fanns där konstant. Och jag förstår inte hur jag överlevde, när smärtan jag upplevde då var minst tusen gånger större än smärtan jag upplever just nu.

Och jag saknar.

- i may say it was your fault, because i know you could have done more

Jag har totalt förälskat mig i den här låten, den går outtröttligt i mina öron och sjungs outtröttligt av mig. Något ni förmodligen inte visste är att jag älskar att sjunga, dock bara när jag vet att ingen hör ;)



Jag började fundera över texten, jag analyserar väldigt ofta låttexter, och kom fram till att det kan finnas fler anledningar till att jag gillar låten än att jag bara fallit för den. Vissa textrader stämmer in på mig på olika sätt, till exempel textraden i rubriken med efterföljande; oh you're so naive yet so.

Den raden får mig att tänka på tre personer som står (i vissa fall stod) mig väldigt nära. Tre personer utan koppling till varandra, som alla gjort - och fortsätter göra - mig besviken.

- dag tre

Mina föräldrar. ♥

Okej, jag börjar med att berätta om min pappa. Han heter Peter och är 43 år. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva honom, han är en pratglad typ men med kort stubin. Jag och pappa bråkar väldigt ofta, vilket såklart är riktigt tråkigt. Vi har skilda meningar om det mesta men det är ingenting jag behöver dra upp här och nu.
Jag och mina fyra syskon bor med pappa.



Och till min mamma! ♥

Min mamma hette Nina och hon dog tisdagen den 23 mars i år. Hon dog därför att hennes lungor inte längre klarade av att syresätta henne. Det var oväntat att det skulle hända, och ingen var förberedd på det. Inte så fort. Hon fick beskedet om att hennes cancer var tillbaka precis i början av året. Hon hade räknat med att leva i åtminstone några år till - inte för att hon tänkte dö utan strid.

Hur som helst. Hon var envis och hade många åsikter, men rolig som fan. Jag och mamma hade en väldigt bra relation, som var som starkast det sista året. Vi kunde bråka, och då kan jag lova att vi bråkade ordentligt, men vi kunde också ha så otroligt kul ihop. Haha, precis nu drog spotify slumparen igång en låt som mamma älskade. Det får mig att tänka ännu mer på henne.

Jag saknar henne oerhört mycket, och jag är så ledsen att jag inte fick ha henne i mitt liv längre än såhär. Men jag är väldigt tacksam för allt hon hann ge mig, och allt vi hann uppleva ihop. 



Oerhört saknad och älskad, i oändlighet.

Mamma och pappa var gifta i 20 år, och höll ihop ända tills döden skilde dem åt.

- oh you're so naive yet so

Jag sitter och laddar järnet med en kopp te. Jag ska nämligen ut i kylan igen och rida, inte så sugen. Dagen har spenderats i två stall, och i ett kök hos en hästägare. Gosat med hundar, kattunge och urgullig bebis har jag gjort. Den älskade mig.

Så, när jag ridit ska jag hitta på någonting galet tror jag.

Haha har precis hittat självutlösarfunktionen på kameran, men är inte så skillad på att använda den ännu. Ni andra egofixerade bloggare där ute, hur tusan gör ni!? Tips tack!
Måste förmodligen införskaffa ett stativ till att börja med.



Kattastrof ju!


- scary

Lyssnar på radion om hajattackerna i Sharm el Sheik, plasten dit jag och Jesper planerar att åka. På en av de stränder vi har tänkt att bada på blev en kvinna dödad igår, jättenära hotellet som jag förstår.

Fy tusan, vågar man ens åka nu? Jag tror inte jag skulle våga bada, och defenitivt inte dyka. Problemet borde ju dock vara löst tills februari.


- depri

Känner mig typ tokdepri, så jag tänker faktiskt inte blogga mer idag. Ska bara lägga mig och mysa med Jesper.

XO


- just nu!



Glögg, släktmys och pepparkaks- och lussebullsbak!

Nu kallar lussedegen,

- headache

God afton mina damer och herrar. Sitter i J's säng och har "a terrible headache". Inte roligt alls. Därför ORKAR jag inte göra dag tre (i mitt lilla projekt som jag redan lyckats screwa upp), och inte heller lägga in bilder på datorn. Eller göra någonting. Bläääh. Ska väl leta upp sista avsnittet av Greys anatomy som jag missade, eller robisson. Men gissar att jag kommer att somna som en stock.


- scusa mi

HERREGUD, jag har inte bloggat på tre dagar! Jag förstår inte var all min tid tar vägen, jag har inte ens hunnit rida min häst en enda gång den här veckan! Det är ju sjukt.

Hur som helst betyder det ju att jag har välfyllda dagar, och det är ju kul. Just nu sitter jag och slevar i mig äggröra som jag lagade ihop. Senast om en timme måste jag iväg till jobbet.

Så, vad har hänt? Jag har praktiserat full rulle, i torsdags var jag på The Studio med min handledare och blev fotad. Kom bara hem med en bild, det var lite av syftet att jag ville ha en ny header. På bilden ser ni även min nyårsklänning, den är fantastisk. Bilden gör dock varken den eller min kroppsform så värst mycket rättvisa, men men. Det var hur som helst kul att prova på "modell för en dag", dock är det inte så individuellt och så. The Studio lever inte riktigt upp till vad de lovar enligt mig ;)

Gårdagen bestod av först ett par timmars gymmande med Jesper och Martin, jag måste säga att jag är lite smått impad av mig själv! Haha. 
Senare lite vin- och pratkväll hemma hos Micke och Camilla med ett par till personer. Mysigt och lagom för mig igår.

Well well, ikväll efter jobbet ska jag försöka komma upp på min häst och därefter blir det myskväll med min pojke :)

Här är bilden i färg


- ars amandi

- konsten att älska.

Idag: Panikshoppat presenter till min storebror, firat min storebror, shoppat skor och julklapp, insett att jag är en naturbegåvning på att spackla (det är faktiskt sant, åtminstone enligt min läromästarinna), frusit, varit trött, gymmat klockan sju på morgonen, ätit tårta, ätit god mat, jobbat i stallet.

Mitt humör har i slutet av dagen inte varit underbart, antar att det är pms som kommer smygande. Det är tillfällen som dessa jag önskar att jag var en ännu mer outtröttligt positiv och glad människa som bara sprider värme omkring sig, dagar som dessa är det dock väldigt svårt. Det är då ofta min fina, underbara, tacksamma, omtänksamma, goa, kärleksfulla, omsorgsfulla, mjuka, varma, ständigt trevliga, snygga och snälla prins som får ta emot smällarna. Och det är verkligen inte meningen. Att älska är verkligen en konst.

Glöm inte att kärleken är det förmodligen värdefullaste ni har. Love is the thing, you know.

 

RSS 2.0