incomplete

När man hajar till av smärta - det hugger till inombords. Man slår upp ögonen yrvaket om man slumrat eller sovit, som om man hade fått en hink isvatten över sig. För att man blir så jäkla förvånad och ledsen och chockad och förtvivlad. Man inser än en gång att hon är död - borta för alltid. Och satan vad ont det gör.


just nu

Sitter i köket och dricker ett kallt glas cola och äter lite choklad. Hälsan själv vet ni! Ush, vet inte vad som har hänt med mig. Gillar ju att vara hälsosam egentligen. Men snart är det badsässong, så det gäller ju att lägga på sig lite innan dess! Eller hur var det nu? Det blir en lugn kväll hemma, kom faktiskt in från stallet för inte så länge sen. Ska upp vid 8 i morgon och rida och fixa så att jag kan åka in till stan och delta i festligheterna, hehe :)

Ser ni förresten hur jäkla mycket fräknar jag har fått?? Är väl antagligen rätt skitig också efter att ha varit ute och ridit och sånt. Härliga tider.


new glasses

Har länge velat ha ett par solglasögon i "raybanmodell" men har inte hittat några som passar mig. Men i helgen hittade jag ett par dugliga.


love #2

Bjuder er på lite härlig kärlek jag fångade på bild i söndags. Väntar faktiskt på min alldeles egna kärlek, bäst jag hoppar in i duschen och duschar bort alla hästbaciller så att han inte får en allergiattack! :)

Var förresten på SM-upptakt idag, vilket var rätt kul och lärorikt. Härliga människor framför allt! Nu jäklar ska vi krossa motståndet på SM!

in black and white




love

in color


the bag

denna från Wera Stockholm brukar få hänga med mig.


Mys på stan

Sitter just nu på bussen från skolan till stan, ska möta upp min pojkvän när han slutar så ska vi äta någonstans. I förmiddags gjorde jag ett efterlängtat inköp, :) visar sen.

klädsel

Den här tröjan är så skön. Dessutom bra snygg till shorts. Dock lite kallt idag så det fick bli till trasiga jeans istället.


muffins

Bilder från mysdagen hos J i söndags med hans mamma, pappa, mormor, morfar (en stund) & syster Josefine m. pojkvän Stewart (skotte). Hans mamma hade bakat megafina och goda muffins!


new runners

Kom precis in efter en liten promenad (4 km) med Jesper. Mysigt sådär. Invigde mina nya löparskor som jag hoppas starkt på. De förra blev lite utslitna och typ slaktade mina hälar. Så nu får de bo på gymmet där man inte behöver lika bra skor.




helg

Det har hänt en hel del den här helgen, varit full rulle igår och idag. Dock ändå väldigt avkopplande. Älskar sommarvädret!

Hur som helst, har spenderat massor av tid med den här filuren. Och nu håller vi på att göra i ordning kvällsmackor och ska ta en öl och bara chilla och njuta av min sista lediga dag. Bloggar mer och med massa bilder i morgon!

Hoppas att ni har haft en underbar påskhelg!


dagens klädsel

bara bikini idag, och en lång kofta från veromoda.


lördagseftermiddag

Så jäkla härligt att sommaren är här! Har precis legat och solat i två timmar, så himla underbart! Tror minsann att jag fått lite färg också :) Ni skymtar nya bikinin från sassymani.


girls night

Igår var jag bjuden på tjejmiddag @ Olivias place, vi var fyra tjejer som vinade, åt tacos och kladdkaka och pratade. Och grattade Linnea som fyller 18 idag. Grattis igen!

Hahaa vilken jäkla mupp jag ser ut som!


i got stripes, stripes around my shoulders

Gårdagskvällens outfit var inspirerad från förra Elle, enkelt men snyggt med randigt under kavaj.


to light the night, to help us grow

Jag åkte bil med mamma inatt.

Jag sprang hemåt på väg 272, superstressad, för jag hade slarvat bort min väska. Då kom mamma och svängde in på en busshållplats och plockade upp mig, ganska schysst tycker jag. Jag har funderat på det där, tanken på att hon fortfarande kan "hjälpa" mig i drömmarna, även fast hon inte kan i verkliga livet, är fin. Jag drömmer ju ganska ofta om mamma, och ibland är det såna här saker. En gång när jag hade ett problem drömde jag att mamma sa vad hon hade för åsikt om saken. Jag vet inte vad jag tror om döden och hur man lever vidare efter döden (vet bara att jag tror på att det finns övernaturligheter). Hur som helst är det ganska skönt att föreställa sig att vi faktiskt kan "träffas" i drömmens värld. Jag är hela tiden medveten om att jag drömmer, och att hon snart kommer att försvinna igen. Jag blir alltid ledsen, men samtidigt glad. Jag vill inte vakna. När jag vaknade så kände jag att det värkte lite i munnen, Jesper brukar väcka mig ibland för att jag gnisslar tänder superhögt, och det brukar vara när jag har drömt någonting läskigt eller som i detta fall känslomässigt.

Haha, ni tycker väl att jag är knäpp nu men that's fine. Har ni förlorat någon ni älskar? Brukar ni isåfall drömma om den personen mycket? Eller kommentera gärna med andra tankar och funderingar kring livet och döden.  

Kram på er!

städa, rensa

Hej och hå, jag är ett litet städmonster just nu. Har röjt och dammsugit mitt rum, samt donerat några par solglasögon till mina småsyskon, would never use them again anyway.




6 saker att göra på lovet

♥ skriva klart essä (tvivlar starkt på att jag ens kommer att lyckas)
♥ räkna matte
♥ städa mitt rum
♥ fixa mina naglar
♥ promenera för att komma igång med träningen utan att bli sjuk igen.
♥ tjejmiddag

Så, som ni ser mest sjukt tråkiga grejer jag har att göra. Det roligaste är ju helt klart tjejmiddagen på fredag.

Hmm, skulle vilja införskaffa ett nytt vitt och ett silvrigt nagellack till min samling...


thursday

Idag har jag spenderat halva dagen på Ultuna djursjukhus med Ofelia som verkar tycka om att skada sig med jämna mellanrum. Den 28-åriga tanten som har obegränsat med energi, hon är så jäkla pigg och cool! Hur som helst har hon slitit upp en gammal hovskada.

Ush, har verkligen ingenting att se fram emot idag... Det är sjukt tråkigt. Träffa Jesper kanske, det är det enda positiva. Har en massa jobbigheter som hänger över mig.


movie time

Godkväller!

Ikväll ska jag och Jesper göra ett nytt försök att kolla klart på Love and other drugs. Jag var sugen på att göra någonting annat, men han ville ta det lugnt ikväll så då gör vi väl det då ;) Googlade för att hitta en bild, och det ploppade upp lite naket, alltid trevligt! Haha. De är ju inte direkt osexiga någon av dem. Men tycker ni inte att Jake ser lite kvinnlig ut på nedre bilden, haha? :P


mother nature

Några bilder från när jag var ute och fotade för några dagar sen. Låg på marken och krälade och hade mig, jag tycker att man får så fina bilder från markhöjd. :)  


i wish i had a money-tree



Åh, har velat ha en vit kavaj och ett par svarta snygga pumps hur länge som helst nu. Varför är jag inte snorrik? Dessa kommer från skonamig.se och H&M (länkar direkt till sakerna).

Skorna är dock ca 13 cm höga (dock 3 cm platå)... Kan man gå i det till vardags? Hmm. Man ska nog satsa på att par lite lägre tror jag.

wednesday morning

Yes, nu är det onsdag. Och jag har lovat mig själv att inte gå ut ur huset förrän jag har färdigställt mitt svenskaarbete, en essä på 1000-4000 ord. Eller åtminstone kommit långt på den. Ush, fy och bläää. Vill inte.

Igår grillade vi igen här hemma, och sen åkte jag in och hjälpte Tina med en lägenhet hon håller på och renoverar. Slipa, slipa, slipa. Min svarta arbetsoutfit blev totalt... gråvit. Och samma sak gällde mitt hår, haha! :)

Nu; jobba järnet.

Förresten, tack allihopa som har berömt min nya design! :)


ny design!

Åh, jag är så himla glad just nu! Har suttit och pillat med den här designen i många timmar nu, och är supernöjd! Ville ha en mer somrig och lycklig känsla på bloggen, och det lyckades jag väl med, eller vad tycker ni? :)

Har tagit inspiration från bland andra thingsyouremember, som också har designat åt Stina-Lee som är en av mina favoritbloggerskor. Men dock tycker jag ändå inte att min design blev direkt lik någon av dem, och det är ju bra. Det ska vara personligt!

Någonting jag tänkte på igår är att det borde finnas ett galleri på varje blogg där alla designer man har haft genom tiderna sparas, så att man själv (och alla andra) kan kika hur det har sett ut. Det skulle vara kul att se, man ändrar ju ofta stil och tycke väldigt mycket. Jag brukar printscreena av mina designer, men de jag hade för länge sen finns inte kvar.

Gamla designen:

 


soooola

Nu bär det av ut igen för att sola, åh vad jag älskar solen! Har preparerat mig med solskyddsfaktor 15 från Hawaijan Tropic, om ni inte har testat den, KÖP DEN. Den luktar så gudomligt gott!



Haha, gillar att det står VERY water resistant!


amerikan?

Sitter och äter frukost, blev en repris av gårdagen fast med ett tillägg; korv. Har jag gått och blivit amerikan tro? :) Jag tycker att det är så himla mysigt att göra goda och fina frukostar på helgerna, nu är det ju inte helg men lov. Älskar hotellfrukostar med alla smarriga grejer, längtar tillbaka så jäkla mycket till Thailand! Deras omelletter är ju to die for, jag har aldrig lyckats göra en så bra själv...


vila

Sitter och pillar med en ny bloggdesign, känner att jag vill ha någonting nytt - en ljus och glad bloggdesign. Mina brukar alltid vara så mörka. Men det är jäkligt svårt och krävs mycket justeringar innan man får till det, skulle vara skönt att kunna allting så man slapp googla och försöka förstå sig på saker i tusen år innan man får till någonting, haha! :) jäkligt synd att man inte känner någon proffsig person som kunde fixa det åt en.

Idag har jag mest bara vilat, jag känner verkligen att det behövdes. Känner även att snorigheten börjar komma tillbaka, jäkla skit. Men men, lite mer vila på det här så blir det nog bra. Martin, en kompis till mig, brukar säga att man ska titta på mycket komedier och äta mycket frukt.

Godnatt!


soldyrkarna

Jag och Leo har varit ute och solat :) efter ett tag kom även Alexia och joinade oss, men några meter bort i skuggan. Synd att det började blåsa så kallt, annars hade jag fortfarande legat där...



Höjden av avkoppling enligt Leo?

bikinis to love

Har ju redan hunnit införskaffa två nya bikinis i år, båda från BikBok märket Sassymani. Har redan visat er den ena lite smått, men här har ni dem båda :)

Någonting jag tycker är helt idiotiskt är när man säljer bikinis i set. Hur vanligt är det att man drar samma storlek på båda delarna liksom? Eller jag vet inte, det kanske bara är jag som är konstig. Jag måste i allafall ha M på överdelen och XS på trosorna. Skulle jag ha M på trosorna skulle de hänga och fladdra vid fotknölarna, och skulle jag ha XS på överdelen... Haha! Det skulle se ut det. Hur som helst, tur att de flesta butiker säljer delarna var för sig.


photo by Linn Ljungqvist

Nu har jag fixat min egen photoshopstämpel, det är ganska praktiskt om man vill märka sina bilder så att inte andra kan ta dem hur som helst. Det är faktiskt väldigt enkelt också, jag följde den här beskrivningen. Pedagogisk och bra, haha! Så läs om ni är sugna på att göra en egen stämpel.


godmorgon

För ett tag sen... Har tänkt att blogga i ett par timmar nu men internet har strulat och jag har suttit och kämpat med att lära mig nya saker i photoshop, men nu kommer det!

Har bara ätit frukost ännu idag (äggröra och nygräddade bröd) och hållt på med photoshop, det är så skönt att det är lov! Nu ska jag ut och sola en stund, sen får vi se vad jag hittar på.


chipsmys

igår stack jag ut och fotade på kvällen, innan solen gick ner. Det blev strax över 500 bilder, nu har jag suttit och valt ut 88 favoriter som ska redigeras, tänkte visa upp några sen :)

Senare hade Jesper och jag myskväll med chips, dipp och love and other drugs. Eller vi såg typ kanske hälften av filmen... borde se klart den någon dag. Den verkade rolig.


snabbt, stabilt och jättejättebra

Hihi, någon mer än jag som har den här på hjärnan? :) Störtsköna damer!


söndagsnöje

Hade det ganska mysigt igårkväll med Jesper och Martin, vi grillade hemmagjorda hamburgare och fläskfilé, vi lyckades bränna fläskfilén till typ kolbitar men tro det eller ej var det fantastiskt gott ändå, perfekt grillade inuti! Lyxade till och med till det med lite vin. :)

Idag har jag varit iväg och tävlat (hoppning) och det gick sådär, stannade ut mig i första klassen (big fail) och i andra klassen gick det jättebra med fick ändå ett stopp på sista hindret. Mitt lag (allsvenskan, div 3) kom totalt 4 av 9.


time for bbq

nu ska jag åka och grilla i det här härliga sommarvädret :)

sol

nu tänker jag gå ut i solen iklädd shorts, linne och en av mina nya bikinis och njuta av SOLEN som äntligen är här!


mysfredag

Spenderade min gårdag på bryggan i stadsparken, åt jordgubbar, grillade, drack cider och umgicks med ett gäng brudar och så småningom även några grabbar.




fredagsdejt

Här har ni min fredagsdejt: Julia. Ska träffa henne och sitta någonstans i solen, äta jordgubbar och dricka cider. En eftermiddag i sommarens tecken! Blev helt chockerad när jag såg på Facebook att hon har piercat sig, som en blixt från klar himmel! Lika söt som vanligt. :)


barbed wire

Kom på att jag inte publiceraten enda bild från min lilla fotografering! Här har ni tre :)


något att bita i

Tjolahopp!

Tänker strax hoppa in i duschen (om min lillasyster vill sluta ockupera toaletten någon gång) och sen mysa med Jesper som är påväg hit. Men jag tänkte visa er min artikel som jag skrev idag på nationella provet! :) Uppgiften jag valde gick ut på att presentera minst två olika vampyr/varulskaraktärer, jämföra dem och resonera kring varför de är så populära just nu. Här är den iallafall!

Något att bita i  

Fara, spänning och gränslös kärlek är tre saker som kännetecknar dagens populära vampyrromaner och filmer. Just den här typen av kärlekssaga verkar bli alltmer vanlig, men vad är det egentligen som får tjejer över hela världen att läsa Twilight-serien flera gånger om? Twilight-serien, Utvald och Harry Potter är tre verk som innehåller svåra kärleksdilemman och vampyrer eller varulvar.


I de allra flesta vampyr- och varulvshistorier är varulvarna och vampyrerna offer på så sätt att de ser sig själva som själlösa monster, något de inte vill vara. De håller sin hemlighet väl dold, och föredrar att hålla sig på sin kant framför att beblanda sig med människor och riskera att bli en fara. Edward, den oerhört vackra och mystiske vampyren i Twilight, genomgår ett inre krig när han möter Isabella Swan, en vanlig, klumpig, sjuttonårig människoflicka som på något sätt tilltalar Edward så mycket att han riskerar allt för att få vara med henne. Edward är enligt honom själv ett monster som berövats på sin själ, och han vill absolut inte att Bella ska leva ett sådant miserabelt och meningslöst liv som han tvingas göra. Därför vägrar han att uppfylla hennes önskan om att bli en vampyr. Han beskyddar henne och älskar henne djupt, men hon har också givit honom en ny anledning till att leva. Hon ser honom inte som ett monster utan som det vackraste som finns. Samma scenario ser vi i Harry Potter-serien som också innehåller den formen av farlig och omöjlig kärlek då häxan Nymphadora Tonks förälskar sig i varulven Remus Lupin som även han tycker att han själv är ett monster som egentligen inte bör ha ett kärleksförhållande med en människa.


Det finns stora likheter mellan alla dessa tre sagor (Twilight, Utvald och Harry Potter). Samma dilemma som Edward har i den andra boken i Twilight-serien har även den kvinnliga vampyren Zo i romanen Utvald och varulven Remus Lupin i Harry Potter. Vampyrerna och varulven, som ser sig själva som monster, gör hjältedåd genom att ljuga för och lämna sin älskade människa. Trots att de inte vill någonting hellre än att vara med sina mänskliga kärlekspartners lämnar de dem för att ge dem en chans till ett lyckligt och normalt liv utan inblandning av själlösa monster. Men för människorna finns ingen annan önskan än att vara med dessa vampyrer/varulvar. I Utvald viskar Heath (Zo’s mänskliga pojkvän) när Zo försöker göra slut med honom; ”Om jag måste dela dig med andra så gör jag det. Jag gör vad som helst för att inte förlora dig” trots att tanken smärtar honom något fruktansvärt. Och i Twilight är Bellas högsta önskan att bli en vampyr som Edward, trots att det innebär att hon kommer att leva för alltid och se alla sina nära och kära dö. Anledningen är att det inte finns någonting som hon någonsin kommer att vilja ha mer än Edward, och att hon förvandlas är enda sättet för dem att vara tillsammans för alltid.


Och jag tror att det är den sortens kärlek som fascinerar och lockar oss, vi vill åt den där vansinnigt starka kärleken. Vi faller för den gammalmodiga romantiken som dagens samhälle lider brist av. Det är också ett sätt att förkroppsliga den enormt starka dragningskraft vi känner till vår partner när vi är vansinnigt förälskade. Vi behöver, och vill ha, partnern så mycket att det känns som att det är livsnödvändigt.  Vi skulle offra våra liv och lite till för att få vara med den personen för alltid. I dessa sagor blir det mer verkligt och konkret. Vi är även i så stort behov av att vara perfekta och älskade, och den biten kan också tolkas in i sagorna. Vampyrerna är monster, de gör fel och är någon de inte vill vara, men de är djupt älskade ändå.


Förutom den fascinerande kärleken tror jag också att många läser dessa sagor och drömmer om att komma bort från en tråkig och händelselös vardag. Jag tror att många känner en rädsla för att fastna i det tråkiga, och för att deras liv ska utvecklas till att bara jobba, sova, jobba. I en vardag som egentligen inte är det vi önskar oss. Där kommer vampyrerna in och erbjuder oss någonting spännande och annorlunda, blandat med äventyr och gränslös kärlek.


När de självömkande monstren och de bräckliga, försvarslösa människorna blir kära i varandra blir det kanske ett sätt att rädda varandra, som en ny, mer spännande version av den klassiska ”prinsen räddar prinsessan ur tornet och de lever lyckliga i alla sina dagar”-sagan. Men vem räddar egentligen vem? Vampyren räddar människan ur sin tråkiga vardag, och människan får vampyren att se livet med nya ögon. Själva huvudsaken med vampyrism – att suga blod från människor, förlorar sin huvudroll i dessa sagor. Jag tror inte att det är själva vampyrismen i sagorna vi faller för – det är den starka och oövervinnerliga kärleken som fångar vårt intresse och värmer våra hjärtan.

Vad tycks? Om det var någon som orkade läsa, haha! :)  


shoes

Tjoho, converseoskulden är tagen! Köpte mina första för någon vecka sen :) satsade på helt vanliga chuck taylor, tycker de är snyggast. Röda och grå är också rätt hett.


little white dress

Känner mig sjukt stressad över provet i morgon men det känns som att jag inte kan göra så mycket mer ändå. Men känner ändå att jag är för stressad för att sova, därför laddade jag upp lite bilder här i stället. Ser ni någonting fint på bilderna? ;) Ny underbar vit sommarklänning från Veromoda. Enärmad.

Bilderna är tagna i sjukt dåligt ljus och med självutlösare, därav dåliga skärpan. Måste införskaffa en kamerautlösare man kan ha i handen! Hihi, glömde bh:n först. Ajaj.


closeup

Jösses vad stressigt det har varit senaste dagarna! Just nu sitter jag och kvällsfikar med J och ska förbereda mig lite inför nationella proven i svenska B som jag har i morgon. Ush vad jobbigt!

Bjuder på en closeup på två nya saker.


frukostmöte avklarat

Godmorgon!

I morse gick jag upp 05.30 för att duscha och sticka iväg på frukostmöte; jag och tjejerna skulle som sagt presentera företaget för en rotaryklubb. Det gick bra. Just nu håller jag på att skriva en krönika, har bestämt mig för att bli en "förbannat bra krönikör" som Linda Skugge skulle säga. Spana in hennes tips här.

Ciao! 

i will never fade away when i am with you

Nu ska jag ut och rida min häst och sen duscha av mig. Ska sova i stan inatt så det bär väl av dit sen :) puss!


breakfast with colors of summer

är så less på all tråkig mat - så i dag blev det smoothie. Roligare smak än det mesta och dessutom roligare färger. Stannar hemma och är sjuk idag också, sen är det bara att bita ihop för i morgon ska mitt företag ha en presentation inför en rotary-klubb (nej jag vet inte heller exakt vad det betyder men jag vet att det är jäkligt bra att de är intresserade av oss) och alltså vara utanför hotel linné i Uppsala 07.00. Härliga tider, härliga tider.


jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor



Mitt internet är väldigt icke samarbetsvilligt. Så det går inte att ladda upp bilder. Det var en kamp att ladda upp den här, haha. Tog den idag iallafall :)

redigerar

Hejhopp!

Idag känns det lite bättre, spenderade dock natten med att svettas som en gris. Bokstavligt talat. Jag vaknade några gånger och mitt hår var lika blött som om jag hade tagit en dusch och svettpärlor rann nerför kroppen. Jättemysigt, fick väcka Jesper så att vi kunde vända på täcket som var blött. Men men, jag ska inte klaga. Lyllos mig som har världens bästa kille som tycker att det är mysigt att sova med mig oavsett vilket skick jag är i.

Idag har jag varit ute och fotat lite, så nu sitter jag och redigerar bilder. Jesper skjutsade ut mig till "mossen", en 6 km lång väg med bara åkrar. Just nu är de översvämmade, så det ser ut som om det är sjöar. Tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att träna upp mina ganska obefintliga fotoskills. Visar senare!


länge leve shopaholics

Hörde idag att de som shoppar mycket lever längre. Det var ju trevligt, för att shoppa är ju bland det bästa som finns. Lite saker från HM, Nilson, HM igen, Monki, Veromoda och BikBok har blivit i min ägo. I will show you sometime.



being sick is killing me

Är fortfarande helt jäkla slut, feber, hosta, enorm trötthet, jättemysiga nysningar. I torsdags och igår firade vi iallafall min lillebror Billy som fyllde år igår, annars har jag mest legat i sängen eller soffan och tittat på fim/läst modemagasin/tyckt synd om mig själv. Och varit med J.


Däckad

Mår verkligen inte bra just nu, därför kommer jag att ha en liten bloggpaus. Hoppas att det här jäkla viruset vill släppa taget om mig någon gång! Det jag får ägna mig åt nu är att ligga i soffan, titta på film och dricka te och vatten. Är helt utslagen. Kram på er!

color

Har precis färgat mina fransar och bryn, har ju liksom inte mycket till färg i vanliga fall. Brukar alltid få så mycket beröm för mina fransar när jag har färgat dem, behöver knappt mascara då. Det är skönt också att kunna vakna upp på morgonen och känna sig lite fräsh även utan smink. Måste dock ändå fylla i brynen för att fixa formen lite.

Den nakna sanningen: Helt osminkad och röd runt näsan. Finfint! Sakerna kommer från min frisör, Camilla på Salong Heidenstam.


i will be your



Den här klänningen blev min bf lite kär i och köpte den till mig.

lilla ämlan

det här är ett tidsinställt inlägg, just nu ligger jag i min säng och tittar på den här underbara feelgood-filmen och inväntar godis- och mysleverans. Huvudet har också börjat säga sitt, men nu har jag druckit lite alvedon.


a total disaster

Åh, idag mår jag SJUKT dåligt. Jag har satans ont i hela kroppen, sådär ont så jag knappt kan gå. Benen typ dunkar och värker, jag har sträckt ljumsken, jag har makalös träningsvärk överallt, jag har ont i halsen, jag hostar och när jag gör det gör det jätteont i magen. Dessutom har jag tappat bort mitt busskort. Och har nästan garanterat feber. Så fort jag blir frisk och börjar träna blir jag sjuk igen! Hallå, immunförsvaret, vart tog du vägen?

I morgon är det jag som sjukskriver mig för första gången under min gymnasieperiod. Och stannar i sängen, hela kvällen i kväll och sen i morgon. Kanske kan be min pojkvän lite snällt att köpa lite överlevnadsproviant (godis) och så till mig.

Men jag bjuder på en puss till er i allafall.


jag är kär. i elle

Jag älskar modetidningar och mode överhuvudtaget, men det är inte jätteofta jag köper modetidningar och jag tror faktiskt ärligt talat att jag aldrig förut ägt en ELLE. I admit it. (Jag läser modebloggar istället, går fortare, är gratis, ger mycket) Men idag fick jag en, och jag är kär. Imponerad. För mig brukar det ta en vecka att ta mig igenom en tidning - även om jag älskar den - för att jag lusläser varje sida. Men på en timme har jag redan tagit mig igenom hälften av den två centimeter tjocka modetidningen, och konstaterar att den innehåller skönhet, ärlighet, glädje, och inspiration, inspiration, inspiration. Den är komisk, lättläst och sann. Herregud, varför har jag inte upptäckt ELLE förr?


the perfect day

idag har varit en sån där perfekt dag, en turdag. Mitt företag har gått vidare till SM i UF-företagande, och jag har shoppat och jag har varit med min pojkvän. Och i morgon kan jag sova ända till 11 om jag vill.

Så; MITT FÖRETAG HAR GÅTT VIDARE TILL SM!!!
Tjoho! Tjoho. Jag och mina kompanjoner är överlyckliga, jag orkar bara inte illustrera det just nu.

Är sjukt lycklig över dagens inköp; är en bikini, två klänningar och ett perfekt underbart skärp rikare. Och imorgon ska jag göra ännu ett fantastisk inköp. Jo, ja, jag kommer att spräcka budgeten rätt brutalt den här månaden med tanke på att mina tre småsyskon dessutom propsar på att fylla år under samma månad. Och att jag har ett vansinnigt hejdlöst shoppingbegär just nu, eftersom jag snålade något oerhört förra månaden. Två plagg blev i min ägo förra månaden. TVÅ. En jacka och ett linne. Jag var så duktig, men glömde visst bort lagen om balans. Nåja, tur att jag jobbade som en gnu förra sommaren så att jag har en fallskärm för dyra månader som denna.

Hörrni, har jag någonsin nämnt att jag har världens bästa pojkvän? Han inte bara gick och shoppade med mig, han köpte mig dessutom en klännig. "För att jag var så fin i den". Ush, jag blir rädd. Får man vara så här lycklig? Mina erfarenheter säger mig att det snart kommer att hända någonting fruktansvärt, det var ju detdär med balansen. Vi är ju nästan sliskigt lyckliga. Oförskämt. Jag citerar en favoritbok; "När livet erbjuder en dröm som är för bra för att vara sann kan man inte sörja när den tar slut." Nej. Fast jo. Låt detta aldrig ta slut.

shopping

Är så sjuuuuukt shopping- fika- och myssugen så idag efter skolan ska jag först shoppa lite med Sophia på stan och sedan åka till Gränby C och shoppa vidare och fika med min bf. Låter helt enkelt perfekt.


and i will run until my feet no longer run no more

avverkade 11 km idag. Sprang 9 av dem. Naturligtvis i sällskap av världens bästa superrottis Alexia :) Nu ska duscha och sen mysa med Jesper.


how to spend a sunday night

igår var jag och Jesper först och gymmade och sedan köpte vi tre rätter från kinaresturang och hade en egen liten kinabuffé hemma framför tvn. Perfekt!


clean

världens bästa dofter. Fick ännu en i min samling i veckan när jag träffade Julia, den underbaringen hade införskaffat en till mig när hon var i USA. Första 60 ml flaskan i samlingen, doften simply soap.


on that day i knew you would die

gick in på mammas blogg lite nyss. Orkar bara läsa lite, lite. Men tänkte att jag kunde dela med mig lite i allafall; jag har ju fått väldigt många nya läsare och vissa som är intresserade kanske inte vet att mamma bloggade?

Jo, det var faktiskt jag som ledde in henne på det spåret (och skaffade bloggen åt henne, haha) och den 24 Januari 2010 skrev hon sitt första inlägg. Det sista inlägget skrev hon den 22 mars 2010, dagen innan hon dog.  Självklart läste jag hennes blogg (och hon min) och vi brukade kommentera varandras inlägg hela tiden. Hur som helst, som jag har nämnt förut så kommer jag inte ihåg speciellt mycket av mammas sjukdomstid, iallafall inte på slutet och heller inte blogginläggen. Har hört att det är normalt med minnesluckor, och jag antar att minnena kommer tillbaka allteftersom jag orkar bearbeta dem. Orkar inte minnas så mycket, inte så mycket i taget.

Stötte på ett inlägg hon skrev den 31 Januari vid 20-tiden; 

Lol!

Ett riktigt skrattrace med Linn, Jesper o Peter, sådär så man kippar efter luft (ha) och tårarna rinner, gud vad gott det gör!!!


Åh, jag saknar att skratta med dig så tårarna rinner mamma! Vad skrattade vi åt? Jag älskar dig.

Om någon vill läsa mammas blogg så finns den här.  


time can do so much

Hallååå alla mina kära bloggläsare.

Min frånvaro kan enkelt förklaras; tid är en bristvara och livet är så kort.

Fredagen: Skola, stan, Jesper. Jag och Jesper firade 1,5 år tillsammans.

Lördagen: Jobba på allianshallen med företaget, gymmet, hem, baka tårta, äta med familjen, rida, ta in hästar, filmkväll med J, Martin och Michelle.

Idag ska jag till gymmet och först göra något som strider mot mina principer; sola lite. Sen gymma.


RSS 2.0