fab friday

Åh, är så lycklig över att det är fredag och ledig helg! Har ju inte varit ledig på två veckor nu så det ska bli skönt. Sitter just nu i skolan men blir strax upphämtad av Jesper, vi ska åka och handla lite saker till lägenheten. Lovely! Sedan ska kvällen spenderas med bara mys med familjen. I morgon blir det plugg, packa och festa på kvällen. På söndag ska jag packa ner allt, allt, allt så att vi kan upp tidigt och flytta på måndag. Exciting!


Not to spoil the ending for you, but everything is going to be okay

Har varit hemma idag eftersom världens bästa hovslagare kom hit och skodde (och fikade såklart). Jag har även för andra gången misslyckats med att tona min utväxt. Tredje gången gillt? Tänker tvinga någon att hjälpa mig, vägrar att misslyckas igen. Nu ska jag snart dra mig mot bussen för att åka in och jobba. Underbart att inte ha körkort på det här stället, så man måste ta bussen 1,5 timme innan man börjar.


It's ok not to be ok

Drunkar fortfarande i plugg och jobb. Men nu närmar sig flytten med stormsteg! Fyra dagar kvar tills jag får flytta ihop med min kärlek. Längtar ihjäl mig. Dessutom 2 dagar kvar till ledig helg och fyra dagar kvar tills påsklov då jag ska röja undan lite skolarbete. Good good!


But when you give me love I have no fear of hights. No fear of the deep blue sea, although I know it could drown me.




Vaknade i morse till snö, 7-dagarsvecka, måndagshopplöshet och vissheten om att jag drunknar i feta inlämningsuppgifter och prov. Addera bottenlåg självkänsla och känsla av fulhet samt distans från det riktiga jaget. Krydda med lite matematik C, så har ni vispat ihop dagens humör.

MEN. Jag envisas ju med att livet är vad man gör det till (subtrahera det opåverkbara) så nu har jag kommit hem, sett en skymt av solen, druckit lite te, hoppat i mjukisarna och tänker beta av någon skoluppgift. Och i morgon är en ny dag. Och trots att allt känns skit så finns det ju faktiskt positiva saker som väger upp. Negativt: Att plugg, för lite ledighet, missnöjd med mig själv. Positivt: Flytten, våren, kärleken, studenten, sommaren.


I need every wakin' hour with you, and my friends cause they're so beautiful

Är skapligt degig idag efter en rolig utgång igår med mina underbara favorittjejer. Fredagen spenderades med plugg, shopping på IKEA och filmmys. Lördagen bestod av träning, återbesök för naglarna hos fina Sandra och utgång på kvällen. Idag ska jag bara slöa och packa inför flytten som sker om två veckor idag. Har kurerat mig med toast och ELLE.  


the monsters are buried down deep inside

Så. Tänkte skriva ett naket och ärligt inlägg om mig själv. Om sidor av mig själv många inte känner till. Om den person jag är verkligen är. Jag är deprimerad. Jag lider av ständig fysisk smärta i bröstet och en klump i halsen. Ångest. Varje dag, varje timme, varje minut. Jag är i stort sett aldrig glad. Och även när jag är glad är jag också ledsen. Det har varit mitt tillstånd i ungefär två år nu. Samtidigt är jag naturligtvis lycklig. Jag har en underbar pojkvän och en underbar familj och släkt (både på hans sida och min). Och utöver det har jag fantastiska vänner som jag inte skulle överleva utan. Det händer bra saker i mitt liv och jag är någorlunda framgångsrik för tillfället. Jag kallar mig lycklig. På sätt och vis. Och samtidigt är jag aldrig glad, aldrig utan smärta. Jag har lärt mig att spela min roll ganska bra vid det här laget.

Jag har gått i terapi sen i höstas, jag har inte varit redo för det tidigare. Säkert bra för mig, dock ännu utan framsteg. Jag har blivit rådd till medicinering, något jag ständigt förtränger. "Jag har inte tid att fixa det" är vad jag inbillar mig. Vi (jag och min terapeut) har konstaterat att jag blir bättre av vila, ledighet, framsteg och nådda mål och sämre av ett stressigt schema och hårt arbete. Det är alltså ingen superperiod just nu för mig med slutbetyg och bristfällig ledighet. Men depressionen drabbar míg på fler sätt än att jag mår jävligt dåligt. Den drabbar min självkänsla, mitt självförtroende och min sociala förmåga. Nu har jag blottat mig totalt. Och nu vet ni lite mer om vem jag egentligen är.


life on earth is changing

Hallå bloggen!

Livet rullar på (läs stormar fram i en jävla fart) med skola, jobb och diverse andra förpliktigelser. Någonting roligt, spännande, intressat och nytt är dock att jag äntligen flyttar ihop med min kärlek i slutet av mars/början av april. Vi har fått en tvåa i salabacke, förmodligen rätt sunkig, men vad gör det! Är även så jäkla glad att våren är här. Äntligen!




“if your wearing lingerie that makes you feel glamorous, you're halfway thereto turning heads”

Inhandlade ett nytt underklädesset igår. Hur underbart är det inte att shoppa underkläder?


I need love cause only love is true

Efter miljonte golvtappningen gav min älskade iPhone 3Gs upp. Telefonberoende som jag är fick jag studsa in på 3 dagen efter och uppdatera mig lite. Nöjd. Har även fått fina naglar, myst med mina älsklingar och haft mysiga kvällar. Idag har jag pluggat ihjäl mig och imorgon ska jag nog förmodligen bli fotad, det var jäkligt länge sen.


love will be the echo in your ears when all is lost


RSS 2.0