all I need is the love you give

nu ska jag sätta fart och ta in kuse-busar och fixa så kan mitt hjärta komma hit och mysa sen  :)


zero energy

sitter och försöker hitta energin till att transportera mig till duschen och sedan fixa mig. Dagen har spenderats med att först åka på sadelkontroll, blev en omstoppning och ett nytt bett rikare - min far blev en lusentapp fattigare, och sen fixa stallet och så. Skönt att det gick bra i allafall! Men som sagt, dags för en uppfräschning.

Sedan kanske klä min lilla rumpa med dessa snyggingar som jag fick av Julia igår? :) Undrar om mina vänner börja ledsna på att jag går italiano hela tiden, eftersom alla ger mig trosor? ;) 



Just kidding.

from what i've tasted of desire

Twilight-serien är den finaste kärlekssagan jag vet. Jag älskar böckerna och jag älskar filmerna. Jag älskar att kärleken är så stark, tillräckligt stark för att vilja offra allt annat för. Tillräckligt stark att lida för, tillräckligt stark att dö för. Kärlek som kärlek är för mig.

Den här scenen är tagen från början av tredje filmen Eclipse, och jag tycker att den är oerhört fin. Så om ni har tid 2,46 minuter - se och njut.



//Linn - en riktig romantiknörd.

anything less than i love you is lying

godkväll alla gullrumpor :)

ikväll tänkte jag ha en riktig myskväll för mig själv (om inte Jesper dyker upp då) och bara lägga mig i sängen och kolla på film. Kan inte bestämma mig för Twilight, Harry Potter eller Pirates of the Caribbean. Alla de tre är så sjukt bra, älskar.

Träffade Julia idag och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Eller mest våra problem här i livet då, men hur som helst; Så himla skönt att träffa henne. Hon har ju varit i USA också nyligen den lyllosen, och jag fick två superfina presenter! :) ska visa sen. Julia, jag glömde pressa dig på info om USA-resan när vi pratade om allt annat, så vi måste anorda ännu en dejt och det snart!

Nu ska jag iallafall fortsätta leta efter bilder på google, min pojkvän är sugen på att gadda sig och han vill ha ett speciellt motiv. Såklart jag vill hjälpa honom att hitta det :) sen blir det sängen och film.

Godnatt!


wake up one morning and your dreams are life



idag tog jag mitt hår och knådade ihop det, satte i tre-fyra hårnålar och vips så hade jag där en slarvig svinrygg.

godmorning sunshines



Kom precis ut ur duschen. Skulle ju egentligen på sadelprovning idag, men pappa hade visst tagit fel på dag, haha! Så kan det gå. Det är i morgon istället. Så nu ska jag in till skolan iallafall, och sen ska jag träffa min älskade Julia som jag inte träffat på EVIGHETER. Ska bli skönt, vi har nog massor att prata om.

Ha en bra dag!

want to change my clothes my hair my face

Jag sitter fast. Jag är så sprängfylld med känslor, tankar, ord men när jag försöker förvandla dem till meningar eller ord så finns ingenting där. Tomt.

Hur kommer man bort från att vara en sån som jag? Jag vill inte bli en av de där melankoliska människorna som deppar varje dag hela livet. Jag vill leva. Livet är nu, jag skymtar det bakom dimman. Jag avundas andra. Jag vet hur jag vill vara, vem jag vill vara. Jag vill vara den där lyckliga, spralliga, ständigt glada och roliga tjejen med det fantastiska leendet. Snälla, säg till när det här är över. När det tunga släpper. När de mörka tankarna försvinner. Jag orkar faktiskt inte vara ledsen längre.

träning tack!

Jag DÖR litegrann när jag tittar i min träningskalender. De sista två veckorna har det varit TOMT! Och de två veckorna innan dess tränade jag bara en gång/vecka. Fruktansvärt.

Har dock ursäkter; förra veckan var stressen inför UF-mässan oöverstiglig och veckan innan dess var jag sjuk. Men ändå - inte okej. Jag är van vid att träna minst tre dagar i veckan och dessutom rida fyra dagar.

Så nu tänker jag slänga mig på golvet och träna rumpan lite innan jag tar en dusch. Därefter blir det mys med Jesper.

we could start a fire cause there is a spark

såhär såg jag ut idag för den som undrade ;) jeans från vila och en skjorta jag inte vet var den kommer ifrån. Mittbena för typ första gången ever och visst passar jag in på skolans toaletter?

Armbandet är en present från Ebba.


hold me forever

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved back in return


thank you darling

mihi, min pöjk visade sin kärlek genom att köpa styleby till mig igår. Har inte hunnit kika ännu men det ska bli spännande :)

För övrigt så åkte vi in till stan och åt och skulle på bio men vi bestämde oss för att mysa hemma framför film istället.


spring

Den enda som tog sig besväret att gissa vad som fanns i påsen hade rätt; det är en fantastisk jacka! :) Jag ska visa den för er någon dag. Runt hundra sidvisningar här senaste dagara och bara en kommenterar. Vad är det här, kom igen nu!? :)

Har satt ihop ett litet vår-kollage trots att jag kanske inte är någon hejare på det. Härliga vår.



i had enough

Godmorgon! :)

Jag sitter i min farmor och farfars lägenhet, har sovit här inatt. Gårdagen var ganska händelserik; farfar hamnade på sjukhuset för att han hade en misstänkt blodpropp i benet, men tack och lov visade det sig att det bara var en inflammation. Jag åkte dit i allafall, underbart att spendera lite tid på mitt favoritställe i världen Ackis... Ironi.

Sen åkte jag iallafall till Årsta och  joinade min pojkvän och hans kompisar som nördade (lanade). Det var faktiskt över förväntan, jag satt hela kvällen och tittade på tattueringar på en av mina nya favoritbloggar Tattoologist. Spana in! Har ju alltid varit lite sugen, men man blir ju extremt sugen när man sitter och kikar! Jag vet iallafall tre saker jag skulle vilja ha.

Snodde lite bilder på några snygga tattueringar, eller vissa bilder gillar jag bara placeringen och vissa gillar jag bara motivet :)



ÄLSKAR tattueringar med den här placeringen! Själv ska jag dock ha ett annat motiv om jag ska ha en tattuering där.


Den här placeringen är också en favorit. Något litet, mindre än dessa, vid sidan av bröstet skulle falla mig i smaken.


Så fint med kärleksförklaringar i tattueringar. Men det är ju ett så osäkert kort! What the hell, man lever ju bara en gång så känner man att man vill älska den personen för alltid så tycker jag att man kan göra det.


monki

kan ni gissa vad som finns i den här påsen? :) had to have it!


hemma bra borta bäst

Sitter med fyra grabbar/män framför fyra enorma tv-skärmar. Lär mig att man mördar eller blir mördad. Hur hamnade jag här? Well, vad som helst är bättre än hemma just nu.

sing me to sleep when there is nothing left to see

underbart att man vaknar 7.30 på en lördagsmorgon och absolut inte kan somna om.

Ska slå på en rulle och försöka.


dotter till djävulen

"Jag har aldrig känt något annat än hat från dig"

"Det är väl för att du är autistisk, din jävel."

"Hur fan kan du säga sådana saker som du säger till mig? Jag är din dotter. Varför är du så elak mot mig hela tiden?"

"Du vet inte vad du pratar om, du är ju sjuk i huvudet. Du har allvarliga problem. Du behöver ju proffessionell hjälp, men du vill ju inte gå." Hans vidriga, kalla röst gjorde henne illamående.

"Jag är inte sjuk i huvudet!" skrek hon.

Han plockade upp grepen och slungad den med all sin kraft mot boxväggen som fanns mellan dem samtidigt som han vrålade; "Du är ju helt jävla sjuk i huvudet!"

Hon skrek igen, samtidigt som tårarna rann ned för hennes kinder. "Är jag sjuk i huvudet!? Det är du som kastar en grep mot din egen dotter? "

"Mot dig? Jag kastade den mot väggen! Du har ju allvarliga problem," vrålade han när han tog upp grepen och kastade den mot gallret som skilde dem åt igen.

"Jag hatar verkligen dig" skrek hon åt djävulen och sprang sedan bort från honom, förtvivlad.

Det var en fruktansvärt djup, länge lagrad smärta som sedan uttrycktes genom ett avgrudsvrål upp mot stjärnorna. Ett vrål som var större än någonting hon någonsin hört och mer än något hon någonsin trott att hon kunde frambringa. Ett smärtsamt, skärande vrål - och ett till, och ett till.

Flickan som undrade varför hon var dotter till djävulen, och varför hennes älskade mamma var död.

Flickan som hade dött om hon inte blivit räddad.

Prisplockare

Hej allihopa! Sitter nu i bilen påväg hem från UF-mässan (årets största mässa som vi ställer ut vårt företag på) och är HELT SJUKT SLUT. Igår jobbade vi ungefär 16 timmar för att få allt färdigt och inatt sov vi max 3 timmar. Och idag har vi jobbat från 7 i morse tills nu. Vi kammade iallafall hem 1:a pris i bästa affärsplan i Uppsala län, 3:e bästa logotyp, 3:e bästa monter och 3:e bästa UF-företag. Det är SÅ jäkla stort och bra! Nu måste jag dock hem och fixa stallet vilket tar ett par timmar och jag vet inte hur jag ska orka. Ska iallafall mysa med bästa killen och kanske äta mat med honom ikväll. Ser fram emot det. Ha en bra kväll allihopa!

protection



Har investerat i ett solglasögonfodral, det är ett säkert kort så man slipper smashade solbrillor i väskan. :)

Kostade runt 50-lappen på New Yorker i Uppsala, tror att det var första gången jag handlade där.

mäss-stress

Halloj!

Jag sitter i skolan med mina kompanjoner och jobbar för fullt inför mässan som äger rum på Fyrishov på torsdag (13-18, välkomna!). Det är jäkligt stressigt och mycket att göra, det som just nu står på listan är: 


Tisdag:

-       Fixa tröjorna,

-       fixa presentation,

-       eventuellt fixa loggorna,

-       kolla visitkorten,

-       fixa tavlorna,

-       bygga om montern!
-       måla montern igen,

-       ringa IKEA, eventuellt hämta grejerna

-       Köpa strumpbyxor?

-       PLANCH

Onsdag:

-       Hämta ut visitkort

-       Plocka isär montern

-       Plast på den

-       Packa in den i trailern

-       Köpa strumpbyxor

-       Himla

-       Göra MAT

-       Öva presentation

-       LOGGORNA

Torsdag

-       Stå på mässan!!!!!!


from my bed

Godkväll!

Den här kvällen har bjudit på matlagning, ridning, stalljobb, en skön dusch och just nu har jag smort in mig med en ny lotion jag fick av Tom i julklapp (har inte öppnat den förrän nu eftersom jag hade kvar av den andra). Fick ett litet kit.

Sitter faktiskt i min säng och väntar på Jesper, vi har inte träffats speciellt mycket under förra veckan så det ska bli mysigt att träffa honom.


paket

ja nu har jag ÄNTLIGEN fått hem mitt paket sisådär lite i efterskott. Det är en julklapp (eller var det födelsedagspresent?), men det har blivit massa strul.

Hoppas verkligen att den är bra nu, har inte hunnit testa ännu. Någon som har testat? :)


the addiction



Här är min lilla samling med Mavala-lack, sen har jag andra också men jag gillar att ha samma märke på saker. Jag älskar fräscha, ljusa lack, gärna med en rosa ton. Tre favoriter är Mexico, Marron glacé och Reno. Samlingen brukar utökas varje månad, nagellack är ju en sån där billig detalj jag gärna varierar med.

På bilderna har jag Wichita. Misslyckades lite med att måla på fötterna men ignorera det, haha. :)

utmattning

pjuh. Idag gick jag upp 06.45 och landade åter i sängen nu 21.25, helt jäkla slut.
Har spenderat ungefär 11 timmar i stall/på tävling så nu är jag helt mör. Dagen har varit lyckad.  

Tänker krypa ner under mitt underbara gosiga mysiga fina dubbeltäcke och sova som en prinsessa ändå till klockan 06 i morgon. Det är lite kallt i min säng utan J så jag utrustar mig med pyjamas.
 




Till alla er galningar som funderar på/vill pierca naveln; gör inte det. Det växer aldrig igen. Jag tog ut mitt för 1,5 - 2 år sedan. Det är så sexigt med en naturlig mage, så låt den vara just naturlig! Det är iallafall vad jag önskar att jag hade gjort.

Just det, gårdagen var också rätt full, jag, Sophia och hennes föräldrar jobbade några timmar med att bygga en monter hemma hos mig som vi ska ta med till mässan på torsdag - återkommer med dåliga iPhonebilder på den :)

pure love from MONKI



ÄLSKAR MONKI

ÄLSKAR MONI'S BASICS

this is what i do - this is my business



Modeller: Angelica Eriksson, Sophia Monié och jag.
Fotograf: Amanda Rosende

Ni ser oss här använda plåstret på mage, nacke och rygg. Påminnelse; ALLA är välkommna till Fyrishov den 24 mars från kl 13!

äntligen fredag!

idag ska vi åka till IKEA och förhoppningsvis leder besöket till att vi blir sponsrade av dem till vår monter. Sen ska jag rida.

Igår var jag på fyrishov hela dagen och hejade fram John Bauer i Friskolekampen, vi vann inte men vår hejarklack ägde. Åkte även och klippte mig - älskar känslan av att vara nyklipp! :)

Ni får räkna med lite gles uppdatering här under helgen och nästa vecka, har så himla mycket nu.


i can almost taste the summer now



har faktiskt fått en och annan kommentar om mina muskler på sistone. Biff-arm.

Följ mig på bloglovin!

Klicka på bilden här bredvid för att följa mig på bloglovin!

Det är en sida man blir medlem på och kan där följa sina favoritbloggar. Man börjar prenumerera på en blogg, och därefter håller bloglovin-kontot reda på vilka som uppdaterar och man kan lätt följa med i bloggarna utan att missa någonting. När man loggar in ser man hur många olästa inlägg man har. Enkelt och gratis, jag rekommenderar det verkligen.

Jag själv har naturligtvis bloglovin och jag prenumererar på 15 olika bloggar :)

mysmorgon

Godmorgon!

Har just ätit frukost hos mormor. Megafrukost. HUR misslyckas man med en sovmorgon? Har sett så jäkla mycket fram emot att få sova ut, och så vaknar jag kl 8 och kan inte somna om!

Jag börjar 12.30 varje onsdag, men går alltid upp 06 ändå för att rida och fixa stallet. Idag behövde jag inte det. Menmen, det var skönt ändå. Nu ska jag duscha och fixa mig lite.


fossing



Satt och tänkte på att det är så konstigt. Fast mitt liv är så jäkla dåligt på vissa sätt - främst för att jag inte har min älskade underbara fina mamma kvar - så är mitt liv så himla bra på vissa sätt.

Mitt liv är en dröm som överträffar alla förväntningar. Jag fångar verkligen dagen, jag njuter av varje sekund som jag är omgiven av min familj och jag älskar varje sekund jag får vara så här lycklig med min pojkvän. Snälla gör så att det ALDRIG tar slut.

det är så himla sött när han ligger och sover och har petat ut sin enorma men söta fot genom ändan på min säng.

lyx

sitter i industristaden i min mormors lägenhet. Har haft världens värsta dag; ONT i huvudet, ASförkyld, dåligt humör. Allmänt skit helt enkelt. Har till och med begått TVÅ synder, för det första fick jag med mig en VILA-kasse från stan och därifrån hämtade min helt outstanding pojkvän upp mig och köpte mig en massa godis för att muntra upp mig. Var hittade jag honom? Sen skjutsade han mig till mormor. Nu ska vi dricka te och sen ska jag gå och sova.

Hihi, fick nya rakblad igår och det är så jäkla skönt! Jag har haft mitt i typ ett år. Och nej, tyvärr tror jag inte att det är en överdrift. Står inte överst på inköpslistan direkt ;)


- inspire me

känner att jag har lite av en bloggtorka just för tillfället. Kanske är det för att jag är sjuk, har mycket att göra, företaget kräver mycket, kanske för någonting annat.

idag har vi (jag och Sophia, Angelica var sjuk) jobbat med företaget och förberett och planerat inför mässan som äger rum på Fyrishov den 24 Mars. ALLA är välkomna dit, fråga mig om en biljett så fixar jag gratis inträde! Denna mässa är det största vi kommer att göra den här terminen, såvida vi inte kommer till SM vilket vi hoppas och vill. Hur som helst, jag berättar mer om det senare.

Åter till bloggtorkan. Det är lite som en ond cirkel. Varför bloggar man? Uppmärksamhet, ro, uttrycksfrihet, utlopp för tankarna, feedback, bekräftelse?
Ja, kanske lite av varje. JAG bloggar nog mycket dels för att jag tänker på så himla mycket, dels för att jag vill synas/få bekräftelse. Jag erkänner. Men det är något vi alla behöver, och jag tror att majoriteten av alla som bloggar gör det för att synas. Jag älskar att blogga, för att exempelvis rensa tankarna och för att få respons. Och det är det ganska tomt på just nu, antagligen just för att jag inte har någonting intressant att blogga om för tillfället. Därför bildar det en ond cirkel.

SÅ; därför tänkte jag att NI kan inspirera mig. Ställ en fråga så kan jag ha frågestund, eller skriv ner en tanke ni tror kan intressera mig, eller vad som helst. Om du bloggar, vad har du för speciella knep och idéer?

Nu ska jag gå och sova för jag är jättetrött. Sov gott!



Naturligtvis bloggar jag inte om jag inte känner för det eller inte vill, så detta handlar inte om att blogga för bloggandets skull.  


- älskar måndagar

eller?

Är tokförkyld, toktrött, och tokanti denna dag. Somnade halv nio igår helt förkyld, är tyvärr inte bättre idag.

- bio

hejhopp, sitter här och är jättesur på att jag inte kan få till en bra bild på mig själv. årets i-landsproblem, men det är ju kul att uppdatera med någon bild på dagens styling. Hallå där alla bloggare, HUR FAN får ni till det???

Kan ju iallafall bjuda på en helsvart anspråkslös outfit efteresom fejset inte ställer upp. Just det - till poängen. Jag, Jesper och ett annat par ska strax iväg på bio. Vi ska se Sanctum i 3D, handlar om ett gäng dykare som ska dyka i en grotta och fastnar där nere. Dramatik.


- dylan

måste bara dela med mig av den här fantastiska låten av Dylan LeBlanc, som förövrigt bara gör fantastiska låtar.


- I love you. I love us

And it's not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.

 

- minimalism



- matteprov

Räta linjen, additionsmetoden, substutitionsmetoden, olikheter.

Är inte sugen.

- ständigt ont i hjärtat



detta är ett verk signerat Nikita Ljungqvist, min tioåriga lillasyster. Hon målade på sin hand och fotade det, tyckte bilden var fantastisk så jag stal den och redigerade den. I orginal är hjärtat rött.

- fest

på en onsdag? Ja, på en onsdag. Vi hade kul. Vi dansade. Massor. Skrattade massor.


WHY?

VARFÖR kommer det såna dagar när man har NOLL fantasi? Jag har nog bytt om sju gånger nu och hittar ändå ingenting bra. Jäklar. Och sminket blir fel, och håret ska vi inte ens tala om. Buhu. Och alltid ska det vara när man ska bort också.


- blue

sådär, nu har jag partylackerat mina naglar i klarblått.


- MAT!

Goddagens.

Började dagen med att gå upp med Jesper 7.30, och åt detta till frukost.



Därefter gick jag ut i stallet och var där i 3,5 timmar (har jag nämnt hur mycket TID hästar tar!?) och sen har jag duschat och ska nu äta lunch. Farmor håller på och lagar en supergod thaigryta.



ja, ni kan kalla mig mat-linn. Matvraket linn. Maaaaaaaat!

efter lunchen ska jag fixa mig och åka in till stan, ikväll blir det fest.

- METAL CHOKER



vill ha dessa superfina, stilrena halsband från Next Obsession.
bild 3: Victoria Törnegren.

Har fastnat väldigt mycket för den här simpla stilen, mycket tack vare Elin Kling. Love it

- Fettisdagen!



Idag är det ju fettisdagen/semmeldagen, och då är det klart man ska äta semlor! Jag och tjejerna stack iväg till coop på rasten och inhandlade. På bilden är dock en semla jag åt i februari, fuskis :)

- in a bud

And the day came
When the risk it took
To remain tightly closed in the bud
Was more painful
Than the risk it took to bloom


 

- måndagsångest?

hejhopp, sitter för närvarande och sällskapar med jesper i vardagsrummet medans han håller på med sitt x-box. Men strax ska jag gå och lägga mig för jag ska upp 05.30 i morgon. FY TUSAN!
Har haft sådan ångest idag, jag förstår inte. Måndagsångest? Ja, det kan vi kalla det.

- a golden bird



idag bär jag en liten fågel jag fick av Julia och Linnea.

- söndagsmys

har lite söndagsmys med J. Vi tjockar oss och kollar på TV.


- nakenfis

idag har jag sprungit runt naken tills nu. Jag och Jesper har huset för oss själva fram tills torsdag, min familj är borta och åker skidor/snowboard och jag bestämde mig för att stanna hemma och hålla ställningarna.

NU: gymma.


- VÅR

Det är så otroligt skönt att det börjar bli vår ute! Jag blir så lycklig. Igår firade jag Martin Sandblom. Idag ska jag kanske på en lägenhetsvisning, träna och mysa och jag vet inte vad kvällen bjuder på.


- she went crazy



So; Tomorrow is another day.

- just a little bit of me



tog några snabba egosar innan jag bytte om och sprang ut i stallet.

- friday night

sitter och pratar med familjen + david (kusin) och Ebba (toms flickvän) och har det jäkligt trevligt. Har huggit in på det röda vinet och mår bra. Vi snackar festivaler; funderar ju på att gå på en men vet inte riktigt om det är min grej. Lera, tält och sånt är inte riktigt jag. Kan ju inte sova om jag inte får borsta tänderna och tvätta sminket.

- holding on to my finger



den här UNDERBARA ringen fick jag från Olivia på min 17årsfest. Det är en liten hand/tass som griper tag om fingret. Just love it

- fredag

godmorgon!

Sitter i skolan och försöker planera vår monter för UF-mässan på fyrishov om 20 dagar.
Idag har jag på mig jeans, en vit tunika och en vit sjal. Till det röda läppar.



Sjal som jag fått från Sophias mamma :)

- paneldebatt

Hallå där!

Igår bloggade jag ingenting kom jag just på, hade lite busy day! Efter skolan åkte jag helt ENSAM i denna stora värld till ett möte gällande min tävlingsässong (hoppning). Jag ska nämligen vara med i Björklinge ryttarförenings div 3 lag i vår. Ska bli kul.

men, åter till nuet; I morse satt jag mitt på stora torget i en soffa med tre andra elever som håller på med entreprenörskap och en tjej från UF-kontoret som höll i debatten samt en politiker. Vi hade alltså en paneldebatt gällande entreprenörskap i skolan. Jag och Sophia var vansinnigt nervösa innan kan jag lova, men det var faktiskt väldigt roligt :) debatten filmades och kommer att komma ut, då ska jag förmodligen lägga upp den här. Om jag inte ser ut som världens mupp; jag hade solen i ögonen.



Dålig bild tagen med iPhone, haha ser ju helt knasig ut! :)

- who was I, who am I, who will I be?

Sitter och funderar lite på förändringar. Jag tror att man förändras som människa med tiden, faktiskt tror jag att erfarenheter vi får varje dag förändrar oss. När jag kikar tillbaka i bloggen på inlägg jag skrev förut och bilder jag postade kan jag ibland känna att jag var helt annorlunda. Man får nya synpunkter, intressen, åsikter. Inte minst förändras ju utseendet också.

Bara ett konstaterande.

- wasabi makes everything better

Jag är på så himla jättesuperdåligt humör. Både deppig och arg. Därför gick jag till min mormor ett tag för att ta det lite lugnt och nu ska jag äta sushi. Sushi och wasabi gör allt lite bättre!



Raw Like Sushi som ligger här vid min mormor (i industristaden) har blivit utsedd i någon kurir till att ha uppsalas bästa sushi. Jag har inte provat jättemånga ställen, men en del, och Mikaku sushi är fortfarande min favorit.

- secrets on her skin...

jag tycker att tatueringar kan vara väldigt fint på rätt person om de passar och har en betydelse. Bäst tycker jag om ganska små, svarta tatueringar - gärna text. Dock tycker jag att det är apfult att ha en lång text som är "vanlig" och inte betyder något för personen i fråga.

Angelina Jolie har en samling riktigt fina skapelser, många av dem skulle jag aldrig ha själv men de är fina på henne.

Jag kan avslöja att jag har en kort text som jag skulle kunna tänka mig att pryda mig med om jag fortfarande känner lika starkt för den om ett par år.



Och min passion för svartvitt...



På den första bilden är dock inte alla tatueringar hennes riktiga. Jag tror att 5 st är ditmålade. Bilderna är tagna från olika sidor på internet, redigerade av mig.

RSS 2.0