- dag två

Min första kärlek.

Det här inlägget höll jag totalt på att glömma bort att skriva - men man kan ju inte vara så dålig redan andra dagen. Men VAD ska jag skriva? Min spontana tanke var att skriva om mitt x Adam som jag var tillsammans med i lite mer än ett år (har för mig att vi blev ett par i början av nian), men såhär i skrivande stund insåg jag att det inte var min första kärlek även om det var min första besvarade kärlek.

Min allra första kärlek var nog Henrik, som jag var kär i när jag gick i lekis eller ettan. Vi gick i samma klass lekis till nian, och har många roliga minnen. Vi har dock alltid bara varit kompisar :)
Hur som helst, i lekis/ettan var jag störtkär i Henrik, och vågade mig till sist på att fråga chans på honom. Modigt av mig tycker jag. Svaret blev först: Jag ska tänka, och sedan: Nej. Attans otur för mig, haha!
Någon dag senare låg dock en lapp på min bänk där det stod: Får jag sans på dej. Hur gulligt som helst! Tror dock aldrig att vi var ett par, haha!

När jag blev lite äldre (13?) var jag olyckligt kär i en kille i tre år, och den historian fick även ett tråkigt slut.

Sedan träffade jag Adam som jag hade ett lyckligt förhållande med i något år, tills glöden var obefintlig och jag fick känslor för en viss annan ung man. Nu såhär i efterhand är jag väldigt väldigt nöjd med utgången, jag och Adam var inte skapta för varandra och han var inte vad jag behöver.

Det var lite olika former av kärlekar, alla var de första för mig i sitt slag. Men när det kommer till kärlek, är inte alla kärlekar unika?

- home is were your heart is

which actually means that I'm at home right now.

Jag är faktiskt hemma hos Jesper och tänker faktiskt gå och lägga mig redan, för jag är rätt trött. Har haft en fantastisk dag på praktiken, planerat en hall, hjälpt till att välja ut en färg och tittat på möbler. Och ätit sallad på rixos.

Har nog ingenting mer att dela med mig av, så jag tänker krypa ner i sängen och hoppas att bli pussad och kramad av en viss pojke.

Jo, förresten, Emma: Jackan är inget märkvärdigt, en praktisk svart jacka för ridning. Klänningarna däremot är desto mer märkvärdiga, åtminstone min nyårsklänning. Totally fabolous, tänker visa en smygtitt snart men hela klänningen visas nog närmare nyår :)

Jäklar, hade tänkt att dela med mig av lite ögongodis. Trodde att jag hade laddat upp den på bloggen men appearently not. Trist.

Godnatt på er alla!

- vargavinter

Har varit ute och fotat lite idag,






















- Dag ett

Presentera mig själv.

Okej, detta är alltid lika spännande. De ytliga faktorerna är väl att
- jag heter Linn Ellinor Ljungqvist
- är sexton år gammal
- håller på med hästar
- pluggar entreprenörskap på gymnasiet
- bor på en gård tre mil utanför uppsala med min familj minus mamma som dog i mars i år i cancer
- är tillsammans med en fantastisk kille som jag spenderar mina kvällar och nätter med

Mer djupgående antar jag att det finns massor att säga egentligen. Men det är så svårt att beskriva sig själv, och självklart vet jag ju inte riktigt hur min omgivning uppfattar mig. Ett ord jag skulle kunna beskriva mig själv med är djup. För jag är verkligen ingen okomplicerad person, jag är en väldigt djup människa med många tankar, funderingar och åsikter.

Dessutom är jag ganska envis, jag är en vinnarskalle, jag är kärleksfull, jag är utseendesfixerad, jag är väldigt ofta deprimerad, samtidigt som jag är en positiv människa, jag är ansvarsfull, jag är ett kontrollfreak. Jag är bekräftelsekåt. Vad är jag mer?  Ni får gärna kommentera med era åsikter.

Det här är verkligen svårare än vad jag trodde. Jag tror att jag är en ganska svår människa, jag är svår att förstå mig på, och svår att få kontakt med. Men de som väl har fått kontakt med mig och känner mig väl känner mig förmodligen på ett helt annat sätt. Jag har svårt att öppna mig för nya människor och människor jag bara är bekant med, jag har många ytliga vänner men ett fåtal som jag öppnar upp mig inför.

Stämmer det här in på mig, tycker ni? Jag känner att jag inte har något mer att skriva just nu..




- 30 dagar

Tänkte börja med ett litet projekt idag. Jag hittade nämligen en intressant lista på en annan blogg, och tänkte att jag också skulle göra den.

Jag tror att det kommer att bli en ganska svår lista att göra, och kanske ganska blottande i vissa fall. Men intressant, och det kanske blir intressant även för mig att lära känna mig själv lite bättre och tänka till vad jag verkligen tycker om vissa saker!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Så håll i er nu!

- hektiska dagar

Det är måndag morgon och jag ligger i min säng. Min handledare är sjuk idag så jag får vara ledig, det är superskönt och inte minst välbehövligt. Jag har lite fullt upp nu dessa veckor, och då är det skönt att få vila någon gång mellan varven.

Kan berätta lite om min helg: I fredags var jag först på min praktik, och i slutet av dagen åkte jag och min handledare till gränby och shoppade. Jag hittade julklappar till mina två småbröder och två underbara klänningar till mig själv - så nu har jag en nyårsklänning! Dessutom köpte jag ett par örhängen till mig själv. På kvällen skulle jag åka och hoppträna på Jälla, men blev fast i en bilkö eftersom det hade hänt en olycka på vägen utanför Jälla. Så det var bara att vända.

Lördagen bestod av hoppträning som gick super och sedan restaurang och bio med familjen, kusinerna och Jesper. Vi såg Harry Potter och dödsrelikerna, den var fantastisk. Jag började ju gråta när det blev lite tragiskt, och kunde inte sluta när vi sedan gick från bion... Haha, Tom skämdes nog lite över mig, jag tyckte faktiskt att det var ganska pinsamt själv att gå och gråta bland folk!

Igår var jag på Globen hela dagen, shoppade en jacka och såg Horse show, det var väldigt kul.

Idag ska jag nog ta det ganska lugnt och ta hand om mig själv lite.

 

Åh, vill se den igen!


- i bilen

Påväg till stan, hela familjen inklusive 2 kusiner och min kärlek ska gå och äta en bit mat på lucullus och sedan äntligen se Harry Potter och dödsrelikerna. Det kommer att bli super, vilken tur man har som har en stor fin familj. Har inte kunnat blogga på ett par dagar eftersom det har varit full rulle, det känns jättetrist. Men det kallas livet! Hoppas ni alla får en toppenlördag, det ska jag ha.

- dagens outfit

har insett att det är sjukt länge sen jag la upp en dagens outfit!
Och idag var kanske inte roligaste dagen, eftersom min praktik är rätt fysisk och delvis i stall tog jag vardagskläder jag inte är rädd om.


- thailand

På "old times"-bilderna är det jag på bild nummer 1, 4, 5, 6, och 8 :) Hade jättekort hår där ett tag minsann.

Nu tänkte jag slänga upp lite andra bilder som är tagna 2007-2008, jag var 13 år gammal och hela familjen + min mosters familj och mormor var i Thailand i tre fullkomligt underbara veckor. Längtar verkligen tills jag får åka till värmen igen!



Underbart!

Nu ska jag duscha tror jag och sen mysa och titta på Grey's med Jesper som just kom hit :)


- I will be, all that you want

Har kommit hem från min första praktikdag och ska strax äta! Tur det, för jag är hungrig som en varg. Dagen har varit riktigt rolig, jag tror att mina fyra praktikveckor kommer att bli kanonbra.

Ikväll blir det ingen aktivitet alls för mig förutom soff/sängmys tror jag. För det är ohyggligt väder ute! Hoppas Jesper kommer och gör mig sällskap, konstigt vore annars :)

Nu är det mat för hela slanten!


- old times



Det här var ett tag sen nu! Kan ni gissa vilka bilder som föreställer mig? ;)

- old times

Halloj!

Multitasking pågår. Jag färgar fransar och bryn samtidigt som jag tittar på gamla bilder, från när jag var liten och från Thailand 2007-2008. Hahah, ska lägga upp några bilder här sen!

Ikväll vill jag dejta Julia,


- kommentarsvar!

Älskar när ni kommenterar, man blir så glad!

Är dock lite dålig på att svara, men nu gör jag det.

Emma: Ja, de fantastiska skorna är från Acne :) Och bloglovin är ett verktyg, en hemsida man blir medlem på och kan sedan leta upp alla olika bloggar som finns och klicka på "följ", och när man sedan loggar in på sitt konto ser man direkt om någon av dessa bloggar blivit uppdaterade. Supersmart, så slipper man tänka på vilka bloggar man ska gå in på.
Jag följer slaviskt elva stycken bloggar, Elin Kling, Stina-Lee, en hoppryttare och resten är privatpersoner (det är väl ioförsig alla, haha!). Sen går jag in och läser på blondinbellas och Kenzas bloggar då och då.

Mathilda: Härligt att höra att jag är förstådd. Vet inte hur gammal du är, men tycker nog att kniven är ett rätt drastiskt alternativ, åtminstone om du är i min ålder. Man lär sig nog att tycka om sig själv med tiden.

Kram på er!

- tisdag

Hej!

Är så jäkla bortskämd så jag är ledig idag igen, min handledare kom hem från frankrike igår och skulle packa upp och gå till frisören idag. Den tyranniska jäkeln, jag som ville jobba! NOT. Love her for this.

Sitter just nu och läser recensioner om hotellet jag och älsklingen vill åka till, det står både bra och dåliga saker. Ni som är lite mer beresta än jag; borde man läsa?

En del säger att det är underbart och perfekt, medan andra kommer med det ena klagomålet efter det andra. Hur ska man veta? Jättesvårt.

Tänkte lägga upp lite bilder på hotellet men blogg.se verkar inte vilja samarbeta idag...

Hoppas ni alla får en underbar dag!

- hur gör man?

Jag har i hela mitt liv haft en låg självkänsla, och har sällan varit nöjd med mig själv. Sista tiden har det varit bättre, men nu är jag inne i en svacka igen och det är fruktansvärt! Jag blir nästan gråtfärdig när jag ser bilder av mig själv, jag tycker inte en enda är bra. Och när jag ser mig i spegeln ser jag bara vad som är fult, och vad jag inte har. Ett av de största problemen är att jag jämför mig med andra, modeller, skådespelerskor, eller bara snygga människor som finns omkring mig.

Och trots att mina vänner försöker övertala mig om att jag har fel, och trots att jag har en pojkvän som intalar mig att jag är perfekt så tycks det aldrig gå in. Och det är så himla sjukt att jag ska gå runt och ha ont i magen för att jag hela tiden tänker på vad som är fel med mig.

Det är som en sjukdom, jag vill verkligen inte, jag vet att jag inte är ful, och jag vet att hela grejen är superlöjlig, men jag kan inte få mig själv att tänka annorlunda. Det går inte, jag försöker, men det går bara inte.

Många av er som läser har säkert haft samma problem, hur gör ni? Eller har gjort. Jag är så jäkla desperat efter en lösning på det här problemet, men ingenting hjälper. Jag vill kunna njuta av livet och fånga ögonblicken, jag vill kunna vara jag utan att må dåligt.


- mysmåndag



Strosar runt i min långklänning, har saknat den men nu kan man ju inte ha den när man går ut, så jag tänkte, varför inte? Haha.

Idag är jag ledig, det är egentligen min första praktikdag men Tina som jag ska praktisera hos är i Frankrike, så jag är ledig idag :)

Jag sov ut i morse vilket är väldigt välbehövligt. Jag har ett ganska späckat schema, har inte varit ledig varken den här eller förra helgen, och nästa helg är det full rulle också.

Idag ska jag bara...

- Städa mitt rum och bädda om
- Rida ut med min medryttare.

Och sen vet jag faktiskt inte. Är så himla sugen på att gå på bio, vill verkligen se Harry Potter och Dödsrelikerna... Har nästan alltid gått på premiärerna av Harry Potterfilmerna, eller i allafall tidigt.

- storvreta match



Igår stod vi i fyrishov på en storvretamatch, innebandy, och sålde.

- in bed

godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen med Jesper, och njuter av en lugn morgon med tända ljus. Snart ska vi upp och äta frukost, sen ska jag rida och han kanske fotar mig lite :)

Senare idag ska jag till Fyrishov på en innebandymatch, Storvretas a-lag mot några andra. Jag ska ställa ut företaget och sälja.

Ha en bra dag allihopa!



Igår

- mystajm



Ska njuta lite av det här vackra doftljuset från Himla, lite godis och kanske film med Jesper nu.

Han kom med en liten present apropå ingenting för några dagar sedan. Spontanpresenter är en jättebra grej tycker jag (vem gillar inte presenter, men även av andra anledningar). Dock köpte han den inte bara till mig utan till oss. Mysigt att ha gemensamma saker tycker jag, även om det bara är en liten film.




Han har även kommit med små andra överraskningar till mig, och små saker gör så mycket!

Nåja, nu har jag inte tid med bloggen utan ska leva i nuet!

XO

- snälla tomten...

Tänkte att jag skulle lägga upp en önskelista här på bloggen så att man har en chans att få de saker man önskar sig! Tror att dessa är mina högsta prioriteter... Jag hade inte tänkt att önska mig något speciellt i julklapp i år, men efter att ha varit pank ett tag nu har jag ett sådant vansinnigt ha-begär, så det är massa saker jag vill ha...



- Samling med dofter från CLEAN, 699 kr (?) värde ungefär 2000 kr. Min favoritdoft är dock WARM COTTON
- Sminkning på MAKE UP STORE, ca 500 kr (man får produkter också)
- Kamerastativ, böjbart, skithäftigt. Vet inte märket men vet att det finns på Mediamarkt för ca 200-300 kr
- En locktång, vet dock inte vilken än, men vill ha underbara hollywoodlockar...
- Dubbeltäcke, finns på IKEA för ca 400 kr (MÅSTE VARA SYNTET DÅ J ÄR ALLERGISK)
- Eclipse, tredje filmen i twilight-serien

Och så vill jag ha en väska från WERA STOCKHOLM för 995 kr, hittar den ingenstans på nätet. Finns på Åhléns, så presentkort där går bra. Andra saker jag vill ha är underkläder, velourdress, extern hårddisk och gymkort. TUR att jag fyller år 10 Januari! Haha känner mig sjukt dum för att jag vill ha massa saker...

Nu ska jag gå och ta in hästarna och sen mysa med min underbara pojkvän ;)

- Gränby marknad



Bjuder bara på ett par bilder för jag orkar inte sitta vid datorn så länge, men kan meddela att marknaden gick bra, vi imponerade på många, presterade bra och sålde en del! :)


- shoes

Ja, jag är liksom många andra kvinnor galen i skor. MEN, detta är även ett nödfall. Jag har inga vinterskor! Så jag går runt och är blöt om tossingarna dagarna i ända, jag får gå runt i mina klackar just för att jag inte har några andra på lager just nu. Ugsen skulle bli genomsura om jag använde dem nu.

Så när jag får pengar ska jag investera i ett par bra skor, gärna stövlar, gärna fodrade. Men jag bara dreglar ju av dessa....


- the last day

SISTA DAGEN I SKOLAN!

Sen går jag ut på praktik i fyra veckor och därefter är det jullov. UNDERBART!
Vi ska såklart jobba järnet inför marknaden i morgon.


- in school

Sitter och äter en bulle och dricker cola, det förtjänar jag för vi jobbar stenhårt med företaget!

Och det går superbra. Men det är en hel del kvar att göra så att vi blir klara inför lördagen och söndagen. Därför hinner jag inte blogga mer nu, men jag bjuder på ett par bilder!




Ser ni vår julgran i bakgrunden? ;)

- och så kom kvällen

, så nu är det äntligen dags att dricka te, mysa med min älskling och titta på Grey's anatomy.
Love. Har hunnit rida min underbara häst :)

Kan glädja er med att det går suveränt med företaget! Senast i morgon lovar jag att bildblogga, har inte orkat lägga över bilderna från kameran till datorn.

Kisses and goodnight


- och så var det onsdag.

Det här känns hittills som en bra dag!

Jag har hunnit med...

- vakna med Jesper
- mocka
- äta god frukost
- klippa mig
- hämta förpackningar till våra produkter

Just nu sitter jag och äter världens godaste mat; Rixos sallad. Tjejerna är och fixar lite grejer till företaget och när de kommer tillbaka ska vi sätta igång och packa om - I'm so excited!

- exhausted

precis som rubriken avslöjar är jag gryyymt trött just nu. Har varit i skolan från 08.30 till 20.00, och kom just ut ur duschen som jag hoppade in i när jag kom hem. Det har nämligen varit öppet hus.

Ska nu ner och föna håret och lägga mig i sängen och vänta på Jesper, kommer förmodligen somna, är helt dööööd.

Till råga på allt har jag fått utslag på armen, hjälp! Har aldrig fått det förut (vad jag minns). Syns inte speciellt mycket men är ändå läskigt...

However, Godnatt!


- tuesday it is

Sitter i skolan och nördar. Vi har just fått skapa en blogg som vi ska använda under vår praktik, min heter linnpraktiserar.blogg.se, och ser ut precis som den här. Ska nog ändra headern lite men orkade inte göra en helt ny design.. :) Jag ska praktisera med bästa Tina Olofsson! Det kommer att bli super tror jag.

Igårkväll åkte jag till Jesper och sov där efter att Rebecca ridit Juli. Det behövdes. Kvällen spenderas förmodligen här på skolan, vi ska ha öppet hus. Så alla ni som ska välja gymnasium, KOM HIT! Det blir trevligt. 17-20.

- bruten



Såhär känner jag mig just nu. Ni vet att jag var så stark när mamma dog. Tisdagen den 23 Mars, det sitter etsat i mitt minne, som ristat i en sten. Jag gick till skolan fredagen därpå, eller måndagen. Jag minns inte. Jag minns inte mycket om månaderna efter tisdagen den 23 Mars. Allt är ett töcken, det fanns inte, det finns inte, det finns. Jag var stark på ytan, bedövade min hjärna. Kände inte, tänkte inte, registrerade inte. Minns inte. Men ändå minns jag. Jag bara gjorde. Det kallas överlevnad. Jag var tvungen att överleva, jag blev en överlevare.

Jag är så trött. Jag tror att jag kanske börjar ta slut, jag orkar inte leva upp till mitt vanliga jag längre. Jag vill inte ta slut, inte nu, jag kan inte. Jag har inte tid att ta slut nu, jag behöver prestera på topp. Jag behöver ge allt. Jag minns inte mycket, jag minns inte mycket av mammas sjukdomstid och inte mycket av tiden efter att hon dog. Jag antar att det är något slags försvarssystem, ibland kommer flashbacksen.

Det finns inget jag kan göra, och det finns inget ni kan göra. Vi måste bara överleva. Och när jag inte orkar, måste jag orka.

Jag vill skriva så mycket, men jag får ner så lite i ord. Jag faller isär. Men nu måste jag resa mig upp, fräscha upp mig och se till att hålla ihop. För nu ska jag ut och träffa min medryttare. Nu ska jag glömma igen. Nu ska jag ut och låtsas. Som att jag är hel.

- julen är här?

Sitter i klassrummet och tittar på mina classmates som klär vår plastgran. Förra året vid den här tiden hade mamma precis kommit hit med granen och julkulor och sånt.

Saknar henne något oerhört, och det har varit värre på sista tiden. Och visst ska det bli mysigt med jul, men nej tack, jag vill inte ha jul. Det är ingen idé, allt kommer bara att bli onödigt och smärtsamt.

Merry christmas.

- måndag

Den här dagen har hittills varit KATASTROF!

- min helg

Sååå, ni såg bilderna från i fredags. Summering: Mat, bad, tjejsnack i mängder.

I lördags och söndags jobbade jag, och i söndags kväll kom det även en tjej som heter Rebecca och provred Juli för medryttarskap. Jag var sjukt nervös innan men det gick superbra så nu har jag medryttare om allt går som planerat! YES!

Det känns underbart, nu kan jag kanske gymma lite eller något sånt. Kanoners!


- the friday


- flashbacks

Du var så kall, och jag kunde inte värma dig.

- älskade blogg

Har inte kunnat blogga på heeeeela helgen pågrund av att datorerna har programmerats om. TACK OCH LOV att det är över, nu kan jag äntligen blogga igen!

- why?

Sitter i skolan och jobbar med företaget. Varför är det så att ALLT känns så jobbigt just nu? För mig känns allting tusen gånger svårare och jobbigare än vad det egentligen är!

Jag är så himla trött på allting just nu. Trött på all press, allting. Jag orkar inte. Min energi har tagit slut.


- bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Klicka på länken ovan så kan du följa min blogg med bloglovin :)

- amazing

Jag har skaffat mig ett nytt mål med mitt liv; att njuta av det.





Mitt nya liv börjar NU!


- winter or something like that

Halloj!

Sitter för närvarande och dricker te, äter pepparkakor och en chokladboll. Härligt, eller hur? Gårdagen bestod av skola, ridning och sova hos pojkvännen. Millis räddade typ mitt liv när hon skrev att hon skulle ut och rida. Det som räddar en ryttare den här årstiden är sällskap, åtminstone för mig!

Idag gick jag i skolan till halv ett, och åkte sen hem direkt. Nu sitter jag och skådar den vilda snön utanför fönstren med blandade känslor. Det är jättemysigt med jul tycker jag, när man sitter inne och äter pepparkakor, men när man ska ut och rida eller gå i skolan är det inte lika trevligt. Jag tycker att vintern borde vara i en månad typ, och under den månaden skulle alla vara lediga från skola och jobb! Som att gå i ide.



- myssöndag

Sitter hos Micke och Camilla i vattholma med älsklingen och tittar på Iron man 2 :) mysigt mysigt

- mobilbloggar

Sitter och försöker plugga matte - cirkelgeometri. Underbart, eller hur? Jag har iallafall en stor påse lösgodis (snacka om lovehandles jag kommer få om affärerna fortsätter rea ut lösgodis) till tröst. Wish me good luck!

- when you know - you know.

Det är så underbart att veta vad man vill! Då är det enda man behöver göra att jobba för det. Jag hoppas att det jag vill är möjligt. Det skulle vara perfekt.

- söndag morgon

Godmorgon!

Sitter i en fåtölj hos J och tar det lugnt, borde egentligen räkna matte men jag ooooooooorkar inte!

Igår åkte vi på inflyttningsfest, men Jesper mådde dåligt och det var mest äldre personer där så vi åkte därifrån tidigt, åkte och såg en film tillsammans med Martin, Iron Man. Halvvägs igenom filmen tyckte jag att den sög och önskade att den skulle ta slut. Dock förändrades min uppfattning under tiden och slutsatsen är faktiskt att den var ruskigt bra! Så idag hoppas jag att vi kanske följer upp med att se Iron Man 2 :)

Tänkte ta en mysdag med Jesper bara, och låta hästen vila. Har dock lite skolarbete som jag MÅSTE göra.... Suck.

- And I've been doin' just fine


Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside



- lördagkväll

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig snygg för att åka på inflyttningsfest hos mina old maties!
Parta med 30-plussare är det som gäller. Haha, måste erkänna att dom är jäkligt roliga.



Till Emma: Jag solar vääääldigt sällan, faktum är att jag typ bara solat solarium en gång... :P tänkte sola lite innan jag och Jesper åker utomlands för att inte bränna mig när jag kommer till solen bara. Thanks for caring for me!

- lördag

Har precis ätit frukost, ska ut i stallet igen för att rida med Vivan. Känner mig lite stressad, för det är en del saker jag skulle vilja hinna med idag...

- räka matte (suck)
- göra en laboration
- åka in till stan och sola
- rida
- ikväll ska jag på inflyttningsfest

Och det finns bara ett plagg jag vill ha på mig, och jag har inte pengar till att handla. SUCK.



Well, gotta go.


- friends, huh?

När man är någons vän ska man väl också ställa upp? Är det så omöjligt att offra en dag för att träffa en person? Det är så tråkigt när det inte blir ömsesidigt, när man inte får någon respons...


- annonsen!

Nu har vår annons kommit ut i Uppsalatidningen! Så se till att haffa den om du inte redan har den. :)


- Kylig fredagsmorgon

godmorgon!

Klockan är elva, jag har hittills hunnit med att ta ut hästarna och äta frukost. Strax ska jag ut i stallet igen för att mocka och rida. Det är dystert, vädert är dystert, stämningen är dyster. Längtar efter lite positivitet!



Såna här islager har jag fått avlägsna från vattenbaljorna den här morgonen. Kallt, vill jag lova.


- R O B I N S S O N

är det som gäller nu!



Med min KÄRLEK :)


- want it!



Den här underbara klänningen finner du på H&M. Jag vill ha den. Jag villvillvill. 349 kr.

- dragon palace



extremt dåliga bilder, men vi ville inte ta med blixten där inne och förstöra mysfaktorn ;)

- vacation

Jag och Jesper ska ju som bekant åka på semester i vinter någongång, förslagsvis januari. Vi har inte bestämt vart än, men just nu lutar det åt egypten... Det är oerhört vackert och prisvärt.

Jag längtar sååå!


- torsdag

Ligger för närvarande i J's säng. Är svinhungrig men har inte orkat gå upp än. Igår var jag och Sophia på Dragon Palace, catchade upp och åt mängder med mat. Vi hade en hel del att prata om och satt där i säkert 2,5 timmar. Det var mycket trevligt. :) Därefter åkte jag till min boyfriend och sov med honom.

Får ursäkta bildbristen här på bloggen, är så himla less på min kamera. Det är inte kul när det inte blir några bra bilder, och det är jobbigt att släpa runt på systemkameran överallt.

cosy tuesday

Igårkväll myste jag och J till det riktigt ordentligt med ost, kex och lite vin i sängen framför en bra film. Det var hur skönt som helst.

Idag har jag stått ute i stallet och varit med när Juli skoddes, det har varit helt sjukt kallt! Så nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig.


Du kommer att möta en lång mörk främling

Igår gick jag och älsklingen på spontanbio, Du kommer att möta en lång mörk främling blev det.
Den var ingen sensation direkt, men den var helt okej, ganska mysig film.



Man fick följa en rad olika personers upp- och nergångar i livet. Slutade dock inte allt för kul, det var ett litet minus. Det roliga med filmen var att man insåg att vad som helst kan hända här i livet. Jag satt mest hela filmen och dreglade över Sallys (Naomi Watts) frisyr. En blond page, jag har i ungefär ett år gått och varit sugen på en page, men vill spara ut håret nu så det får vänta.


hollywood in halloween

sitter och tittar på bilder från Hollywoods halloweenfirande. Det fanns en del bra dräkter, men också många värdelösa. Jag diggar dem som hittat på någonting unikt, och suckar högt åt dem som ignorerat faktat att halloween ska vara en rolig tillställning, och fokuserat sin outfit på att visa så mycket hud som möjligt.

Heidi var riktigt ball tycker jag :)



Nu väntar jag på Jesper, han kommer och hämtar mig och sedan får vi se vad vi gör :)

desire


bilden visar ett antal plagg jag skulle kunna addera i min garderob. Alla dessa går allihopa att klicka hem på H&M's hemsida! Jag är speciellt förtjust i byxdressen (som inte alls ser ut som en byxdress på bilden) i mitten längst till vänster, och väskan med fransar bredvid den.

finished


Mja, jag vet inte riktigt. Jag tror att den här tekniken kräver lite övning. Helt misslyckat tycker jag iallafall inte att det blev. :)


graffiti virgin

Sitter här och ska ta min oskuld när det gäller grafittinagellack.



vet egentligen inte vad jag tycker om grafittinaglar, köpte det när det var ett erbjudande.

monday morning

stallet är avklarat, nu ska jag bara go with the flow.


chilligrill



Smoothie, pizza, familj, jurassic park 1, wii

RSS 2.0