sööööndag!

Sitter och kikar lite resor, vill ju åka i januari. Dock inte så framgångsrikt, vi vet inte vart vi vill åka.
Åsa och Pino (min moster och hennes man) har varit här och lagat pizza, smaskens var det. Det är mysigt att äta med släkten sådär, en massa barn som springer runt benen på en och Pino sitter och plirar på gitarren. Harmoniskt.

Strax ska jag åka iväg med Jesper och handla tacosingredienser och sedan ska vi åka till Micke, Camilla och Floyd i vattholma och laga tacos och ha filmkväll. Jag kommer ju rulla fram snart!


FLOOYD!

dregel

sitter och dreglar över kläder. Jag är sååå shoppingsugen, kan avslöja att jag fick med mig tre fantastiska saker hem från stan igår - fynd dock!

Har ju sjuhundra riksdaler att leva på fram till 25:e november så det blir nog inte mycket mer shopping för mig. Och nu måste man ju börja handla julklappar också, hjälp! 

Nu ska jag äta lite av gårdagens Nasigoreng, farmor och farfar hämtar mig om en halvtimme.

saturday morning

ligger i Jespers säng ensam. Han är på jobbet. Jag har snaskat godis till frukost, tills jag fick dåligt samvete och bytte ut påsen mot en satsumas.

Om 1,5 h ungefär kommer farmor och farfar och plockar upp mig och åker hem till mig, vad ska jag göra tills dess?? Tror att jag ska spendera dagen med att rida, kanske åka till en kompis, vara med J, och ikväll vill jag festa.

Måste förresten säga att jag ÄLSKAR Elin Kling. Inspirerande tjej, läser hennes blogg varje dag.  


fredagen

Gårdagskvällen spenderades på flera ställen, samtliga med min pojkvän.


Namnam, nasigoreng, minivårrullar, friterad kyckling


Martin iklädd sin militäruniform.





Martins godis


1,3 kg av de vanliga dödligas vara, det såldes för 39 kr/kg på Willys


Namnam

yesterday's



enkel outfit med en vit tisha och jeans. Har också bestämt mig för att bära den här everestjackan även denna vinter, och spara på kosingen.

Annons i Uppsalatidningen!

Hej!

Sitter i klassrummet, har just ätit lunch. Innan det var jag, Sophia och Angelica och blev fotade, för vi ska nämligen ha en annons om vårt företag i Uppsalatidningen!

Det var en utlottning bland uppsalas UF-företag, och vi blev tydligen utlottade. Det känns jätteroligt, för det är ju en stor möjlighet för oss, och en sån annons kostar ju några tusenlappar annars.

Hoppas någon av bilderna blev bra, för det är nämligen deadline idag. Lägger kanske upp någon sedan när jag får dem :)

snyft

Jag har aldrig följt en serie i hela mitt liv. Det har inte funnits tid och ro till det, men nu har jag bestämt att jag vill följa Greys anatomy och Robinsson, det är ju så skönt att ha en timme och bara sitta framför tv:n och glo.

Och vad händer? Jag glömmer bort dem. Igår var det Greys, och idag var det Robinsson. Sadface!
Ska faktiskt ta och ladda ner alla sässonger.


today's


"JOY - reverse the situation" står det på den här underbara tishan ifrån weekday. Man kan också skymta mitt födelsemärke på halsen, lagt märke till det? Det har jag alltid haft, och när jag var liten frågade folk alltid om jag var smutsig på halsen. Då ville jag bara ha bort det, men nu gillar jag det faktiskt. Det är en del av mig. Jag har även ett födelsemärke på vänster skuldra.

torsdag morgon!

Godmorgon alla glada.

Just nu sitter jag och jobbar med företaget. Igår gick jag först i skolan, och sedan jobbade jag på Himlas öppning, det var superkul! Sedan hämtade Jesper mig efter jobbet, gulle honom.

Dock har min förkylning tagit lite mer fart igen. INTE roligt. Nu är jag trött, less och vill inte vara sjuk mer... Laddar upp med lite dryckesintag.



Stick du stygga förkylning, för du finns inte!

insight and acceptance

Jag blottar mig för er, öppnar mitt hjärta därför att jag känner att jag måste. Även om jag uppnått en hel del läsare under min tid som bloggare måste bloggen få fullfölja det syfte den egentligen har: att vara en ventlilationskälla för mig.

Band of horses - the funeral


Glöm inte bort vad Zebran visar: sorg är randig! Och måste få vara det. Länge.

Detta är ett litet utdrag ur ett mail jag fick idag, av en samtalskontakt jag haft inom sjukhuset efter att mamma dog. Jag gick till den här personen två eller tre gånger och pratade, men kände att det inte var någonting för mig, och att det fortfarande inte är någonting för mig. För dels blev det en jobbig upplevelse att bara gå in på sjukhuset, och när vi började prata om mamma kändes det fruktansvärt. Som att halsen täpps igen, lungorna pressas samman och jag knappt kan få någon luft. Jag kan helt enkelt inte. Min överlevnadsinstinkt säger åt mig att aktivera mig, att tänka på andra saker. För det är när man tänker på henne som man kommer till insikt. Och det är insikten som är så fruktansvärt smärtsam. Varje enskild gång jag tänker på mamma inser jag igen, gång på gång, att hon är borta. Att hon är död, och att hon inte kommer tillbaka. Varje gång slår den här insikten lika hårt. Varje gång är det lika otänkbart. Jag kan inte inse, jag kan inte acceptera. Att jag har sett henne för sista gången.

Jag saknar henne så att luften går ur mig. Jag saknar när vi skrattade tillsammans, och när vi grät tillsammans. Jag saknar att prata med henne. Jag skulle göra allt för att få prata med henne, en gång till. Jag saknar den mamma hon var för mig, och jag saknar så fruktansvärt mycket den vän hon var för mig. Jag saknar det stöd jag fick från henne. Jag saknar att vi var en familj. För vi blir aldrig hela igen, aldrig. Jag saknar hennes åsikter. Jag saknar hennes sätt att vara. Jag saknar hennes fruktansvärda grinighet och omogenhet när vi bråkade. Jag saknar hennes philadelphiakakor. Jag saknar när vi skrattade så vi nästan dog. Jag saknar våra fantastiska internskämt. Jag saknar hennes egenhet. Jag saknar hennes röst, hennes sång. Jag saknar hennes dansande. Jag saknar att jag var så bra i hennes ögon, för jag kommer aldrig att vara bra nog åt pappa. Aldrig. Jag saknar att hon var så jävla pinsam. Jag saknar att hon var så jävla cool. Jag saknar att krama henne. Jag saknar att vi hade så roligt ihop. Jag saknar allt hon var, och allt hon gjorde.

Jag vill inte det här. Jag vill uppleva de här sakerna igen. Jag kommer aldrig att få uppleva de här sakerna igen.

Det är så svårt att inse, och så omöjligt att acceptera.

Min kontakt säger att jag behöver prata, åtminstone lite. Kanske kommer jag någon gång klara av att prata, kanske inte. En sak är säker: det finns inte en chans att jag berättat de här sakerna för någon av er face to face.

worried & HIMLA

Börjar bli orolig för mig själv. Satt här och postade det senaste inlägget och tänkte: Vad gjorde jag igår, vad gjorde jag igår, vad gjorde jag igår? Varpå det nästan började vrida sig i magen på mig, har jag blivit sjuk på riktigt? Jag har ju varvat ner nu, känns som att jag inte gör någonting alls. Sjuk på riktigt på något sätt kanske? Antar att det är mänskligt att glömma ibland.

Hur som helst var jag ju på Kickoff med Himla! Det var fantastiskt roligt, och jag ska tydligen jobba där på öppningen i morgon. Fick lova att inte lägga ut några bilder innan vi öppnat, men ni ska få en mini-sneek-peek.


skyltfönstret


The crew äter världens godaste smörgåstårta och lyssnar på systrarna Annica Högström (Himlas skapare och ägare) och Sofia Östling (butikschef) som inspirerar och informerar.


Dessa lyxpåsar får ni om ni kommer och handlar


Vi fick en ordentligt lång prislista att lära oss, en anteckningsbok, en Himlatröja från MQ, ett förkläde och lappar att dela ut till nära och kära om THE GRAND OPENING!


Vet inte om det är för litet att läsa? Det står i allafall att vi slår upp portarna kl 16 i morgon (onsdag). Kom gärna dit!

tisdag

igår och idag har vi varit lediga för att det är utvecklingssamtal, jag hade mitt idag. Det var som vanligt inga problem, läraren tyckte dock att jag skulle varva ner lite för mitt eget bästa. Nothing new and I'll try...

Strax ska jag ut och rida, sen ska vi äta mormors pannkakor! Hon är här och lagar mat, ibland blir man bra bortskämd. MUMS. Och som grädden på pannkakan (vitsig man kan vara) kommer J ikväll.


Min stora kärlek


it was just an ordinary day,

Bjuder på lite härliga bilder från i fredags!
Told you we are crazy




I am back!

ÄNTLIGEN har vi fått tillbaka internet hemma hos mig, så nu jag jag ÄNTLIGEN blogga igen. Härligt!

den lättskrämdaste flickan

ligger i J's säng, nyss hemkommen från Micke och Camilla, och är rädd. J gick iväg en snabbis, så jag postar ett snabbt blogginlägg för att inte tänka för mycket på det jag är rädd för.

Vi har haft en trevlig kväll med pizza, godis, och Shutter Island. Och lättskrämd som jag är är jag rädd efter filmen. Det var nog den sjukaste film jag någonsin sett, och jag förstod aldrig riktigt lösningen... Fick förklarat för mig att allt var en illusion, och att han var schizo, men jag tror fortfarande att han bara blev hjärntvättad av ön. Haha. Förlåt om du inte sett filmen.

Nu kom J så nu ska han få hålla mig i handen medan jag tvättar bort sminket, så jag slipper vara rädd.

saturday night

godkväller.

Igår var jag bara hemma och myste och tog det lugnt, tryckte i mig chips och choklad, myste lite med familjen med spel, myste lite med J, sen sov jag.

Idag hade jag hoppats att jag och J kunde göra någonting romantiskt, typ gå ut och äta på något fancy ställe eller kanske gå på bio. Han kände dock inte för det, jag gråter inombords haha. Men vi ska köpa pizza och titta på Shutter Island istället, kanske hos några kompisar i deras lägenhet. Pizza är ju gott det också. Dock kommer jag inte våga se filmen, den verkar skitläskig....


focus, yes

sitter och räknar matte och det är OMÖJLIGT att fokusera. På ungefär fyra timmar har jag räknat 11 tal. Jag och tjejerna är CRAZY idag!

friday!

Äntligen är det fredag igen!

Underbart. Jag mår illa och har ont i magen just nu, samt är totalt omotiverad att jobba. Ser bara fram emot kvällen :)

yesterday's



Rocker, med glansiga byxor och skinnpaj

att ta hand om sig själv

Godmorgon fellows, idag är det tisdag. Jag sitter i skolan och ska strax ha ett slags utvecklingssamtal om vårt företag. Vi fick sovmorgon idag eftersom vi har fått jobba ganska hårt de senaste dagarna med affärsplanen. Hur som helst fick vi den klar igår, och lämnade in den. Det känns väldigt skönt.

Just nu är inte min hälsa på topp, och jag inser att det är någonting jag måste börja ta tag i nu, innan det är för sent. För jag känner att om det fortsätter i den här takten kommer jag snart att få ett riktigt sammanbrott. Jag måste verkligen sluta stressa, för som det är nu känner jag mig stressad ständigt. Det spelar ingen roll vad jag gör, ligger jag i sängen är jag ändå stressad. Enda gången jag kan slappna av är när jag är i Jespers armar.

Jag märker att saker är fel, jag är inte som jag brukar. Jag är sjuk, och har varit det ganska länge nu. Jag brukar aldrig vara sjuk, aldrig! Dessutom har det börjat ploppa upp en hel del orenhter i min hy, och jag brukar aldrig ha problem med det. Det skvallrar om att någonting inte är som det ska. Och när jag varit ute i stallet ett par gånger har jag drabbat av yrsel och illamående. Och när jag fått lite press på mig har det ibland resulterat i tårar, och panik. Har inte skrivit så mycket i bloggen på länge, inte från hjärtat. Det känns bara tråkigt att klaga.

svar

Emma om yesterday's:
Vilken fantastisk elefant! Är den ny?


Svar ja! inköpt i torsdags på Åhlens. Har du tur finns den kvar ;)


yesterday's




SCHNUGG min jag har. Alltid, på outfitbilder. datum på bilderna: 18/10-10
Bär oversizejackan, höstklackarna och mitt nya halsband föreställande en elefant. Me like

some pics

from the weekend!


det värsta är att det bara är måndag...

Goddag!

Kan summera min helg: Mysig, rolig, lyckad, sjukling.

I fredags hade jag och Sophia fredagsmys at my place, åt och drack gott, sushi, tryckte i oss godis, pratade, pratade, pratade, tittade på sex and the city 2 och sov.

I lördags hade jag och Sophia höstphotoshoot. Det blev totalt runt 700 bilder, helt otroligt. Vid femtiden åkte hon hem och jag åkte hem till min J. Jag och han åkte och fikade hos Micke och Camilla i deras lägenhet, och sen bara mös vi.

I söndags mådde jag fruktansvärt dåligt, förkylningen hade tilltagit ordentligt och hade även feber. Jag och J åkte till stan och shoppade lite men efter det låg jag däckad i hans säng. Han tog hand om mig och bakade pizza åt mig. Gulle han.

Idag vaknade jag och önskade att det var fredag. Hemskt att det bara är måndag... Det enda jag ser fram emot är helg, och ett möte med en viktig person i morgon gällande vårt företag.

Bilder från helgen kommer! Kan avslöja att jag även tänker göra en liten refresh vad gäller designen, åtminstone headern.


friday, friday, friday, girls night!

Godmorgon!

Sitter med min kompanion Sophia och arbetar med företaget. Eller, SKA arbeta med företaget. Just nu roar vi oss mest, och gläds åt att vi verkligen är ett riktigt företag. Vårat företagskonto som vi jobbat för blev nämligen till verklighet idag, vi pratade med vår bankman (hör ni hur snobbigt det låter?) och installerade våra säkerhetsdosor nyss.

Ikväll ska Sophia åka med hem till mig för lite mys, eventuellt sushi, film, godis, och tjejsnack. En perfekt tjejkväll helt enkelt! I morgon ska vi ha en höst-photoshoot, det ska bli roligt! Vi har en för varje årstid, så det är höst och vinter kvar.



Bilder från förra photoshooten

today's



Idag är jag lite fashion. Och har poncho över skinnjackan, tillsammans med mina höga stövlar som används flitigt nu i höst. Dessutom har jag skippat mascaran, två dagar i rad, dock mycket mer för att det är skönt än för att det är fashion.

yesterday's


HAHAHA

måste förresten ge lite respons på mitt inlägg om orienteringen...
VI GICK VILSE!

Vi hittade kontroll ETT, och sedan gick vi vilse!!! Vi fick ringa läraren för att hitta tillbaka... Oerhört pinsamt...

thursday, somethings wrong

Goddagens!

Sitter i skolan och jobbar med företaget. Det går framåt, måste jag säga, men det är mycket stress.

Det är synd att min kamera har varit på vift en stund, anledningen till att jag inte uppdaterat så mycket med bilder. Nu är den tillbaka, dock ligger sladden hemma. Men i morgon/ikväll blir det bildbomb ;)

Igår efter skolan åkte jag ner på stan och träffade Julia. Det var mysigt. Jag gjorde även fyra bra fynd på stan! Det är alltid trevligt :) Därefter åkte jag hem till J, däckade på soffan, med en otrevlig huvudvärk... Åt mat, sedan däckade jag åter igen fast i sängen. Klockan 20. Med kläder, smink, linser i ögonen. DET är inte likt mig. Det måste vara något fel! Och ändå var jag helt exhausted när jag vaknade i morse.

See you later

vilse i skogen vandrar vi omkring...

NU ska jag åka med klassen på orientering. Sist jag var på orientering gick jag och gruppen vilse (i högstadiet). Undrar hur denna dag kommer att sluta...?

Wish me good luck!


myskväll,

igår var jag först länge i stallet. Kom in runt nio och hade sen en riktig myskväll med mig själv.

Jag färgade ögonfransar och ögonbryn, tog bort allt nagellack och klippte naglarna, duschade länge, filade och smorde in fötterna, smorde in mig själv (det gör jag iofs nästan varje dag, but still). Det är mysigt.

Använder ni förresten tandtråd? Jag blev tillsagd av min tandläkare att göra det, så nu jäklar har det börjats. Dock har jag ju en tråd längs baksidan av tänderna, så jag måste använda en specialare, och det tar ju hur lång tid som helst!



Den här inhandlade jag även igår. Jag har självklart redan hela serien på svenska, men detta är den engelska varianten. Jag tror att det är jättenyttigt att läsa på engelska, så jag ska göra det som ett fördjupningsarbete till skolan.


gårdagens



Försökte vara lite fashion och körde på strumpbyxor och tunika som var instoppad i fram, i mina gorgeous jeansshorts. SYND bara att jag hade fuldag, och totalt misslyckades. Håret var horribelt, så jag köpte en ny mysse!



Dålig bild, men den är faktiskt ganska gullig i verkligheten.

SALT och Seven Pounds


Jag har hunnit med att se två filmer den här veckan!

Först ut: SALT

Angelina Jolie är lika superdupersnygg som alltid i den här filmen. Det kan dock vara den skummaste film jag någonsin har sett. Handlar om Evelyn Salt, som är en CIA-agent, och blir anklagad för att vara en rysk spion. Hon flyr från CIA för att försöka rädda sin make, men visar sedan var hennes lojalitet egentligen ligger.



Seven Pounds

Will Smith spelar Ben, en tjänsteman på skatteverket. Men vem är han egentligen? Han har ett syfte med sitt liv: Att rädda sju andras.

Superbra film, rekommenderas verkligen.

awfuuuuuul!

Det är måndag, jag känner mig hemsk. Hemskt ful och trött. Det enda positiva med dagen är att jag spå på KICKOFF på UKK i eftermiddag.

trött tjej

Sitter i Jespers säng, och känner mig allmänt hängig. Gårdagen blev lyckad, vi hade roligt, men idag är man inte lika piggelin. Det började med smörgåstårta och massa fika hos J's mormor och morfar. Därefter åkte J, jag och Martin till Storvreta för att parta loss litegrann. Åkte hem vid tolvtiden.

Nu ska vi åka till min farmor och farfar och äta, sen tänker jag ladda upp med en massa godis och ha filmkväll ikväll!

wonderful saturday

Goddag!

Jag sitter just nu och äter en knäckemacka och dricker en kopp te, är inte ens hungrig men tänkte att när man utför kroppsarbete kanske man bör äta någonting. Åt ingen frukost innan jag gick ut i stallet tio i morse, och kom just in. Är i valet och kvalet: Hinner jag träna och sedan och göra mig i ordning till halv fyra?

Jag ska idag åka med Jesper till hans mormor och morfar, hans morfar fyller år. Har aldrig vart där så det ska bli spännande! Eller något sånt, i allafall. Kvällen ska förmodligen spenderas i storvreta på en fest.

dagens låt

lite sen så det är visst lördag nu. Meeen detta är fredagens.

SHREK for the win!


min mamma

Jag tänker på dig hela tiden, mamma. Jag tänker på dig och jag saknar dig. Jag gläds vid tanken på dig, men sörjer vid tanken på att det bara får vara ett minne. Det känns ovanligt påtagligt just nu, jag undrar varför? Jag drömmer extra mycket om dig på nätterna, är det för att jag saknar dig så? I förrgår natt drömde jag att det var fest. Du var ju med, såklart, och alla var glada. Utom jag, för jag såg bara på dig hela tiden, medveten om att det var just en dröm, och medveten hur begränsat vårt möte var. Oftast vågar jag knappt röra dig, eller se på dig när jag drömmer om dig, för jag är så rädd för att bubblan ska spricka och du ska försvinna. Men i förrgår kramade jag din hand, hårt, flera gånger.

Jag orkar inte tänka på att jag inte får träffa dig mer. Det känns fruktansvärt. Och det känns orättvist. Jag behöver dig, mer som den bästa vän du var för mig än som mamma. Jag behöver få träffa dig, jag behöver få prata med dig.

Ett stycke ur en bok, som min moster läste upp vid mammas askspridning:

Hon sover lätt, för hon vaknar i alla fall och vänder sig mot dörren.
- Det är bara jag, viskar jag. Sov du bara!
Hon vänder sig mot mig med huvudet aningen lyft från kudden och nickar åt mig med ett frånvarande leende innan hon sjunker tillbaka in i sömnen. Jag sitter på sängen och betraktar henne, uppfylld av en osäglig ömhet för henne och den skörhet som trots allt skiner igenom hennes kolossala råstyrka.


Min moster acossierade det här stycket till mamma, och det kan jag också göra. Mamma var oerhört trött den sista tiden, förmodligen hade hon också oerhört ont. Men det var något hon vägrade skylta med inför oss, hon ville bespara oss vetskapen om att hon led. Och hon var stark. Starkare än de flesta skulle kunna föreställa sig, och jag tänker på den kamp hon förmodligen gick igenom varje dag. Rädsla? Förmodligen. Mamma var inte rädd för döden förr, men jag misstänker att när hon väl fick prognosen skrämde den henne ändå. Hon ville inte lämna oss. Jag vet inte hur hon klarade andnöden. Att se henne kämpa för att få luft är det mest brutala jag genomgått.

Trots att hon var så stark under hela hennes sjukdomstid, kunde jag ett par gånger skymta någonting annat i hennes ögon. Någonting skrämmande, någonting hon absolut inte ville visa för mig. Rädslan, när jag sa att hon inte fick försvinna. Hon kunde inte säga att hon lovade att aldrig försvinna. Hon lovade att försöka, att göra allt hon kunde. Så vitt jag vet visste mamma inte om att hon skulle dö. Och det tror jag heller inte att hon gjorde. Men jag tror att hon visste att hon inte skulle överleva cancern hur länge som helst, men åtminstonde några år. 


En nyduschad mamma, med en glad pappa i bakgrunden. Ett annat liv.


Mamma i stallet, jag fotar. Saknar våra dagar/kvällar i stallet så mycket! Önskar vi hade fått fler.


Mamma pussar på lillebrorsan Joel. Fotot är taget 27 februari 2010.

Jag älskar dig mamma. Vi ska ses igen.


design - inte nöjd

Som ni säkert märker ändrar jag i min bloggdesign titt som tätt. Anledningen till det är att jag som person ständigt är ute efter nya utmaningar och saker, men också att jag sällan är nöjd med min bloggdesign.
Lyckas liksom inte hitta någonting som är riktigt JAG, och även om jag hittar det så kan jag ibland inte förverkliga det eftersom jag inte är tillräckligt duktig på bloggdesign. Jag kan grunderna, och använder mig mycket av Designa din Blogg, för att hitta tips och idéer. Jag kikar även runt på olika bloggar för att få inspiration, en blogg jag tycker har snygg design är cconfused.

Dock är det väldigt många bloggar som ser ganska lika ut, men de flesta har ändå sin egen personliga touch.

En annan anledning till att jag inte får till det riktigt är att jag inte har tid att sitta och pilla så mycket med bloggdesignen...

Har ni några tips, eller är du kanske själv proffs och har lust att hjälpa mig? ;)


friday night



Just nu sitter jag med ett glas vitt och en skål med vingummin (har dock lyckats rensa ut alla goda nu) och designar vår affärsplan. Bättre fredagskväll kan man inte önska sig! Eller...?

Hot relief UF!

Idag har vi jobbat stenhårt på affärsplanen som skulle lämnas in till lärarna idag, men ska lämnas in till UF vecka 42. Såhär har det bland annat sett ut:



Här är då trion: Hot relief UF´s ägare! Angelica, Sophia och Jag.





Såhär ser då värmeplåstret ut, för er som är nyfikna. Och det kommer att få en riktigt fancy förpackning också!



Och såhär kommer vår logga att se ut, iallafall premilinärt.

Och för er som är ännu mer nyfikna, här kommer vår affärsidé: 

Vi i Hot relief UF har en dröm om att öka livskvalitén under en vecka i månaden för fertila kvinnor. Med hjälp av våra enkla och prisvärda produkter ska vi skapa ett nätverk av återkommande och nöjda kunder.

Det känns jätteroligt att vi har kommit så pass långt i utvecklingen som företag. Vi har redan lärt oss en hel del, och jag tror att vi kommer att lära oss jättemycket mer under resans gång. Affärsplanen vi just nu sitter och skriver på är ca 14 sidor lång, bara det är ju en utmaning.

Gilla gärna vår grupp på Facebook "Hot relief UF"! Där kommer vi att uppdatera med bilder.


just nu!

sitter jag och fikar, te och en knäckemacka. Ska äta hos min prins idag igen, så måste ha i mig någonting för att stå mig tills dess. Strax ska jag ut och fixa stallet och ta in hästarna, dock vägrar jag rida i detta höstrusk!

Tycker det är lite mysigt med regnet, men inte att själv vara ute i det. Det ska avnjutas under en filt med sin loverboy framför en bra film, och med en kopp het choklad med mashmallows i handen. Hoppas på att det är det jag får göra ikväll :)



Iklädd min älskade mjukisdress som jag köpte förra sommaren. Älskar mjukisdressar, och ska införskaffa mig en ny som jag kan ha hemma hos min kärlek, denna har jag mest i stallet. Måste sluta med "hålla-i-håret-posen"! Blev bara så.



today's


dagens låt

Tänker på mamma otroligt mycket just nu. Jag saknar henne på dagarna och drömmer om henne på nätterna. Jag vill drömma, därför att det känns som att jag får träffa henne igen. Men det är samtidigt alltför smärtsamt.

Exhausting, excruciating.



Amy Macdonald - the road to home

Oh the leaves are falling from the trees
And the snow is coming, don't you know?
But I'll still remeber which way to go
I'm on the road, the road to home


Oh the sound is fading in my ears
And I can't believe I've lasted all these years
But I'll still remeber which way to go
I'm on the road, the road to home

Oh the light is fading all the time
And this life i'm in it seems to pass me by
But I'll still remeber which way to go
I'm on the road, the road to home

Now I must say good bye
Keep telling myself "now don't you cry"
But I'm here where I belong
I'll see you soon, it won't be long
I'll see you soon, it won't be long
I'll see you soon, it won't be long

redan torsdag

Hej mina vänner.

Det är SÅ tråkigt att jag aldrig hinner blogga! Tro mig, jag vill. Men skoldagarna tillägnas åt att jobba med vårt företag, och på kvällarna rider jag för att sedan åka till Jesper. Det finns liksom ingen tid till någonting.

Dygnet borde ha minst 40 timmar känns det som! Känns som att jag skulle behöva skriva av mig lite. Bloggen blir så himla tråkig också.


tisdag då

Sitter i skolan och degar. Är SÅ otagg på skolan just nu! Otagg på allt, känns det som.
Sov hos J inatt, mys.

snurrar

allting snurrar så fort i mitt huvud idag.

Jag vill skriva, men känner mig för stressad, och det snurrar ännu mer, tankarna är tusen.  

Ska ut i stallet nu, sedan hoppas jag få åka till Jesper så att han kan stoppa snurrandet, och skänka mig ett leende.

today's


min helg

Jag har haft en underbar helg, hoppkurs på fredag kväll och lördag fm, lördag em spenderades med J som kom och hämtade mig och bjöd mig på resturang och bio, och söndagen spenderades med J, bland annat i sängen och på IKEA.



Blandat bildregn.

Vi såg för övrigt the Expendables,
 

Den var super.


our first one



Idag har vi varit tillsammans i ett år. Och jag hoppas att det blir fler! Antar att jag inte behöver upprepa att du är den bästa, snällaste, snyggaste, underbaraste människa jag känner, och att du gör mig så lycklig. Och jag hoppas att jag gör dig lika lycklig.  

Love you!

dagens låt

Har ju inte lagt upp dagens låt på evigheter känns det som!

Här kommer en.

John Mayer - Assassin



I was a killer, was the best they'd ever seen
I'd steal your heart before you ever heard a thing
I'm an assassin and I had a job to do
Little did I know that girl was an assassin too

fredag

Hej!

Gårdagen spenderades när jag kom hem med att rida, och sedan vända tillbaka till stan för att sedan åka till Sophia i Tierp. Vi hade mysigt, kollade på filmen Because I said so, och åt godis. Idag har hon lärt mig att plinga lite på gitarren, något jag länge velat lära mig. Så nu ska jag ta tag i det lite smått tror jag :)

Ikväll ska jag iväg på hoppträning.


RSS 2.0