These violent delights have violent ends. And in their thriumph die like fire and powder. Which, as they kiss, consume.






Åh, jag är en sådan nörd. Men jag är hopplöst förlorad the Twilight saga, både böckerna och filmerna. Så naturligtvis, så fort biljetterna var bokningsbara bokade jag. Så jag och Jesper ser Breaking Dawn på premiärdatumet, den 16 november. Längtar!


skin care

Godmorgon! Jag och Jesper har just ätit mysfrukost. Känns hur lyxigt som helst att bara kunna mysa runt på en måndag. Vi ska nog in till stan en sväng och kanske äta lunch och bara umgås.

Igår köpte Jesper (på min önskan såklart) lite hudvårdsprodukter till oss. Jag tycker att det är synd att inte killar också tar hand om sig själva lite mer, det känns liksom tabu för killar att vårda sig. Så tänkte jag att de här produkterna skulle passa honom bra samtidigt som jag har varit sugen på att testa dem själv. Har varit superslarvig med min hy på sista tiden, tyvärr. Testade igårkväll, de kändes väldigt starka jämfört med andra produkter jag brukar använda. Men hyn kändes väldigt fräsch och fin efteråt, och krämen har en utjämnande effekt på hyn, döljer alltså till exempel rodnad lite. Hittills är jag nöjd.


Ugglor i mossen

Har blivit kär i ugglesmycken. Tycker att det är fint med smycken i form av djur överhuvudtaget, men har fallit speciellt för ugglor.


sunday morning

Godmorgon!

Hade en mysig gårdag innehållande kvalitetstid med farmor, tacosmiddag med delar av familjen, lite vin och senare filmkväll med tre trevliga pojkar. Bra kväll. Dagens planer var körkortsplugg, att göra ett alanya-album (vill bli färdig någon jäkla gång) och kanske träning, men jag har tappat bort en sladd till min hårddisk som innehåller både bilder och körkortsplugg... Congratz. Jättebra. Verkligen.


Just nu:



Min lillasyster har prytt vår trapp med en pumpa, dagen till ära.

I took my risk and build myself a home in you

Hej bloggen. Igårkväll hängde jag först på gymmet och sen hemma hos Jesper och åt hemmagjord pizza, drack vin och mös. Myste. Vad säger man? Mysigt var det i allafall. Och ikväll ska jag också bara mysa, göra tacos och titta på film med lite trevligt sällskap. Inget halloweenfirande för min del. Tyvärr.


God morgon

Hallå bloggläsare! Sitter själv hemma hos Jesper och njuter av tanken av att vara ledig. Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig för att åka in till stan för ett litet möte. Sedan får vi se vad den här dagen bjuder på, garanterat gymmet i allafall. Som sagt, bildbrist och bloggbrist. Ska bli ändring. Veckan som kommer kommer jag att ha tid.


Fredag. Eller?

För mig i allafall. Är ledig ända fram till måndag v 45. Hur underbart är inte det? :) Sitter just nu i min mormors lägenhet och tar det lugnt. Om ni undrar varför jag är här så mycket så är det för att jag brukar träna med min pojkvän som slutar 19. Så jag ska vänta på honom.

Lider av bildbrist i kombination med fantasibrist. Inte bra odds. Så ni får en tråkig bild på mig. Ciao!


plugg

Kom just hem från skolan och sitter och dricker lite te och pluggar ekonomi. Får se hur länge jag orkar. Gud, jag vill verkligen att något roligt ska hända snart! Dör av uttråkning. Det är ju höstlov från och med i morgon eftermiddag för mig, väldigt välkommet.


so never mind the darkness, we still can find a way

Godmorgon!

Long time no see. I helgen har jag myst med vänner, pojkvän och familj och hälsat på min underbara häst. Och igår pluggade jag med Angelica och hände sen på gymet hela kvällen. Så det är lite vad jag har gjort. Idag är jag typ sjukt trött och nu ska jag plugga företagsekonomi.


fantastisk kvinna.

Godmorgon. Hur är det med er en lördagsförmiddag som denna? Själv mår jag ganska bra. Känner mig lite inspirerad av videon som Stina-Lee lade upp igår. Ni borde titta. Hon har ju så jäkla rätt, alla är så himla snygga nu förtiden, och förväntas vara snygga. Så nu följer jag Stinas exempel och säger godmorgon i min pyjamas, kanske fortfarande lite tillgjord men oredigerad och osminkad och ofixad så när som på lite ifyllning av ögonbryn. Inte riktigt lika cool som Stina som gör en video nyvaken. Men alla kan ju inte vara lika coola (och vackra) som Stina.

Stinas inlägg


I am Bambi. All alone in the forest, all alone in the forest.


so who's to worry if our hearts get torn when that hurt gets thrown

Knarkar den här låten.



heaven knows it's high time

Har en fantastiskt jäkla dålig fredag. Planerar att fira den med att göra ingenting. Två positiva saker är dock att det gick galant på ett bokföringsprov jag gjorde idag och att jag lunchade med Sophia och Angelica.


losing all control of every dream inside my soul

Jag hade visst fel. Har ett privat möte jag måste sticka iväg på strax. Ser inte fram emot det.


Räkmacka

Sitter och äter torsdagsfrukost själv i soffan hemma hos J iförd hans alldeles för stora kläder. Mysigt. Är helt ledig idag, ska fira med att plugga och eventuellt söka praktik. Och förmodligen träna.


Don't wonder why people go crazy. Wonder why they don't.

Sitter i skolan och pluggar lite företagsekonomi, närmare bestämt bokföring. Prov på fredag. Igår hängde jag på gymet och hos min pojkvän. Ska nog bosätta mig på gymet, gillar det stället. Ikväll funderar jag på att sova i stan hos min mormor så jag kan ägna morgondagen åt att söka praktikplats, men kan inte bestämma mig för var jag ska söka. Jag vill göra något som har med inredning/färg/form att göra. Helst ett stylingföretag, men kan även tänka mig andra saker, som färgbutik till exempel. Om man kan lära sig något av det. Tips? Känner ni någon kan ha en lämplig praktikplats åt mig?



Bild från i somras

Girls night

Hej hej, förlåt för död blogg. Har haft fullt upp i helgen. Sitter och myser med Sophia och Angelica framför en film nu, vi har just ätit en supergod middag. Hörs!


fredagsmys

Ligger och myser i min nya onepiece som jag fick av Jesper. Ikväll ska vi ha myskväll utan bloggande eller andra störelsemoment, och bara ägna oss åt varandra. Jag tror att det är viktigt att ge varandra tid i ett förhållande. Tid att prata, tid att lyssna, tid att kramas och så vidare. Tid att bara rå om sin partner. Skönt med en hemmakväll, har inte varit hemma sedan i söndags.


So you think I'm broken. Then fix me. Cause I'm not a quitter.

Idag lånade jag en randig mysig tröja av mormor (sov där inatt också). Igårkväll hängde jag upp och ner i en strippstång utan händer. Det var ganska läskigt. Efter det åt jag glass och tittade på Grey's. Igår igen. Ikväll ska jag hem för fösta gången sen i söndags, ska bli ganska skönt.

Just det, klippningen! Det kanske inte syns markant på bilderna eftersom kameror har en tendens att förvränga färger lite, men det är mycket kallare och lite ljusare, samt tjockare i topparna. Är väldigt nöjd.


Back into old habits

Tidsinställt inlägg. Sitter i frisörstolen just nu och klipper litegranna och bleker slingor. Mitt hår har just antagit sin helt, totalt naturliga hårfärg. Men vad gör det om hundra år.


demanding a perfect body is hard, but in comparison to the request for a perfect soul it's suddenly the simplest mission in the world







Har införskaffat en ny fin tröja.


I think that maybe I'm starting to realize that what I need is not necessarily more love from you but more love from me





Nya örhängen. Likadana som du har, Emma. Ledsen, men kunde inte hålla mig när jag hittade dem. Haha!


@ mormors

Hamnade hos min kära mormor idag igen, men inatt ska jag även sova här. Mysigt. Planerna ser ut såhär: Äta glass och titta på Grey's. Hela kvällen. Det känns som fredag, fast det är onsdag. Och det är ju skönt. Det är ju lite fredag också för i morgon är jag ledig.

Har insett att jag förmodligen är världens tråkigaste bloggare. Bloggar lite nu och då utan minsta lojalitet till läsarna och utan att bry mig ett skvatt om vad som egentligen är intressant för er. Och oftast blir det ju antingen överdrivet eller alldeles för lite. Varför har jag ändå så pass "många" (allt är relativt) läsare då kan man undra? Jag är ju ingen Kenza direkt. Men det kan väl inte alla vara heller. Hur som helst, jag gillar er så försvinn ingenstans.



Mormors mysiga inglasade balkong.


they say the madness that i feel will soon subside

Vill bara säga tack för fina kommentarer. Tack.


Update

De senaste dagarna har jag gymat en himla massa, lekt med busiga barn, ätit god mat, firat farmor, brutit ihop ett antal gånger, övningskört, shoppat för mycket, pratat om framtidsdrömmar och så vidare. Just nu sitter jag i min mormors lägenhet. Har inte varit hemma på flera dagar. Vill inte åka hem för rädslan av tomheten jag kommer att mötas av. Nu vet ni det. Vi hörs snart igen.

Bjuder på en bild i fel storlek. Satans blogg.se-app.


KLING

Hittade just den här intrevjun med Elin Kling om entreprenörskap. Jättebra och intressanta åsikter. Lyssna!

Åh, jag saknar att driva företag just nu.

Intervju/Elin Kling/Entreprenörsbloggen from Fashion Networks on Vimeo.


pain is what happens when you cut out another piece of your heart

Igår lämnade jag iväg Juli till hennes nya fodervärd. Det skar i hjärtat och jag har inte kunnat tänka på någonting annat det senaste dygnet. Fodervärden är en otroligt bra tjej och Juli kommer att ha det hur bra som helst. Ändå gör det så ont.

Ibland måste man släppa saker, fast det gör ont. För ibland gör det ännu ondare att hålla kvar än att släppa.



Cancern tog mig också.

Fick ett samtal den här morgonen från en försäljare som ville prata med mamma. "Jag... Det... Hon är död." Hon är död. Jag har fått säga det så många gånger. Det låter lika osannolikt varje gång. Jag fick nyligen veta resultatet av långdragna undersökningar som gjorts. Jag fick svaret att bröstcancern som dödade henne inte är ärftlig. Det gladde mig inte, trots att det borde. Det får mig bara att undra, varför just hon? Varför skulle just hon drabbas, kämpa och dö, och varför ska jag slippa? Hade cancern varit ärftlig kanske jag åtminstone fått min revanch på den jäveln. Cancern dödade den starkaste som fanns, och samtidigt som den bröt ner henne bit för bit så bröt den också ner mig. Bit för bit. Och lämnade mig såhär. Sönderbruten. Cancern tog mig också.




I've only ever asked myself to change

Igår var en sjukt dålig dag. Idag är en sjukt dålig dag. Så jag tänker fortsätta försumma bloggen ett tag.


"and above all that, pity those who live without love"

Spenderar lite kvalitetstid med min pojkvän. Han har köpt en film och tänt massor av ljus.


how did this happen?

Det är söndag och jag sitter och pluggar. Av fyra lediga dagar har jag pluggat tre. Och det jäkla matteprovet i morgon ger mig magsår. Jag hatar, hatar, hatar MaC. Studenten om 8 månader. Studenten om 8 månader. Studenten om 8 månader.


tzatziki

Gårdagskvällen spenderades naturligtvis med min pojkvän. Vi åt vansinnigt gott på Tzatziki och hade det allmänt mysigt.

Är förresten så sjukt less på kameran på iPhone 3GS. Hur kan den vara så dålig? Är samtidigt för lat för att ta med mig en annan kamera, så jag får väl skylla mig själv.


not only the one who carries my heart but also the air that i'm breathing

Idag är en väldigt speciell dag för idag firar jag och Jesper två år tillsammans. Tack för att du gör mig lycklig. Tack för att du är mer än min andra halva. Det finns ingenting jag hellre vill än att vakna bredvid dig varje morgon. Jag älskar dig så.


crushed under heavy chest, trying to catch your breath

Ni vet såna där dagar när man står framför garderoben, panikslagen för att man inte har någonting att sätta på sig? Varje dag senaste tiden har varit så. Hittar man inget i sin egen garderob är det läge att börja gräva i någon annans, igår fick min storebror offra en skjorta.

Spenderade kvällen med Jesper, Yasmine och Martin. Pizza, vin, film och mys. Mycket angenäm fredagskväll.


RSS 2.0