- foto

hej och hå, här sitter jag och väntar på jesper och tittar på lite fotoutrustning. Tycker ju det är lite kul med foto om ni lyckats undgå det, haha, men jag är egentligen totalt kass inom området. Jag bara fotar det jag tycker är fint, har inga kunskaper och ingen utrustning. Men nu klickade jag just hem ett litet stativ (gorillapod) mest för enkelhetens skull när man vill fota outfits och sånt, jag valde en variant med SLR-zoom (?) som var lite dyrare. Dyrare = bättre tänkte jag. Ingen aning om hur det kommer att fungera men det visar sig väl när den kommer på posten :)

Men tittade runt lite på vad fotografer har för tips på utrustning och sånt, och jösses vad dyrt allting är! Well well, jag ska ju inte införskaffa någonting speciellt. Ännu.

Sen finns det ju en uppsjö med olika objektiv också, vad gör de olika objektiven? Någon fotointresserad som har några snabba tips att dela med sig av?



- fortfarande slut som artist

idag är jag tröttare än tröttast trots att det just var helg. Och sen tänkte jag efter; Jag har inte vilat en minut i helgen.

Fredag: Jobba med företaget, stressa till gymmet, stressa till Sophia, sova

Lördag: Jobba med företaget, stressa hem, stressa iväg på hoppträning, stressa hem, fixa stallet, sova

Söndag: Upp kl 8, stressa till hoppträning, stressa hem, stressa till min faster som fyllde år, stressa till gymmet, stressa till Jesper och äta, stressa hem, sova

Måndag: Klockan ringer 06.00. jag känner mig mer död än levande.

Vill hem och lägga mig så det kan bli nästa dag, för det här är en dag då allt känns tråkigt, kallt, svårt, jobbigt och tröttsamt.  


- slut som artist

sitter i köket och dricker lite te. Gårdagen var bra, jag körde järnet på mitt träningspass och sen åkte jag till Fia och vi sov mest, haha :) i morse jobbade vi med företaget och det gick ganska bra.

Sen var det bara att skynda hem och skynda iväg på hoppträning (som jag förövrigt var vansinnigt nervös inför, första för i år) och nu sitter jag här. Full rulle hela dagen alltså. Inte en lugn sekund, förutom på tåget från Sophia. Hoppträningen gick bra och i morgon ska jag upp för att åka iväg igen (det är en tvådagars), så det blir till att ställa klockan på 07.45. Hurra!

Nu ska jag SOVA för jag är helt slut. Känner mig ungefär lika enastående strålande och pigg som den här rosen (buketten) jag fick på min födelsedag. Slut som artist, helt enkelt.


- café 018 in my heart

Sitter just nu ensam på café 018 i Uppsala (kan stolt meddela att jag avstått från alla bakelser och bara tagit en latte), Sophia sprang iväg till sitt tåg för en stund sen. Vi har suttit här i två timmar och jobbat med företaget, det är väldigt mycket som behöver göras just nu. Jag ska bli upphämtad av Jesper snart så ska vi åka till gymmet med Martin och genomföra ett svettigt bröstpass. Sen ska jag faktiskt hoppa på tåget till Sophia för att fortsätta jobba med företaget i kväll och i morgon förmiddag. Jag inser varför egenföretagare inte har någon fritid... Men förhoppningsvis får vi lön för mödan.

- cuteness



Ett fynd jag bara råkade göra i förrgår när jag var på stan. Kall och med en träningsvärk utan dess like var jag bara tvungen. dessutom råkade en till tröja slinka med.

NU: Matte B. Fy fy fy. Ska dessutom få reda på resultatet jag fick på ett matteprov jag gjorde i fredags, det gick sjukt dåligt. Såå lite nervös är jag.

- shoulds and shouldnots

sitter i min säng och vill sova. Det har jag velat göra i en timme nu. Trött trött trött. Jag borde tänka, borde plugga, borde ringa men jag tänker inte. jag tänker titta på grey's och sova och vänta på min kärlek.

så det så.


- take my hand

har just nu estetisk verksamhet och då får man välja själv vad man vill göra. man ska iallfall producera någonting, ett konstverk av något slag. Jag har valt att göra en ganska cool grej; jag har gjort en hand - min hand - i gips. Och nu har jag just varit ner på stan och inhandlat en canvastavla den ska upp på. Det är en liten procedur, men jag tror att det kommer att bli bra i slutändan ;) gillar jag den hamnar den nog på väggen. och just nu gillar jag den.





koncentrerad tjej!


- är inte navelludd något vi alla behöver?

Har organisation och ledarskap just nu och vi har fått i uppgift att skriva ett nonsenstal. Vi har fått en halvtimme på oss, vet ni hur svårt det är!? Man tror att det ska vara lätt att bara kluddra ner ett tal - men icke! Det är iallafall ganska roligt. Uppgiften är att vi ska övertyga våra lyssnare (klassen) om att det vi säger är sant, alltså, vi ska vara bra talare. Jag tänkte bjuda er på mitt ;)

Jag tycker att alla borde hoppa runt i osexiga jumpsuits. Världens och våra komplex och förväntningar växer tillsammans, och vi matar dem som de hungriga modelejon vi är. Att leva borde inte inkludera alla dessa tårtspadar. Innan du lyfter din hatt nästa gång – tänk efter. Välj skateboarden. Hindra musen från att skrämma elefanten, det gör ingen skillnad när skorna flirtar med fötterna. De kommer att kriga – och vi kommer att visa dem hur bra vi verkligen kan kyssas.

Så hör min vädjan, visa dem! Svält Mimmi Pigg och mata smurfarna – för innerst inne; är inte navelludd något vi alla behöver?


- work it!



Jag är ju lite smått besatt av träning och gillar verkligen att svettas och jobba tills benen skakar. Men det blir ändå såå mycket roligare om man har snygga kläder på sig under tiden (som det fashionfreak jag är) och jag ska shoppa lite nytt något tag. Shortsen och bh:n på den översta bilden är jag nästan helt övertygad om att jag ska ha, det är såå snyggt. På modellen i allafall, hon är grymt snygg. Jag brukar tänka på den bilden ibland när jag står på crosstrainern och pumpar. Om man vågar ha så korta shorts så tänker jag springa runt i det i sommar när jag tränar inför tjejmilen! På gymmet vill jag nog ha någonting mer påklätt, har ju mina beloved löpartights som jag använder. Har även en löparjacka som jag kan ha innan det blir varmt. Hur som helst, det kommer att bli lite nytt i träningsgarderoben ;)

Byxorna på den undre bilden är så himla coola på henne, men jag tvivlar på att de är lika fancy i verkligheten. Det är som hängselbyxor.

Vad brukar ni ha på er när ni tränar? Ikväll ska jag till gymmet och då tränar jag i mina löpartights, sportbh och ett svart linne. ;)

- you're loosing me

"Du är ju helt jävla dum i huvudet. Det är inte ens en förolämpning, det är bara ett kallt konstaterande från min sida. Linn; Du är ett psykfall."

- om jag vore skillad

Hade den här bilden blivit cool.




Dagens outfit. Byxorna är ett superreafynd från Weekday.

- helg

internet glappar av och på, så jag kan inte göra något längre inlägg. Igårkväll var jag i stallet, gymmade och sov hos J. Idag har det varit öppet hus på JB och vi har stått och sålt, hur segt som helst.

Ikväll blir det lugnt, titta på film och mysa med min älskling. I morgon ska jag först träffa min medryttare, sedan lägenhetsvisning. ;) För övrigt kanske det blir träning, bio, vet inte exakt :)

- if love was enough

Jag kan inte fatta att min mamma är död.

Jag kan inte fatta att min mamma är död.

Jag kan inte fatta att min mamma är död.

Ibland drömmer jag om henne på nätterna. Och inatt kramade hon om mig. Det var likadant som alla andra nätter jag drömmer om henne, först blir jag glad över att få träffa henne, och tänker att det var så himla länge sen. Äntligen. Men sedan kommer sanningen ikapp mig och jag inser att hon inte kan stanna, att jag inte kan få träffa henne igen. Och varje gång vaknar jag förtvivlat gråtande. Och det gör lika ont varje gång att inse, och jag kommer att behöva inse varje gång jag någonsin tänker på det.. För det kommer aldrig någonsin att vara naturligt.  

Mamma, jag saknar dig så oerhört fruktansvärt jäkla mycket. Håll om mig inatt igen.

- there's something inside me

och så var provet avklarat. Gick nästan lika dåligt som jag trodde.

Nu ska jag hem och rida, jag hoppas att jag sedan hinner träna med Martin och Jesper. Är ganska sugen på det :) Annars blir det en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt i morgon och åka på öppet hus, jag ska stå och sälja Hot reliefs produkter :) Så välkomna till John Bauer på öppet hus!



Här är förresten mina små fossingar. Det håller på att läka, men än så länge får jag skydda dem med tejp så att jag kan gå och träna. ;)

- bad day.

Idag är det matematikprov som gäller. Har inte pluggat. Kan inte. Hinner inte. Kommer faila big time. Citerar Johanna Ramstedt som skrev statusuppdatering för ett tag sen på fb:

Dear Math,
Grow up and solve your own problems.
Love, me.



- kofta



Har en superskön kofta idag som jag haffat på rean. Just love it


- thanks!

Tack för stöd och intresse i era kommentarer :) och Emma, ja, han har det under näsan, haha!

- drowning

Just nu sitter jag här vid datorn och gör BARA skitgrejer. Jag klarar helt enkelt inte av att bara ta upp dokumentet och bara börja göra uppgiften. Jag klarar det inte. Jag vet inte varför.

Just nu har jag två böcker att läsa, ett matteprov att plugga till, en idrottsuppsats att göra och dessutom ska jag hinna med stallet och min häst, skolan i allmänhet, min egen träning, att driva företag och att umgås med min älskade pojkvän som faktiskt är orsaken till att jag orkar med allt det här. Samtidigt har jag en del andra saker jag vill göra på sidan om, till exempel en del planering.

JÄKLAR vad jobbigt det är.

Måste nog shoppa en snygg bikina eller två snart, har ni några tips? Den här från hm är ganska söt tycker jag ;)  


- p a n i c u l t r a

HJÄLP!

Fick just reda på att jag måste lämna in en GIGANTISK uppgift i morgon annars blir det IG i kursen. Hjälp. Jag vill faktiskt inte. Grejen är den att det är ett litet missförstånd (hela klassen har typ uppgiften kvar) eftersom vi gjorde den muntligt istället. trodde vi. tydligen ska vi göra båda. YES.

- jag dör av avundsjuka!




KOLLA PÅ DE HÄR HALSBANDEN! Jag dör. Jag vill också till Thailand. Vill också se ut som Kenza.

- he's on drugs



Ja, det här är vad min pojkvän lever på. Poor thing.

- forgot my sight

Sitter i skolan och har just utfört en muntlig redovisning av ett litet arbete inför klassen. Det gick bra. Lite svårt med ögonkontakten bara när man knappt ser någonting, jag glömde nämligen både linser och glasögon hos Jesper i morse.

- hjärta workout

sitter nyduschad hemma hos J, vi ska snart mysa och kolla på Grey's (ovanligt va?) ;) Vi har blivit totalt fast för den serien. Innan dess var vi på gymmet, jag tränade axlar i en timme och crosstrainern i 15 minuter. Är helt slut nu, men jäklar så skönt det är!

- a little gift

När jag var på personalfest med Himla förra veckan fick alla en liten present :)

Det är Himlas nyaste kollektion Soul of Himla och doftar fantastiskt. Ställde faktiskt tvålarna hos min pojkvän men doftljuset behöll jag själv. ;)


- sort of in pain

kom just in från en långpromenad, gick en mil. Innan dess har jag ridit, nu jäklar är jag på G! Det är bara det att det var lite smärtsamt på slutet, sista kilometern bokstavligen haltade jag fram. Huden är nu avlägsnad från mina hälar. Well well, antar att man ska härdas.

Igårkväll var jag som sagt och gymmade på Antonis, och det var superskönt. Skulle åkt dit ikväll igen, men Jesper är sjuk så jag lär väl göra honom sällskap i sängen eller soffan. Ska bara ha en lugn hemmakväll ikväll (som planerat).

- friday it is,

Idag är det fredag, och gissa vad jag ska göra när den här tretimmars mattelektionen är över?

Åka och spendera 1800 riksdaler på ett gymkort, och TRÄNA. Galet, eller hur? Jag och Jesper. På en fredagkväll. Men jag älskart. Det här är vår grej, liksom.



Sen ska vi bara ta det lugnt och mysa. Jag har tänkt att göra det hela helgen, för jag har varit så sjukt trött den här veckan.

- jag gav mig aldrig en chans att läka



nu är jag bara trött och ska bara sova i hans famn, i hans armar och låta honom värma.

- a precious piece of jewerly

Godmorgon!

Igårkväll hade jag en guldkväll med mr J, vi hade tänkt att gå på bio men sen kände vi mer för att ha en myskväll hemma. Så vi köpte en massa ost och kex och vindruvor och en pepparsalami (jag har värsta grejen för pepparsalami och kryddig ölkorv just nu!) och åt det istället för middag samtidigt som vi såg massa Grey's anatomy. Hur mysigt som helst.

Idag känner jag mig helt vansinnigt sjukt jäkla trött. Alltså sådär trött så att man knappt kan hålla sig vaken. Jag snoozade en halvtimme i morse och ville verkligen inte gå upp. Jag brukar alltid vakna av minsta lilla, men i morse fick Jesper väcka mig! Det har ALDRIG hänt förr. Gick upp och fixade mig, gick och la mig igen. J frågade om jag hade ätit frukost, och jag sa att jag var för trött. Tänkte att jag kunde blanda en proteindrink eller nåt istället och dricka på bussen, men J flög upp ur sängen och fixade frukost och tvingade mig att äta.

Just det, har ju inte skrivit någonting om julklappar (förutom dubbeltäcket) men det här är i allafall en jag fick av Jesper. And I love it.



Ovanför halsbandet ser ni mitt födelsemärke jag har på halsen. Om ni undrar. ;)

- marron glacé




- a surprise

kom ut i stallet idag och fann en presentpåse i mitt skåp. Från vår underbara inackordering/min frisör Camilla a.k.a Millis, en av världens mest omtänksamma människor. Får ofta såna här presenter av henne, men nu var det för att jag hade fyllt år :)



Älskar såna här lyxprodukter. Tack Millis!


- sjutton år och back in school

Hallå!

Jag har verkligen haft fullt upp och inte tid att blogga, och det gör ont i hjärtat, haha. Jag ska återkomma mycket mer utförligt om hur mina senaste dagar har varit men jag tänker säga det kortfattat nu:

Jag har haft ett jättefint släktkalas i söndags, fick superbra presenter, och i går fyllde jag år och jobbade först på dagen och sen på kvällen bjöd en viss J ut mig. Världens bästa överraskning, vi åt en väldigt romantisk middag på Tzatziki i Uppsala. Det var fantastiskt, han var (ÄR) fantastisk, och jag är fantastiskt förälskad.

Just nu sitter jag i skolan och det är blandade känslor. Har ju haft väldigt mycket ångest över att skolan ska kicka igång igen. Men man får se det från den ljusa sidan, och det är ju skönt med lite rutiner. Efter skolan ska jag och Sophia gå och äta sushi! Namnam!



Tre bilder från i söndags :)

- arg på dig, dig och dig

åååååhh just nu är jag bara helt förbannad!

Saker jag gått och stört mig på i tusen år blir bara för mycket, och jag vet att jag bara måste släppa saker och ting men ibland kan man ju inte låta bli saker man mår dåligt av att se.

vissa kan sluta skryta om vad de har hela tiden, och andra kan sluta tala om hur en bra vän ska vara när hon inte vet hur man är en vän överhuvud taget själv. Och vissa kan sluta skriva samma sak i varje inlägg, vem försöker du övertyga? Om det vore så otroligt starkt skulle du inte behöva intala andra, eller dig själv det varje dag. Och just det, vissa kan sluta försöka vara jag 

pjuh. åh, hatar att sjunka till den här nivån men jag rinner över.

- quick update

supersugen på att blogga just nu men känner att det är en del annat som ska prioriteras.

Igårkväll var det jobb - personalfest - vila - sova

Idag har det varit handla, handla, handla. Har handlat grejer till mitt födelsedagsfirande med släkten som vi ska ha i morgon, mängder med mat. Vi blir 18 stycken. Ikväll har jag ätit gott med familjen och J, och jag sitter här och är halvfull på ett glas rött. Herregud, varför är jag så lättpåverkad? Haha, så späd är jag ändå inte. Kvällen kommer att bli lugn med film och mys, kanske H.P och dödsrelikerna som är på nedladdning.


- goodnightie

godnatt säger jag, blir kanske något avsnitt grey's innan vi somnar men jag ska upp 06.24 i morgon. Har en tröttis som nu kröp ner bredvid mig också.

Dagen har som väntat varit fullproppad, först stallet, sen farmor och farfar, sen firat jespers mamma. ÄTIT ÄTIT ÄTIT. Är helt proppmätt och rätt illamående av allt sött. Jag som trodde att 2011 skulle bli ett hälsosamt år. Well well, såfort min stackars tå har återhämtat sig ska jag snöra på mig joggingskorna, och förhoppningsvis får jag ett gymkort (eller bidrag till det) när jag fyller år.

I morgon blir det jobb följt av personalfest. thumbs up

- a full day.

detta kommer att bli en välfylld dag. Jag ska strax göra mig i ordning för att åka till min farmor och farfar där vi ska äta och umgås. Det blir de, våra kusiner och min familj.

Igår var jag som sagt på stan en sväng efter jobbet, och jag grät inombords när jag handlade på bokus.
Handlade tre kalendrar, den lilla är för allmänt bruk, den ena stora är för min ridning och den andra stora för min träning. Jag gillar att hålla koll och det blir så mycket enklare med hjälp av en kalender, så jag använder mig alltid av det. Köpte en pärm också för andra viktiga ting gällande hästen. Det tråkiga är att allt gick på runt fyra hundra kronor, haha, såg ett par skor fladdra iväg när jag betalade. Så jag var tvungen att tröstshoppa lite till mig själv på indiska och åhléns, vad det är får ni kanske se senare. 

Har tänkt på det, jag har shoppat sjukt mycket den senaste månaden, men knappt visat upp någonting på bloggen. Jag har mest hängt in i garderoben och försökt förtränga att jag lever över mina tillgångar, haha. 
 


- dream a little dream

sitter hemma hos jesper och kikar på bilder från i somras. Gissa om man längtar tillbaka till värmen?

har jobbat hela dagen idag (8-16) och sen shoppat. Vad får ni se senare. Sen blev jag upphämtad av J och vi åkte hit och käkade. Snart ska vi hem till mig och mysa. 


bild från i somras när jag och j gjorde vårt misslyckade campingförsök. Vi hade det supermysigt, men aldrig mera camping. Not my cup of tea,


- i'm just dying to hear you



Här är en väldigt fin låt jag är ganska förälskad i, jag lyssnar på den ofta och bara tänker. Och ryser. Jag blev tipsad om den av fina Ebba. Thanks to you. Så lyssna gärna. Tänkte skriva en liten text om en känsla.

Jag minns inte riktigt vad jag gjorde den dagen, men jag minns att jag hade haft en konsig känsla inom mig större delen av dagen. En jobbig känsla. Jag mådde dåligt, och jag kände igen den här känslan, starkt, men jag kunde inte minnas varifrån. Och jag kunde inte sätta ord på den, kunde heller inte känna om det var fysiskt eller psykiskt. När jag träffade min pojkvän frågade han mig vad som var fel, men jag visste inte.

Men det gnagde inombords och jag kände att tårarna var väldigt nära. Och senare på kvällen insåg jag plötsligt vilken känsla det var. Jag kom plötsligt ihåg varifrån jag mindes den. Det var från lägren jag åkte på som liten, på somrarna. Det var exakt samma känsla, en känsla av ensamhet, en stor klump i halsen och magen. Och tårarna som var så nära var desamma. Det var hemlängtan.

Ytterligare lite senare kom jag ytterligare till insikt. Det finns ju egentligen inte någonting som hemlängtan, och det var definitivt inte mitt hem jag egentligen längtade efter. Känslan jag kände var saknad. Och när jag var liten och var på läger kunde jag gå till lägerledarna, och få ringa hem. Och när man hörde sina föräldrars lugnande röster så släppte förhoppningsvis den där känslan, och gjorde den inte det så kunde de komma och hämta.

Min tredje insikt blev att det inte fanns någon lösning nu. Nu kan jag inte ringa. Nu kan jag inte bli hämtad.


- to weak.

Jag klarade det inte. Jag kunde omöjligt motstå frestelsen, så jag rörde ihop lite chokladpudding och satte syrran på att vispa grädde, och nu sitter jag och mina småsyskon och svullar chokladpudding och grädde. Jag åt halva, nu känns det som att jag ska spy.

Tycker ni också att det typ kittlas på tungan när man har ätit grädde och sånt fett skit?





Min lillebror ville också ställa upp på ett foto. Vackert!

- nobody knows where they might end up,

sitter och dricker te och drömmer mig bort. Letar efter resor till solen och värmen, jag längtar verkligen dit. Senare ska J hämta upp mig och jag ska sova hos honom, för jag ska upp och jobba i morgon. Cash, cash.

samtidigt är jag SJUKT sugen på typ chokladpudding, ska man motså eller ska man falla för frestelsen? Hjälp. Det har gått så långt att jag till och med gick till skafferiet, tog ut paketet, läste på det, funderade en stund, ställde tillbaka det och gick tillbaka hit.



VARFÖR kan man inte nöja sig med typ frukt när man känner såhär!? VARFÖR? Det här åt jag och Jesper en kväll före nyår.

- och så fyller man år...

YES. Så ligger det till. Den tionde Januari blir jag ynka sjutton år, och jag antar att det är schysst att tipsa mina anhöriga om vad jag kräver av dem på den dagen.

Skämt åsido. Det är sjukt jobbigt att fylla år precis efter jul, för då har man redan fått allt. MEN jag kom på några grejer jag behöver:



Bara dyra saker med andra ord! Eller ja, busskortet är inte så dyrt. Väskan finns förresten på Åhléns.

- frukost

Har just tagit en långfrukost efter att ha varit ute i stallet i ett par timmar. Det blev smoothie med ägg och frukt. Bäst att vara nyttig nu så att jag kan äta mig fet ikväll med gott samvete ;)

Ska nämligen äta ute ikväll med J's familj, hans mamma fyller år. Grattis Anneli!


Men först ska jag färga fransar och bryn, duscha och lite annat pyssel.


- @ neo's

är hemma hos neo och har nästan fått upp hemsidan. Men självklart uppstår komplikationer, så vi får slutföra en annan dag. Nu ska jag och J hem och gosa ner oss i min underbara säng


- svar!

Svarar en läsare; Det är säsong 1-4 :) Har följt Grey's ett tag på femman, och älskar det! Därför vill jag se alla säsonger från början så att jag kan hänga med ännu bättre.

Har för övrigt legat i sängen nästan hela dagen, bara varit ute i stallet ett tag. Superskönt, men man blir ganska seg! Lika bra att vila upp sig nu innan skolan börjar, ush, har ångest...

Men nu ska jag fixa i ordning mig innan J kommer och hämtar upp mig, vi ska vidare till en av hans kompisar som är utbildad inom IT, han ska hjälpa mig att få upp företagets hemsida. Hoppas verkligen den kommer upp idag, det skulle vara en fördel eftersom vi fått uppmärksamhet på sista tiden i media.


- sänghäng

Och idag har det hunnit bli den 2 Januari.

Jag tänker vara lite olik mig idag. Jag brukar vara den som gör massor av saker varje dag och verkligen fångar dagen, men idag känner jag inte för det. Idag tänker jag spendera (delar av iallafall) dagen med att ligga i min säng, ha det mysigt, titta på Grey's och äta choklad.


- 2011

mängder av sorg och mängder av kärlek.

Så har mitt 2010 varit. Det har varit ett oerhört svårt och jobbigt år, ett fruktansvärt år. Men samtidigt som jag aldrig upplevt sådan smärta, förtvivlan och sorg har jag aldrig varit så lycklig. Jag är glad över att det är ett nytt år, nya tag. Jag tror att mitt 2011 kommer att bli bra, händelserikt, lärorikt och kärleksfullt, men också väldigt påfrestande.

Gårdagen var helt perfekt, den spenderades först med trerätters hos min mormor tillsammans med släkt, sedan på en fest. Det var super. Men jag kunde ha varit var som helst och varit nöjd, för jag fick vara med min kärlek. Att få kyssa honom på tolvslaget för andra gången var underbart. Att stå där i folkmängden, och veta att det finns miljardtals människor i världen, men bara en man vill ha.

I skrivande stund sitter jag hos min mormor där vi också sov när vi kom hem från festen. Jag och J ska spendera årets första dag med antingen bio eller hemmamys med ost och kex och andra godsaker :)

Mina vänner - låt oss se till att 2011 blir ett fantastiskt år!


RSS 2.0