stress och riskkapitalister

Sitter och jobbar med vårat företag Hot relief UF.
Känner mig jättestressad, det är mycket att göra och mycket som hänger på andra saker.

Nu behöver vi riskkapitalister. Att vara en riskkapitalist innebär att man lägger in pengar i ett företag, som man sedan får tillbaka så fort företaget gått med vinst eller så fort företaget avvecklas vilket för oss är under våren 2011. Man måste dock vara medveten om att det finns en risk att man inte får tillbaka pengarna, detta händer bara om företaget gått med förlust.

Skulle du kunna tänka dig att vara riskkapitalist i mitt företag?

Du går då in med 250 eller 100 kronor i mitt företag, som du sen får tillbaka. Jag skulle verkligen uppskatta detta! Det enda du behöver göra är att ge mig pengar i handen eller sätta in på ett konto, samt att skriva på en lapp som intygar att du är riskkapitalist :)


torsdag - som fredag

Hallå!

Torsdag morgon, jag är jätteseg och neggopeggo idag. Inatt sov jag hos J, det var mysigt som vanligt.
Tack Julia för fikasällisen förresten! Hur trevligt som helst att träffa henne, som alltid.

Nååja, nu är det dags att jobba med UF... Det är roligt, men en dag när motivationen inte är på topp önskar man att man bara skulle få dega med en bok eller något.

Det är bara att bita ihop och se fram emot morgondagens ledighet! (Studiedag). Jag ska förresten på hoppkurs fredag kväll och lördag, det ska bli roligt.

svar på kommentar

Kul att ni gillade novellen :) Jo, märkte att det var flera som inte förstod slutet.

"Det fanns inget annat alternativ för henne än att vara med honom. Det hade det aldrig funnits, inte sedan hon blev medveten om hans existens. Hon fruktade inget öde, eftersom hon visste att han var hennes. Därför var hon heller inte rädd, när hon släntrade fram till fönstret för att följa honom."


Det som hände var att hon inte kunde tänka sig ett liv utan honom. Därför valde hon att följa honom, det vill säga att hon valde att också dö.


today's

Premiär för min poncho!

Röda läppar till den, då. För ovanlighetens skull.




mat

Herregud, jag har hunnit med att äta tre gånger idag!

Frukost, lunch hemma och lunch på mcdonalds...


onsdag är den bästa dagen

Godmorgon!

Klockan är 09.21 och jag sitter och dricker te och äter mackor. Jag har hunnit med att ta ut hästar, mocka, rida och träna magen och rumpan. Känns bra, men nu är jag ordentligt trött så måste nog göra en kraftansträngning för att lyckas komma in i duschen...

och USCH vad kallt det har blivit! Trodde att jag skulle frysa ihjäl när jag red i morse. SAD FACE.

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan, och i eftermiddag ska jag fika med världens bästa Julia. Kvällen ska spenderas med J :)

dagens låt

Håller mig väl till temat idag då: Kärlek.

Dire Straits - Romeo and Juliet




Ah Juliet, when we made love you used to cry
You said I love you like the stars above, I'll love you till I die
There's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

And a love struck Romeo, sings a streets a serenade,
Laying everybody low, with a love song that he made
Finds a convenient street light, steps out of the shade
'n' says something like, "You and me babe, how about it?"
"You and me babe, how about it?"

Today's - I got a bracelet



JAG HAR ETT ARMAND FRÅN KRETA PÅ MIG IDAG. Som jag fick av Sophia. Nu kan jag inbilla mig att armbandet skänker mig lite utomlands-energi. En i övrigt anspråkslös och enkel outfit med light-sminkning till.

min novell - En våldsam fröjd plär våldsam ända taga

 



Duggregnet fuktade lätt hennes långa mellanblonda hår när hon gick mot ingången.  De kyliga höstvindarna gungade lönnarnas majestätiska grenar, och svepte gula och röda höstlöv över den våta asfalten. Ingenting av detta var något hon lade märke till, även om hon registrerade allting. Det var konstigt, hur hon kunde vara så fullständigt bedövad men samtidigt så skärpt. Hon stapplade in i den stora, gråvita byggnaden, och vidare mot intensivvårdsavdelningen. Hon hade varit på akademiska sjukhuset förut, men aldrig av en anledning som denna. Tankarna virvlade i hennes huvud, hon ville springa så fort hon kunde, hon behärskade sig. Den rädsla som inkräktade på varje cell i hennes kropp var inte likt någonting annat hon upplevt. Den panik som växte i hennes bröst var obestridlig. Men trots att det var det värsta hon någonsin upplevt, var det som väntade henne ojämförbart. Hon förstod det, hon kände det. Hennes fotsteg ekade mellan de kala väggarna.


Det fanns ingen tid att tänka, ingen tid att vänta. De stora bokstäverna ovanför dubbeldörrarna förblindade henne, paralyserade henne. Hon slog upp dörrarna och möttes av smärta. Deras rödgråtna ögon mötte hennes blick, som var totalt tom, totalt uttryckslös. Hon lät hans mamma fatta hennes hand, och leda henne in till rätt rum. När de kommit in i rummet stannade hon, som om hon gått in i en vägg. Hennes hand släppte mammans, och föll nedåt. Hennes knän slogs emot det hårda, kalla golvet, och hennes handflator tog emot hennes tyngd av ren instinkt. Hon gav ifrån sig ett kvidande läte samtidigt som all luft hon haft i lungorna pressades ur henne.


Tiden stannade. Det fanns ingenting hon hört om eller upplevt som kunde jämföras med det här. Det var som att någon hade slagit ett hål rakt genom hennes mage, rakt genom hela henne. Hennes hjärta hotade att sprängas i bröstet på henne, av smärtan, och av kärleken. När tiden stod stilla stals hennes andetag. När tiden stod stilla förvreds hennes inre. Hon såg plötsligt varje dammkorn som rörde sig i luften, varenda liten partikel. När tiden stod stilla upphörde hennes hjärta att slå, och ingenting spelade längre någon roll.


Han var så vacker. Trots att han var nedbäddad till hälften under ett täcke i sjukhussängen, och trots att mer än halva hans huvud var bandagerat var han definitivt det vackraste hon skådat. På svaga ben reste hon sig upp igen. Med små steg gick hon fram till honom. Hon satte sig på stolen intill honom, vid hans högra sida, och hennes händer darrade våldsamt när hon smekte hans hals, hans armar, hans bröst. I ansiktet hade han en tätförsluten mask, som hon konstaterade ledde till respiratorn som stod bredvid sängen. Hon studerade slangarna som gick från hans armar till droppen och blodpåsen. Hon noterade en liten klämma på hans vänstra pekfinger, som mätte hans puls. Hon lät sina fingrar försiktigt leka med hans, och flätade ihop dem, varsamt. Hans hand var så kall, den brukade alltid vara så varm… Hon hade hållit den så många gånger förr, men idag kramade den inte hennes så som den brukade.


Hon lutade sig framåt och lade sitt huvud bredvid honom på sängen. Det rytmiska pipandet från maskinerna som höll honom vid liv fyllde hennes öron och huvud. Hon slöt ögonen och drömde sig bort, till när de först träffades.


Hon hade sneglat på honom. Han var vacker, han var ståtlig. Han var mystisk, han var en man. Och han var så långt borta trots att de satt i samma bil, så långt bortom hennes räckhåll. Förbjuden. Det mörka håret och de mörka ögonen stod i kontrast till hans ljusa hy. Hur kunde hans ögon vara så djupa, så intressanta? Hans underbara leende bar på en hemlighet, han var någonting speciellt. Hon hade försökt motstå den starka dragningskraften hon kände.


Hon mindes när hon började prata med honom en månad senare, på msn och sms. Hon mindes spänningen, hon mindes glädjen. Trots att de aldrig yttrat ett ord till varandra i verkligheten kändes det som att de redan kände varandra. Och så fort hon kände telefonen vibrera släppte hon allt annat, och lyckan var total. Hon mindes känslan av att han var hennes, trots att hon aldrig rört vid honom. Och trots att han aldrig rört vid henne hade han rört henne djupt.


Hon mindes första gången de träffade varandra på allvar. Paniken och förväntningen som rådde när han var på väg till henne för att hämta henne. Hon mindes den krispiga, kalla höstluften när hon stod i mörkret och väntade på honom. Hon mindes att vinden slet tag i hennes blonda hår, och i trädens grenar. Det hade varit samma tid på året som det var nu. Hennes inre hade kastats runt av nervositet när strålkastarna från den silverfärgade Audin kastade sitt gula ljus över marken framför henne, hon mindes det okontrollerade, nervösa leendet på hennes läppar när hon öppnade dörren. Blodet strömmade till hennes kinder, och fick dem att hetta när hon mötte hans blick. Han såg rakt på henne för första gången. Hon beundrade återigen hans mystiska skönhet, och denna gång hade hon en bättre översikt över hans manliga kropp. Han var lång och vältränad, och avslappnat klädd i ett par blå jeans och en lagom tight sittande långärmad t-shirt. Hon la märke till en silverkedja runt hans hals, den klädde honom. Hon förundrades över hans perfektion.


Leendet på hans läppar blottade en vit tandrad. Hans mörka hår såg naturligt ut, men att döma av hur snyggt det var måste det varit varsamt stylat. De mörka ögonen glimmade lite i det dunka ljuset.


I nutiden kände hon hans ansträngda andetag som endast fungerade med hjälp av respiratorn. Hennes mun formades till ett smärtsamt leende när hon ryste av välbehag vid tanken på de oregelbundna andetag som undsluppit dem både under deras första kyss. Kvällen hade varit sen när han körde henne hem. Kvällen kändes alldeles för kort när hon skulle kliva ur bilen, bort från honom. De möttes i en omfamning, och hon insöp hans sensuella, manliga doft. Hon njöt av att känna hans hud mot hennes, och hon njöt av att känna hans mörka hår mellan sina fingrar. Hon hade längtat efter så efter hans kropp. Hennes läppar sökte sig från hans nacke, längs hans något sträva kind som lätt rispade hennes känsliga hy, mot hans vackra mun, och hans läppar mötte villigt hennes. Hennes hjärta slog trippelvolter i bröstet på henne, och hon tyckte sig känna hans hjärta i takt med hennes. Hans mjuka läppar var underbara, och så rätta för hennes.  Att behöva skiljas från honom var plågsamt.


Sättet hennes kropp reagerade på hans var otroligt. Att höra hans röst gjorde henne lycklig. Att se honom fick hennes hjärta att slå hårdare och villigare. Att hålla hans hand gjorde henne trygg. Att omfamnas av honom tog henne hem, i hans famn var hon hemma. Att vara ett med honom var det mest fullkomliga hon någonsin upplevt.


Hon förundrades över hans ständiga värme, en värme som räckte till för dem båda. Han var alltid så varm.


Men inte idag.


Sekunderna flöt förbi, så också timmarna. Andra människor kom och gick, grät tyst eller förtvivlat. Människor hon älskade. De rörde försiktigt vid honom, lade tröstande händer på hennes rygg. Det kvittade, det fanns ingenting som spelade någon som helst roll. Hon sneglade mot fönstret i det lilla sjukhusrummet, det var nu helt mörkt ute.


Och trots det påträngande, ogenomträngliga mörkret mindes hon vad lycka var. Han var hennes lycka, och ingenting kunde jämföras med den lycka hon kände när hon var med honom. Han fick alla hennes problem att försvinna. Hon var redan medveten om att det inte fanns något annat alternativ för henne än honom. Det var så självklart, att hon inte ens behövde tänka tanken. Hon längtade så efter hans magiska beröring, hans intensiva men lugna blick, hans läppar mot hennes. Hon längtade efter att få känna hans varma andedräkt mot hennes hals, hon längtade efter att höra honom viska i hennes öra, såsom han brukade.


De var ensamma i det kala sjukhusrummet nu.


Hon kände sina egna ögon tåras. Tårarna välde snabbt över och vätte hennes kinder och hals. De droppade ner på hennes små händer, som kramade om hans stora hand. Hon insåg att hur mycket hon än försökte skulle hon inte klara av att värma honom, och fastän hennes hjärta slog så hårt enbart för honom klarade det inte av att hålla även honom vid liv. Hon kysste hans hand, gång på gång. Hon viskade till honom hur mycket hon älskade honom. Hon lät sin hand smeka över hans bröst och mage. Hon slöt sina ögon. Hon visste inte om det gick sekunder eller minuter innan hon gjorde en kraftansträngning och reste sig upp på darrande ben. Det var nästan olidligt smärtsamt att släppa taget om hans lealösa hand.


Det fanns inget annat alternativ för henne än att vara med honom. Det hade det aldrig funnits, inte sedan hon blev medveten om hans existens. Hon fruktade inget öde, eftersom hon visste att han var hennes. Därför var hon heller inte rädd, när hon släntrade fram till fönstret för att följa honom.





Vad tycker ni? Lade upp den här strax innan jag lämnade in den till läraren, så det ska bli spännande att se mina läsares åsikter v.s. lärarens :)


Mmm...


författaren

Måndag kväll.

Sitter och stress-lägger-in-bilder på datorn, för att strax släppa allt som har med allt att göra och bara dricka mitt te, hämta inspiration från Twilight-serien och skriva min novell som ska bli färdig i morgon. Jag har en hyfsat klar handling i huvudet. Eventuellt, om ni har tur, och jag är tillräckligt tuff lägger jag upp den här på bloggen.

Idag har jag varit i skolan, gått och fikat med tjejerna och jobbat med UF-företaget och ridit.
VÄLKOMMEN HEM ÄLSKADE SOPHIA! Nyss hemkommen från Kreta och hur snygg som helst.

Tänkte lägga upp bilder men kommer hinna dö av stress flera gånger om om jag ska hålla på med det, internet laggar. Ni får dem i morgon!

måndag mårgon

Sitter i klassrummet och har just debatterat på engelska (om att 17-åriga tjejer inte är mogna nog att bli mammor, utdelade åsikter dock).

Igårkväll skulle jag och J gå på bio, men kände oss så trötta så vi beställde lite kinamat och njöt i soffan istället (hos min mormor) :) Superskönt. Sen sov jag hos mormor.

Träningen gick btw bra, Juli var jätterädd för korna som bodde där men.


söndag

Hej!

Det blev inget party i helgen, mer en helg i mysets tecken. I fredags var jag jättejättetrött. Gick i skolan, gjorde massa ärenden på stan, åkte hem och hopptränade, stressade iväg till Jesper, firade honom med hans släkt. Gick och lade mig direkt efter att Jespers släkt åkt hem.

I går gjorde vi ingenting speciellt, degade och myste. Och var med Martin.

Idag ska vi på bio :) Nu ska jag nog ut och springa, sen ska jag och hästen bli upphämtad av Jessica och åka iväg och rida. Dels min, och dels hennes unghäst.

Ciao!

I got hurt today

and I want to be different.


outfit

Måste medge att jag är cool idag. Dock blev det inga bra bilder, men that's life.
Invigning av min nya cape och invigning för i höst av mina höga stövlar.


Grattis!



Nu är han riktigt vuxen.


fredag - helg!

Hej allihopa!

Sitter i skolan och känner mig allmänt stressad. Men ser fram emot helgen!

Fredagen: Idag fyller Jesper 20 år. Stressig dag, jag ska gå på banken efter skolan, sedan skynda mig hem, hoppträna, skynda mig att duscha och åka till Jesper och fira med hans släkt.

Lördagen: Planen var att jag skulle åka på Pay and Jump med Juli, men den blev inställd så istället blir det att åka och shoppa på rean på Glada hästen i Spiltan (Västerås), samt motionera hästen. Sedan blir det förmodligen fest på kvällen.

Söndagen: Dega och må dåligt?

dagens låt - U2 för min mamma

den 23 mars. 6 månader sedan. Hur kan tiden gå så långsamt, hur kan tiden gå så fort?



Unchained melody

Oh my love, my darling
I've hungered for your touch
A long lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine
I need your love, I need your love
God speed your love too me
Lonely rivers flow to the sea, to the sea
To the open arms of the sea, yeah
Lonely rivers sigh 'Wait for me, wait for me'
I'll be coming home, wait for me

Oh my love, my darling
I've hungered for your touch
A long lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine
I need your love, I need your love
God speed your love to me

torsdag 23

Hej!

Kom just in från stallet. Tänkte träna magen och rumpan lite. Måste skratta lite åt mig själv, haha, jag glömde att lämna en sak ute, så var tvungen att gå ut igen, men vågade inte eftersom det är så mörkt (pappa släckte lampan som lyser upp gårdsplanen), så pappa var tvungen att följa med mig ut... Jag väntar här då, säger han - NEJ säger jag. Och då börjar han yla som en varulv! Den jäkeln. Du är sexton år Linn, jaha. Jag är väl fjantig då.

like fire and powder



These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder,
Which, as they kiss, consume


William Shakespear, Romeo and Juliet

nu är det torsdag

Godmorgon!

Idag är det torsdag. Den här veckan har släpat sig fram, samtidigt som jag egentligen inte registrerat dagarna som gått. Underligt...

Igårkväll fixade jag och pappa i ordning i stallet, det blev en hel del slit och det kändes i ryggen, men samtidigt är det otroligt skönt att få det gjort. Ser fram emot att låta mina raringar sova inne, tror att de ska få göra det från och med 1 oktober.


dagens låt

Nomy - You better die young


onsdag morgon

Godmorgon!

Sitter och äter frukost, nyduschad. Gick upp och red i morse som vanligt på onsdagmorgnar, börjar ju halv ett. Tänkte åka hemifrån om en dryg timme.

dagens låt

slightly stupid - collie man



Är inne i en period med väldigt lugna låtar just nu. Min hjärna kanske omedvetet vilar upp sig mellan perioderna jag är mycket med Jesper och bara lyssnar på hjärntvättarmusik hela tiden.

Things are bad again

Sitter och äter glass och dricker te. Hade hoppats på att få se en snutt av Idol, men det fick jag naturligtvis inte för mina syskon. Livet är hårt när man inte är omtyckt.

Är smått deppig av den anledningen, och av att jag saknar min pojkvän så himla mycket!
Dessutom hade jag tänkt jobba lite med en svenskauppgift, en novell, men kommer inte åt den hemifrån eftersom jag glömt att ändra en inställning på datorn.

VARFÖR går allting dåligt, och varför tycker ingen i det här huset om mig? Varför? Är väl en otrevlig typ, antagligen.

Dumma saknad. Saknar mamma, saknar Jesper och saknar Sophia som är på Kreta.


Haha snyggve på sista bilden! Det var iallafall jag i somras, på mina syskons (som uppenbarligen avskyr mig) skolavslutning.

21 september

Regn och rusk!

Det är jättemysigt med höstregnet tycker jag, men inte när man fixat håret på morgonen och har förlorat sitt paraply... Köpte det, använde en gång och nu är det borta :( Så nu måste jag införskaffa ett nytt.

dagens låt 20 september

Paperweight - Joshua Radin & Shuyler Fisk


20 september

Hallå!

Sitter och är helt slut. Halv nio kom jag typ in från stallet (har ridit och så) och tjatade på pappa och Tom att följa med mig ut och springa. Nej, det ville de ju inte de lata jäklarna. Så jag la mig och gjorde 150 situps och 150 rumpövningar.
Hur stört är det att älska smärtan av ansträngningen i magmusklerna man känner när man gör sin 50:de situp och njuta av det? Och efter 30 sekunders vila bara längta efter mer? Masochist? Nej. Det är härligt. När jag var klar tog jag modet till mig, trotsade mörkret och stack ut och sprang.
Hade åtminstonde världens bästa springsällskap: Alexia!



Ashet röd svettig brud och asfin hund. Asbra team.

dresscode 20 september



Hade dessutom skolfoto idag. Varför glömmer man ALLTID bort skolfoto, och varför har man ALDRIG en snyggdag när det är skolfoto?

dagens låt 19 september

Ron Pope - A drop in the ocean


söndag 19 september

Godkväll.

Känner att jag är alltför poetisk och filosofisk just nu, jag tänker alldeles för mycket helt enkelt. Alla funderingar gör mig galen, så nu tänker jag skita i dagens träning av mage och rumpa (har satans mycket träningsvärk efter löpningen igår) och gå och lägga mig.

Jag är faktiskt lite förväntansfull över att vakna upp i morgon och se vilken regering vi ska få ha i fyra år. Spännande, har "alltid" velat vara insatt politiskt men aldrig känt att jag har tid, men nu börjar jag faktiskt snappa upp lite här och där och har väl lite mer kött på benen än tidigare i allafall.


Skitdag

Idag blev allting bara skit ändå. Vi åkte in till stan mot roligheterna men fick vända igen pågrund av att bilen pajade på något sätt. Drivremen.

SÅ, nu sitter jag hemma och har just ätit. Ska väl pallra mig ut i stallet och titta till min älskling, hoppas hon är bra så att jag kan rida i morgon.

19 september

Jag sitter och ska fika med Jesper och hans föräldrar och morföräldrar, därefter ska jag och J åka till stan :) Vi ska hitta på lite roliga saker i dag som kompensation för att gårdagen blev så värdelös.

Och jag HAR ju faktiskt shoppingstopp, men nu råkar det ju vara så att jag har fått en extra lön och den här är väldigt billig och väldigt snygg och jag VILL ju faktiskt ha den....



Men vi får se.

Nu FIKA :)

Dagens låt 18 september

La Roux - In for the kill


18 september

Jag är stolt! Över mig själv just nu. Jag har gjort 125 situps, 125 rumpövningar och sprungit 4 km (22 minuter tog det). Nu ska jag bara stretcha, sen är jag klar med dagens träning.


17 september

Hejdär.

Sitter helt själv framför datorn och smuttar vitt, tyckte jag förtjänade det efter mina 125 situps och 125 rumpövningar och stretching. Har haft finbesök av Lina, vi har suttit och drygat oss lite och tagit hand om min lilla häst. Har lite tråkigt, men samtidigt skönt att slappa.

Marry me, Amy



Jag älskar Amy Macdonald. Punkt.

Matematik 17 september

Sitter och försöker räkna matte, men är helt seg i hjärnan. I morse vaknade jag vid min pojkes sida, underbart.
Efter skolan ska jag hem och äta tacos med familjen och ta hand om hästen. Såhär såg hennes sår ut igår, och hon hade blivit mycket värre än när det var nytt. Undrar hur det ser ut idag...


Helt svullet. DOCK är det antibiotika, inte var.

Undrar vad som händer annars ikväll...

Hejdå, 16 september

Halloj!

Igår var en omtumlande dag. Jag, Lina och Vivan åkte till mälarkliniken i Sigtuna och veterinärbesiktigade Chicko, Linas häst. Gick han igenom skulle han inte få följa med hem igen. Det kändes inte så jättebra, och för Lina var det dubbla förhoppningar, då hon inte vill sälja men måste för ekonomins skull.

Allt gick jättebra och han gick igenom helt utan anmärkningar trots att han är 13 år och genomgått en operation tidigare. Så vi körde honom till hans nya matte i Sigtuna, det var ett jättemysigt stall och jag tror han får det jättebra där.


Lina och hennes Chicko.

Kommer sakna honom, och även om Lina lovat att inte försvinna från stallet utan fortsätta rida, så finns en liten oro att hon försvinner. Och det är något jag inte vill, för hon är en underbar människa.


dresscode 16 september


15 september - Stockholm

Det blev en väldigt lyckad dag både i frisörstolen och i Stockholm!

Det blev en del shopping, nu är det bannemig shoppingSTOPP för mig. Resten av året! Eller något sådant. Iallfall när det gäller kläder och skor.



15 september,

Min Juli är skadad :( Inte så hemskt, men två relativt djupa sår i höger lår. Halt.



Stackars min älskling.


14 September, taggad inför morgondagen!

Godkväll!

Sitter och väntar på min pojkvän, ska faktiskt till och med försöka hinna in i duschen innan han dyker upp. Längtar som tusan efter honom.

I morgon väntar massor av roligheter! Först och främst ska jag klippa mig. Jag är lite lite nervös för jag vet inte riktigt vad det blir, men jag är så förberedd man kan bli för en förändring, så jag hoppas Millis (Camilla) hittar på någonting kul! Måste passa på att inflika att jag har en otroligt bra frisör. Bästa någonsin, och dessutom är hon förmodligen en av Sveriges raraste människor. Man blir alltid glad av att träffa henne! Snygg är hon också. Nog om det.

Därefter ska jag hoppa på ett tåg till Stockholm där jag, Sophia och Angelica ska ha möte med vår rådgivare för vårt UF-företag. Det ska bli jätteroligt att träffa henne, hon verkar vara en jätteduktig människa på alla sätt och vis! Återkommer om det.

Lägger in en bild på mitt snygga blonda hår (såhär snyggt var det i våras, nu är det lite tröttare...) som minne, så får ni förhoppningsvis en annorlunda bild i morgon! :)



Och så såg jag NU att jag har den här bilden som profilbild här på bloggen... Det var ju typiskt.

Saknar dig mamma


Dresscode 14 september


SKÖN stil idag med tights, converse och en stor mysig tröja. Till det - självklart skinnjackan. (Varför ser jag alltid så xxxx ut i ansiktet på alla outfitbilder????)

heeest 13 september


Longerade kusebusen. På den här bilden ser man att hon är lite tjock... Snyft. Men blank och fin är hon iallafall ;)

Dresscode 13 September


Vit blus, jeans.

12 september



Vi bakade negerbollar, de bakade kladdkaka. Vacker.

Dresscode 11 september



Hade min nya transparenta skjort-tunika på mig, dåliga bilder eftersom jag var tvungen att ta dem själv... Till det en skitsnygg bustier som skymtade igenom, lackleggings och klackar.

12 September

Söndag. Segt. Tråkigt.

Idag har jag vaknat hos J, myst med J, bakat med J, åkt till kompisar och fikat med J.
Den här helgen har varit så sjukt onyttig. Lördag: Godis, godis, middag. Söndag: Frukost, godis, godis.  Ett mål mat om dagen och sen godis? Hur sjukt dåligt är det egentligen? Ush.

Känner mig hur seg som helst.

11 September - Kulturnatt!

Hej!

Är trött efter att ha ridit två hästar och tränat, och oljat grejer, men nu ska jag in i duschen, bli snygg och sticka iväg till stan för kvällens bravader. Tänkte knäppa kort ikväll för en gångs skull, min kamera har legat och dammat i en byrålåda sedan Leksand-semestern i juli.

Puss!

fredag 10 september

Idag är det alltså fredag. Seg dag känns det som.

Vad ska man göra ikväll? Mysa med killen eller kanske parta en gnutta? Vem vet, hästen får en vilodag i allafall. Hon var jätteduktig igår. Hoppade 6-studs och en liten bana på 1 m.

dresscode 10 september


Söker medryttare - 9 september

Jag söker nu medryttare till min fantastiska, underbara, fina, lovande, mysiga, snälla stjärna.
Vill att hon ska ridas 5-6 dagar/vecka och det blir lite mycket för mig att hinna med.

Miss Juli är ett svenskt halvblod e- Jeopardy ue- Landlord. Hon är 6 år gammal och ca 175 cm hög. Hon är inriden 07, stod stilla 08, våren 09 började jag utbilda henne. Hon har sedan dess stått en period hos Nathalie Adelborg. Hon är endast startad avd. B upp till 1 m. I vår planerar jag att börja tävla igen. Hon har stor kapacitet inom både hoppning och dressyr.

Okomlicerad i de allra flesta avseenden, spola, sköta, lasta, rida o.s.v. Är dock en unghäst så jag vill att du ska vara van. Jag söker någon som kan rida henne 2 gånger i veckan, hur du vill rida är upp till dig: Jag söker antingen någon som bara vill rida ut och ha roligt eller mysa i skogen, eller en dressyrinriktad ryttare då jag är hoppinriktad. Är du dressyrryttare kan du eventuellt även få tävla henne i dressyr.

Jag bor på en gård utan bussförbindelser så du måste kunna ta dig hit själv.

Är du intresserad eller känner någon som är intresserad?

Kontakta mig (Linn Ljungqvist) på 076 17 68 913.




Mums - September 08

Jag sov hos Jesper inatt och igårkväll gjorde vi efterrätt till oss själva, chokladmousse med krossad Daim :)


Imse vimse spindel - september 08

Såhär såg det ut när jag var ute och red i går morse. Jag har aldrig sett någonting liknande, och gissa om jag var rädd? Jag VÄGRADE rida i skogen, och höll mig i mitten av vägen.

Håller dessa mardrömslika djur på att ta över världen?


Haha redigerade en av bilderna i PS. Spöklikt va? Var jättesvårt att fånga på bild men allt det vita ni ser är spindelnät... Såhär såg det ut överallt, även i träden.

Morgon september 08

Godmorgon!
Klockan är 20 över nio och jag sitter och äter frukost. Gick upp klockan 06.15, sen dess har jag varit ute och ridit samt gjort min dagliga träning av mage och rumpa och stretchat kroppen. Skönt att ha allt avklarat!
Jag försökte mig på att göra en smarrig omelett med tonfisk, dessvärre blev det äggröra med tonfisk som både såg äcklig ut och smakade äckligt: Grattis till rottweilern Alexia som får den istället. För mig blir det lite yoghurt, en rostad med skinka och te.

Sen in i duschen och bli snygg och fräsh :)
Ikväll ska jag träffa Jesper och förhoppningsvis sova med honom, eftersom jag redan ridit osv.


PS

Blev inga outfitbilder idag, för jag hade ingen snygg outfit att visa upp. Hade grymt bråttom i morse.

Kan vara bäst i världen, september 07

Godkväll.

Jag måste meddela er att jag är sjukt bra just nu. Jag har idag ridit, gjort 100 situps och 100 rumpövningar (ingen aning om namnet så vi kallar dem det), som jag också börjat med, jag har stretchat och färgat ögonbryn och ögonfransar. Nu sitter jag och avnjuter två rutor mörk choklad och strax ska jag duscha.

Godnatt!

Tack för alla fina kommentarer!!

september 07

Nu ska jag se film med klassen. Falling down. Vi tjejer ville se sex and the city 2. Vi fick inte.


dresscode september 06



Köpte i förrgår såna där BRA tights, i glansigt stretchtyg, som inte suger åt sig någon smuts eller damm. Tummen upp för sådana, fast de är lite dyrare.

Mormor!

Godmorgon! Har sovit supergott i mormors gästsäng, som alltid.
Och såklart väckte hon mig och hade gjort frukost. Goa mormor.


Ägg, youghurt, müsli, te, juice och macka.

the city

Godkväll kära läsare!

Sitter i mormors lägenhet och har just lagt upp en massa bilder på facebook från min och Sophias photoshoot i Leksand i somras :) Slänger väl upp några här med då.

Åh, vad skönt det är här. Önskar nästan att jag bodde i stan. Just nu känns det bara jättetungt med allt ansvar jag har över stallet hemma, och nu när det är "sommar" (hästarna går ute om nätterna) är det rena barnleken jämfört med hur det är på vintern... Känns inte kul alls. Att rida är roligt, men jag har även ansvar för mockning, vilket innebär att jag på vinterhalvåret måste vara hemma VARJE dag.

Nåja, nu ska jag äta GLASS och umgås med mormor :)


september 05

Idag har jag och J varit sjukt duktiga. Vi har klippt gräset och tvättat bilen åt hans föräldrar. Dessutom har jag tränat.
Great.

Gårdagen bestod av shopping på Gränby C och mys med vänner i Valsätra. Idag ska jag och J till stan, jag ska även sova hos min mormor tror jag.



Första gången någonsin jag trimmar och klipper gräs! Lite bondiga är vi allt ;)

dresscode september 04



Frukost september 04

Godmorgon!

Sitter i Jespers soffa ensam och äter frukost, han har åkt och jobbat. Om någon timme ska jag bli upphämtad av min farmor och farfar och åka hem. Jag vet inte riktigt vad som händer under dagen och kvällen, men jag ska i allafall rida, olja träsoffa och måla bommar. Och göra 100 situps.
Vet inte om jag har nämnt det här i bloggen, men jag håller på med ett litet projekt: Att göra 100 situps varje dag, och se hur lång tid det tar innan man har värsta supermagen.
Jag började i onsdags, det gick bra. I torsdags var det smärtsamt pågrund av träningsvärken, men det gick. Igår var det TOTALT omöjligt. Gick verkligen inte, kroppen sa ifrån. Så det fick bli en vilodag för lilla magen ;)
Så, hur lång tid tror ni att det tar?? Tom gissade på två veckor. Jag kanske inbillar mig, men jag tycker att det redan syns resultat... Haha.

Saknar min springning också. Man kanske skulle ta sig en sväng i spåret idag?


En skiva lingongrova med keso med smak av grillad paprika och avocado, andra halvan avocado och en persika. Till det en liter vatten.

Håller på med ännu ett projekt, att testa att dricka två liter vatten varje dag och se om det har effekt. Vad är erat bästa hälsotips?

flying high

Jag trodde aldrig att jag skulle känna ren lycka igen. Jag hade förmodligen fel, och det är helt ofattbart. Jag vet inte om den är ren, men den är stark.

Vad jag också är fullt medveten om är att ju högre man flyger desto farligare är det att krascha. Men jag kan inte låta bli att njuta, så jag flyger så högt du vill.

Låt mig aldrig krascha.



Dresscode september 03



Simple chic

effektiv tjej!

Fredag morgon, underbart!

Igårkväll fick jag inte träffa Jesper, så jag såg till att fylla dagen och kvällen med andra saker. Det blev en hel del och jag stupade i säng klockan elva helt färdig, somnade nästan när jag pratade i telefon med J :)

Det här hann jag med:
Äta
Rida
Olja bommar
Göra 100 situps
Skoningslöst mörda två enorma spindlar som bosatt sig i mitt rum
Städa rummet och flytta in massa saker i min nya garderob
Bädda sängen
Dammsuga rummet
Duscha, raka benen osv
Prata i telefon med J
Somna


love love

njuta, insupa, ta tillvara, älska


tonight

Sitter ensam i mormors lägenhet. Ska sova här, hon sover på landet. Red i morse, så det kändes onödigt att åka tillbaka för att åka till stan igen i morgon bitti :)

Hittills idag har jag hunnit med att gå lite på stan, handla middag, träffat J, stretchat, fixat naglarna och just nu tittar jag lite på tv. Strax ska jag duscha och lyxa till det riktigt ordentligt.

Önskar att jag började halv ett i morgon också...

Onsdag

Hej!

Har lite skrivtorka just nu, men tänkte dela med mig av en blogg jag har följt, och följer. Dock uppdateras den inte speciellt ofta längre men idag hade det kommit ett inlägg.

Annas blogg om livet här och nu

Det är en ganska rörande blogg, så läs inte om du planerar att skina som solen.

Kram!

RSS 2.0