in love with the sun

Åh, jag är så lycklig! Jag fullkomligen älskar sommaren och det här vädret!

Dagen har bestått av shopping och beachvolleyboll. Och nu har jag hoppat i Jespers mjukisar för att glida över till ett par kompisar och ha filmmys. Har tyvärr inga bilder på den här datorn så det blir ett bildlöst tråkigt inlägg.

Hörs i morgon! Puss

with the wild wolves around you

"Hallå där bloggen!"

Herregud vilken töntig inledning egentligen. Som om man hälsar på bloggen? "Bloggen" är ju bara ett fenomen som finns till för att förmedla information/känslor/bilder/whatever till alla er som läser? Nej, inte min grej. Hur som helst, kom just in från en liten runda, har varit ute och gått 11,5 km. Förutom 2,5 km som jag sprang. Det var skönt. Jag, som många andra, får igång tankarna när jag är ute och går eller springer, vilket känns ganska befriande, men samtidigt betungande. Jag känner mig helt stängd, kan väl inte riktigt beskriva det, men det känns som att jag har tusen tankar och miljardtals ord som surrar där inne men som jag inte kommer åt. Ord som jag vill skriva ner, men som bara löses upp så fort de kommer i kontakt med ett papper eller en dator. Sjukt irriterande. Som nu, det är slut på ord.

Såg en ekorre och ett rådjur/hjort som skällde asmycket på mig. Funderade på om hon hade fått en bebis eller något och ville avleda uppmärksamheten. Spännande va? Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på Jesper.
 


jag tror mitt hjärta blöder

igår var jag på visit på akademiska sjukhuset i uppsala halva dagen. Min farfar har nämligen blivit inlagd där, ännu odiagnostiserad.

Hate that place. Känns precis som om man ska hälsa på mamma, och man blir lika jävla nedstämd varje gång. Sjukhus är smärta, sorg, tårar, förtvivelse, depression och död. Förutom när mamma låg där. Då var det allt föregående gånger tusen, samt en hel del skratt. Vi skrattade alltid. Nästan.

Hjärtat gör så jävla ont när man ser någon man älskar som jag såg mamma, och som jag såg farfar igår. Orkeslös. Trött. Svag. Och man kan bara se på. För någon vecka sedan gick han här ute på vår gård. Och det ska han göra igen, snart hoppas jag. För hundarna älskar honom, och det gör vi andra också.


oh she was standing there by the broken tree

i lördags hade jag på mig min stickade håliga tröja från monki. I was all black.




where they the best days that you had

Så, lördags. Det var några dj's som ordnade en studentfest på ett tak i flogsta. Det var rätt trevligt, skönt att dansa. Dock kom polisen rätt tidigt och körde ut alla. Eller typ vid 01-01.30?

Grävde fram min kompaktkamera som legat begraven i en byrålåda alltför länge. Den är lite speciell, "dens" främsta egenskap är att ta megafula bilder på alla som kommer i vägen för den. Man blir rosa, glansig och allmänt ful genom den. Jättebra. Men det är bra att ha en liten skitkamera också, så man slipper vara så rädd om den.


hey ranch girl

dagen har spenderats med klasskampen. Vi var tre stycken närvarande i min klass, så självklart spöade vi alla. Jag ställde upp i sumobrottningen, så fick ha på mig en sumodräkt. Alltså en stor fet plastdräkt, inte ett par stringtrosor only. ;)

har haft på mig min flanellskjorta idag, känner mig som en riktig cowgirl i den. LOVE it.


made other plans

tja, det är väl synd att lägga sig att dö när man kan dra på fest.

now i wonder what's really left of me

Har nu varit ute och gått en mil, med Skinny love i hörlurarna. Tre låtar på repeat: Skinny love med Birdy, Skinny love med Bon Iver och Snälla bli min. Öronen började ändå inte blöda, vilket måste tyda på att låtarna är sjukt bra.

Känner mig helt jävla tom och undrar vad som händer ikväll, alla är antingen borta, ska bort eller ska ut. Livet är så fruktansvärt frustrerande när man är 17 år ung. Usch. Titta på bilden. Tänk motsatsen. Vill typ lägga mig ner och dö litegrann. Fast helst vill jag åka på fest.


birthdayparty

Lite bilder på godsakerna det bjöds på när jag var hos min kusin förra helgen.


all my dreams are built around this face


yaaaaaaawn

är sjukt trött. Har spenderat min lördagsförmiddag i sängen med The Holiday, som kan vara en av de bästa mys- och feel good-filmerna. Inte för att den egentligen är så anmärkningsvärd, men jag älskar den. Har du inte sett den, så gör det! :)

Nu ska jag nog ut och gå och sedan ta en långdusch och färga fransar och bryn och sånt.

towards the gym

Så, nu har jag ätit sushi med sällskap av mormor och mina två minsta kusiner, Eva 5 och Julia 2. Eva kommenterade sushin med: Det där kanske du borde mata fåglarna med! Sötunge.

Nu väntar jag på att Jesper ska hämta upp mig så att vi kan åka och köra skiten ur oss på gymmet.


and your smile is not like mine it disappears from time to time

Sitter i stan i min mormors lägenhet och chillar järnet. Eller nåt. Är så fruktansvärt jäkla trött, dör typ. Men hon ska bjuda mig på sushi när hon kommer hem, så jag är glad. SUSHI i mitt hjärta. Sen bär det av till gymmet, herregud, hur ska jag överleva? Har sån sjuk träningsvärk i låren sedan lårpasset i onsdags, kan knappt gå. Trappor är typ omöjligt.

Ja ja, lite wasabi lindrar allt. Tog förresten till och med lite bilder i hissen för att visa på bild hur jäkla trött jag är, men kom på att jag inte har någon iPhonesladd med mig, så ni får Jespers självporträtt istället. Ja, exakt sådär ser han ut. Eller? 


drömmer om 40 par skor

Jag har självklart deltagit i den här tävlingen som Brandos anordnar. Vinsten är 40 par nya skor, skulle dö av lycka om jag vann. Klicka här för att tävla ni också!  


i don't know if you can see the changes that have come over me

Det är fredag morgon, jag är ledig och jag sitter i skolan. Har varit här på en arbetsintervju, ska eventuellt jobba med att renovera lite på skolan i sommar. Halvtråkigt jobb, dåligt betalt, men bättre än inget jobb alls.

Snart ska jag glida ner på stan och nosa rätt på ett par shorts jag vill ha, men som varit slut. Igår fick jag dock reda på av en kompis att de hade kommit in igen på en annan butik :) happyface. De enda planer jag har hittills för min fredag är gymmet. Improvisation.

Gårdagens klädsel.


who is she to pretend that she's one of them?

sitter och äter middag (klockan halv elva på kvällen!?), har haft lite fullt upp. Inväntar nu Jesper för kramkalas. Det är dödsskönt i skolan nu, idag spelade vi beachvolleyboll på fyriskhov och i morgon är jag ledig. I onsdags var jag ledig. Nästa vecka är jag ledig tre dagar. Är klar med allt. Lyckohopp. N I C E.

Och jodå, fick med mig ett par nya älsklingar hem igår. De sitter superfint på foten, love them.


everything's fine as long as i'm getting thinner

Hej
jag är en tjej på 16 år och jag är 164 cm och väger 60 kg.. jag började med p-piller precis innan jul och då vägde jag 55 kg och redan på var jag missnöjd med min kropp/vikt. jag blir galen på min vikt varje gång jag ställer mig på vågen är det som att jag vill spy.. jag är ute och går varje dag ca 2 timmar och ibland är jag ute och springer med. ibland kommer tanken att jag kanske ska sluta äta för att gå ner i vikt snabbt men jag vet att det inte är bra men det känns som att det inte finns ett annat sätt att gå ner i vikt och få en fin kropp. jag vet liksom inte hur jag ska göra....
skulle betyda hemskt mycket iaf du svarade


Det första jag vill säga är att du är fullkomligt normalviktig. Och att det du tänker om att du är tjock och inte har en snygg kropp bara sitter i ditt eget huvud. Det första rådet jag vill ge dig är att sluta väga dig. Att väga sig orsakar ingenting annat än ångest, och egentligen har det ju inget bra syfte, eller hur? Siffran som visas på vågen betyder ju ingenting, huvudsaken är ju hur man mår. Jag själv hade en period då jag blev beroende av att väga mig, och vägde mig minst tre gånger om dagen. Det är ett sjukligt beteende, men man hamnar där så lätt. Nu väger jag mig aldrig, och mår faktiskt mycket bättre. Du beskriver att du vill gå och spy varje gång du ställer dig på vågen, så låt bli att ställa dig där! Vikt har ju faktiskt heller inte så mycket att göra med att vara tjock eller inte som man tror, iallafall inte när man pratar om siffror som 60 kg. Och vad är en snygg kropp enligt dig? Det är ju mycket snyggare att ha lite kurvor än att vara pinnsmal!

Att du är ute och går är ju jättebra, men se till att du gör det för att du känner att det är skönt och roligt, och inte för att du känner ångest. Att träna är ett jättebra sätt att må bättre både fysiskt och psykist, jag älskar att träna! Att vara på gymmet gör mig glad. Men se då till att äta också, för annars kommer det att få motsatt effekt och du kommer att bryta ner din kropp. Att sluta äta löser verkligen ingenting, det kommer bara att göra dig hungrig och därmed på dåligt humör, och till slut blir du deprimerad och kommer att bli helt knäpp.

Fundera över vad du tycker om hos dig själv. Hitta någonting hos dig som du tycker om, det är ett bra sätt att lära sig att tycka om sig själv. Jag till exempel gillar min rumpa och mage, men har komlex för mina lår. Därför väljer jag att fokusera på det jag gillar hos mig själv, och tänker bort vad jag inte tycker om. Beundra dig själv, och vad som är bra hos dig. Det kommer att leda till att du kommer att bli mer nöjd med hela dig. Jag har själv haft (och har) en del problem med att acceptera mig själv och mitt utseende, och det här har hjälpt för mig. Ge dig själv en boost, gå till frisören, ha en spadag hemma och riktigt skäm bort dig själv! Känn efter vad som skulle fungera för dig. Jag gillar ett citat av Sophia Bush: "I'd much rather eat pasta and drink wine than be a size 0".

Skratta mycket, klä dig i kläder du trivs i, beundra dig själv, träna, ät, och håll dig borta från vågen. Njut av livet! Lycka till.

Lämna gärna en kommentar, vad tycker ni om det här? Vad skulle ni ge för tips till den här tjejen? Har ni själva kanske några erfarenheter kring ätstörningar eller liknande? Kram på er!

and i'll take my clothes of and it will be shameless

Hej hej, nu ska jag strax ta och åka in till stan för att möta upp Sophia och shoppa lite, och kanske äta. Vi får se vad som faller oss in helt enkelt. Har insett att min blogg har blivit typ en fotoblogg, eller vad säger ni? Min inspiration till att skriva har i stort sett lämnat mig, men min inspiration till att fota växer desto mer.

På tal om foto, jag är så sjukt sugen på en photoshoot! Hoppas någon har lust att fota lite med mig snart så att jag kan minska på suget lite, haha :)

Nu måste jag gå. Jag hoppas att jag får med mig ett par skor hem.



if we've got nothing left, this could be worth remembering



peacock

Idag är jag LEDIG! Jäklar så skönt. Dock kunde jag inte sova längre än till 9 ändå, för Jesper gick upp och skulle åka och jobba. Jag ska göra lite skolarbeten och sedan ta mig in till stan och se till att tömma bankkonton lite grann, studiebidraget kom ju idag.

Har införskaffat ett par påfågelfjäderörhängen, Indiska 50 riksdaler. Love.


i speak my mind, i'm honest and i'm cruel

Sitter i skolan igen, råkade snooza i 1,5 timme idag så känner mig lite seg. Sov ensam i min mormors lägenhet i stan i natt, sjukt vad läskigt det är att gå ensam genom stan.

Dessa två bilder togs samma dag, med kanske någon halvtimmes mellanrum.


cut out all the ropes and let me fall

Något av det vackraste man kan lyssna på just nu.


i'll be holding all the tickets and you'll be owning all the fines

Det har varit en skön helg med mys, bilutställning, fest, födelsedagskalas och grillning.

I fredags hängde jag och Jesper med lite kompisar, i lördags åkte vi på en bilutställning och senare åkte jag på en liten fest hos en klasskompis. Söndagen bjöd på trötthet och mat i mängder, åkte även och firade min kusin som fyllde 21.


love, hope, dream

- allt du behöver är ett fint armband. Eller två. Köpte dessa för ett tag sen, fick välja armband och berlocker själv som sedan sattes ihop till finfina armband. Köpte dem av ett UF-företag på SM, minns tyvärr inte namnet.

Ikväll har jag och Jesper varit på bio (IGEN, haha) och sett Thor, den var riktigt bra faktiskt. Rekommenderas. Speciellt om man gillar vältränade pojkar och überfina Nathalie Portman. Mys.


free for the weekend

WOHO, äntligen fredag! Har inte planerat speciellt mycket för den här helgen, förutom att jag ska på någon bilutställning med mr. J och göra klart lite skolarbete. Men min medryttare tänker sno hästen hela helgen, vilket känns fantastiskt! Ledighet!




you have to understand my weakness

Sitter i skolan och ska strax åka hem, får skjuts av Lucas till bussen. Ikväll blir det ridning och plugg. För mycket plugg och för lite ork.

Den här sjalen införskaffade jag förra sommaren, har alltid älskat den men aldrig använt den.


i know you don't feel pretty even though you are

igår var farmor och farfar på visit hos oss, och vi åt värsta gourmetmiddagen med jordgubbar och glass till efterrätt. Årets första sill intogs också, sommarkänsla.



mina småsyskon dränkte sina i glass och socker. Själv föredrar jag naturliga, med lite glass kanske. Eller grädde.


måndag-fredag blev en kedja kring min fot

utgången i söndags, här på palermo. Mys med finfina människor för att fira Sophia som fyllde 18 samma dag.


som ögon när barnen är små

Bjuder på lite suddiga iPhonebilder från barnkalaset i söndags.


beauty is in the eye of the beholder


sometimes you have to be apart from people you love,

but that doesn't make you love them any less.

Bjuder på lite fina körsbärsblommor. Fick mig att bli lite poetisk. Allt dessa behöver är lite kärlek från solen. (Typ. Vi säger så.) Allt vi behöver är kärlek.


i will be the rising moon after setting sun


sunday, bloody sunday

är lite trött idag, tack och lov har vi studiedag. Igår (söndag) var jag först och firade min lilla kusin Eva som fyller fem på tisdag. Hon blev överlycklig över vårt paket innehållande Hello Kitty-trosor, Hello Kitty-klänning och Hello Kitty-hårborste.

Senare drog jag mig mot stan och mötte upp Sophia som fyllde 18, och därefter hängde jag med henne och 5 pojkar på först Terassen och senare Palermo. Det var en supertrevlig kväll helt enkelt.

i climbed a tree trying to reach the sky


nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

lördagen har varit fantastiskt mysig, först lunch och umgänge med Julia i några timmar på stan, sen ett par svettiga timmar på gymmet. Senare ska jag även mysa med min pojkvän.


så många gånger jag försökt dränka mina sorger

fredagskvällen spenderades med pizza med la familia och senare tacos, prat och film hos vänner med J.


det gör så jävla ont i hjärtat

men det skulle vara för vår skull


a womans secrets

Fick hem den berömda volume boostern igår - och den funkar. Läpparna brinner i typ tio minuter, men det är det väl värt?



Stylebytyra

galamiddag

Tänkte visa lite bilder från galamiddagen som ägde rum sista kvällen på SM. Jag bar en klänning från Veromoda och silversmycken. Hade helt glömt bort väska, så fick låna en svart av Sophia.


blandat från sm #2

Återigen randoms. Haha, angående lappen, hotellet hade ställt in en extrasäng som till och med saknade en ribba, och den hade en typ 3 centimeters tunn madrass. Sophia testade att ligga i den, men den var så sjukt obekväm så alla låg i sängen istället. Mysigt.


blandat från sm

Så sjukt jobbigt att sitta och sortera bland alla bilder, men tänkte visa några i allfall :) på de mest aktuella tillfällena hade man ju ingen kamera, så det blir mest lite "behind the scenes". Haha, det hängde en kostym i hotellhissen med namnet Zelmerlöv, har dock ingen aning om det är Måns eller någon annans men vi skojade till det lite i allafall ;)


hemma

Nu är jag hemma igen för första gången sen i lördags. Det har varit några stressiga, innehållsrika och roliga dagar, och nu är man ganska urpumpad. Vill berätta om allt och visa alla bilder, men det kommer.

Nöjer mig just nu med att visa hur glada och trötta vi har varit.


vi och prins daniel

Hej allihopa!

Det har varit en lång och jäkligt spännande och energikrävande dag, och det blir supertidigt och ännu hårdare jobb i morgon. Därför måste jag verkligen hoppa i säng, Sophia och Angelica har redan gått och lagt sig. Men först måste jag bara visa er det skönaste som hände idag!



Prins daniel var alltså på SM-mässan, och gick runt och pratade med olika företag. Självklart ville vi snacka! Haha, ignorera facen. Tog första bästa, är sjukt trött. Hörs mer på onsdag, i morgon har jag inte en minuts lucka för att blogga!

sol och sommarjobbskris

Sitter på Sophias altan och pluggar och har det gött. Förutom pluggandet. Ush för det! Och idag var sista dagen för mig att ansöka om ett sommarjobb jag tänkte söka till, och jag har tappat bort var det fanns. Så himla typiskt. Någon som har ett sommarjobb till mig? Jag håller på med datorer i skolan dagligen så har alltså vana av flera program, har vana av butiksarbete, är social, initiativtagande, ansvarsfull och motiverad. Är det någon som vet något så kontakta mig gärna. :)

(Nu låter jag väldigt skrytsam men goda sidor är ju av intresse för en arbetsgivare, haha)


silver nails

Köpte ett nytt lack igår jag tänkte använda på galamiddagen. Silver och vitt är snyggt ihop.


förberedelser

Åh, nu är det full rulle med förberedelser och uppladdning inför SM som vi åker iväg till 05.00 måndag morgon. Igår var jag på stan med ett gäng vänner och sen var jag med min pojkvän på kvällen. Idag har jag bara packat en massa och fixat mig, sitter nu i Fias säng med Fia och Ange. Vi har ätit supergod middag och varit ute och promenerat och myst, vi tänkte ladda upp batterierna och gå och lägga oss rätt snart.

SM ser ut såhär.  
Måndag:
05.00 åka till älvsjö
08.00-16.00 bygga monter
16.00-17.00 fixa oss och peppa
17.00 INVIGNING (Uppsalaregionen SKA skrika högst!)
18.30-21.00 mässan är öppen
Efter det, åka till hotellet

Tisdag:
08.00 vara på plats
09.00-15.00 mässan är öppen
15.00-15.45 rivning av monter och städa
15.45-18.00 åka till hotellet fixa oss inför galamiddagen (HUR SKA VI HINNA!?) och åka tillbaka för galamiddag
18.00-19.00 mingel
19.00-23.00 galamiddag och prisutdelning.
23.00 efterfest?

Onsdag:
SOVA, tack.

Där har ni en utförlig beskrivning av mässan :) Det kommer bli så kul! På bilden ser ni bland annat klänningen jag har på alla bilder här på bloggen, ska premiäranvända den på galamiddagen.


jag är så trött

Precis som rubriken lyder: Jag är så trött. Jag är så himla trött. Och stressad. Det handlar om skolan, företaget och hästen. Det är så himla mycket hela tiden, man längtar bara efter att få slippa allt hela tiden (dock inte företaget, längtar till SM). Men jag märker att en hel drös med ungdomar delar min känsla - alla ungdomar verkar vara så himla trötta och stressade hela tiden!

Är det så att det är vi som är lata tonåringar som inte vet någonting om att arbeta hårt, eller kan det vara så att all press på att prestera bra, vara perfekt och hinna med allt och alla är för stor? Pressar skolorna oss för hårt? Eller vad är det som händer när 17-20-åringar blir utbrända? Någonting är det i allafall som inte stämmer. I mitt fall tror jag att det är jag som multitaskar för mycket, jag försöker klämma in olika liv i ett. Jag har för många intressen, för många plikter och för mycket att göra på en dag. Dessutom vill jag verkligen ha bra betyg.

Just nu går allt i 190 så det finns helt enkelt ingen tid till att "pausa". Jag kommer att få vila på onsdag kväll, typ. Men nu bortprioriterar jag träningen. Annars om jag är stressad brukar jag försöka ta en "hemmahelg", göra ingenting och ta det lugnt. Försöka komma ikapp lite skolarbete hemma kanske. Ta lite egen tid. Har inte haft tid med någonting på ett tag nu, har velat måla naglarna i 2,5 vecka! Är inte det sjukt? Haha.

Hur känner ni, känner ni er stressade, och vad gör er stressade? Vad gör ni då? Kram på er.



UNT

Ja, nu är det dags att vara med i tidningen igen :) I morgon ska vi träffa en journalist från UNT och prata och fotas. Hoppas bilden blir bättre än föregående som har fått vara med i tidningen och på internet... Haha, har nästan dött av skam när UF har lagt upp sjukt fula bilder. Hur lyckas de? Här är en bild från när vi själva anordnade en fotografering.


jewels

Sophia. Ringen är ett hantverk köpt i Leksand, och är en sked från början, som hantverkaren böjt.


du behöver inte se

Styrka är ett underligt fenomen. Den välanvända meningen "du vet inte hur stark du är förrän att vara stark är ditt enda alternativ" stämmer lika jävla bra som att du inte vet hur tufft, svårt och smärtsamt det är att vara stark förrän du måste. Ni får läsa, ni får veta, men aldrig se. Det får aldrig synas.

 

Man vandrar en solig dag på den där åkern, omgiven av fina människor, och man skrattar. Men när man känner vinden smeka ansiktet, och solen i ens ögon är så uppenbar och doften av skog och jord och vår fyller ens näsborrar så slåss man mot kroppens impulser att låta tårarna rinna. Man slåss mot den där klumpen i halsen som blir så fysiskt smärtsam och man hör orden om och om huvudet. De där dikterna som säger att hon finns i solens spegelblänk på havet och i vindens lek över sädelsfälten. Och då vill man egentligen inget hellre än att sjunka ner på knä i jorden man går på och bli som hon, ett med naturen. Så som myllan minns vindarna, eller hur det var. Och ens frid ska vara oändlig, så som havet.

 

Men det är det ingen som någonsin får se, för man kämpar emot sin lust att falla. Knäna får aldrig smaka jorden, för man fortsätter gå med samma steg, man fortsätter kisa mot solen och man vinkar glatt, innan man låter huvudet tungt sjunka ner i famnen på den starkaste personen som egentligen finns i ens liv, fast du aldrig har tänkt på hans styrka. För att ingen ska behöva se ens ansikte när man inte orkar hålla emot mer. Just då. Man andas in den klara luften i djupa andetag och njuter till viss del, men alltid kantat av den där smärtan. Sorgen. Man tänker på det ibland; undrar hur andra känner sig. När man själv alltid har lite ont i hjärtat. Man sväljer smärtan, lyfter på huvudet och ler. Och de behövde aldrig se så mycket som ett tårfyllt öga.


stones tought me to fly, life tought me to die

Försök, och försök igen. Misslyckas, ramla, gör dig illa. Du kommer att lyckas till slut.


vårig angelica



modell: Angelica

busy week

Hej och hå, är supertrött. Skönt att veta att man har den mest fullspäckade veckan på länge framför sig, ingen chans att vila. Två nationella prov, en uppsatsinlämning, en redovisning, hålla en lektion, söka jobb samt få klart allt till SM som vi åker till på MÅNDAG. Och just det, jag har en häst också.

Sen nästa vecka blir det SM för hela slanten! :)

I går stack jag hem och red efter skolan och skyndade sen iväg till gymmet, jäklar vad jag har saknat det! Det var SÅ skönt.

litet underverk #2

Här kommer de ljusa och drömmande versionerna. Vad föredrar ni? (Jämför med förra inlägget)


litet underverk

har litet dilemma om jag tycker bäst om skarpa färgbomber eller om jag gillar det ljusa, drömska stuket bättre. Här kommer det förstnämnda.


love #3

Nej, kände mig inte alls nöjd med de förra svartvita. Insåg att jag behövde ta i lite mer med ljuset och kontrasterna och tycker det blev lite bättre.
 


celebration

Bjuder er på lite härligt hemska mobilbilder från gårdagens festligheter, blev bara fåtalet kort med mobilen innan det glömdes bort. Systemkameran kändes överflödig att ta med, och min lilla kamera hade inget batteri. Enjoy!

Jag hängde med Sophia hela dagen, vi kilade runt bland olika sköna människor och flyttade mellan gängen. Måste ju krama ur så mycket som möjligt av dagen!




Haha, ser ut som värsta alkisen på bild nr 2, men drack faktiskt väldigt måttligt. Sophia drack till skillnad från de flesta i umgänget inte alls.

Valborgsfirande

Ligger i en soffa hos Jesper och känner mig lite mindre stark, av flera anledningar. Det blev en lyckad Valborg med massa härliga människor. Faktiskt alldeles lagom kväll, inte alltför sent, inte alltför vilt. Lyckat helt enkelt. Hade ingen kamera med mig igår, men fotade lite med mobilen. Mobilbloggar dock nu så kanske lägger upp någon senare :) nu ska jag åka och hämta en välbehövlig pizza, sen blir det mys hela kvällen. Hoppas ni hade en trevlig Valborg!

RSS 2.0