- Mitt företag

Fick en fråga för ett par dagar sen om vad jag driver för företag :) Tänkte svara på det nu.

Jag driver tillsammans med två tjejkompisar; Sophia och Angelica ett UF-företag som heter Hot relief UF. Vi säljer värmeplåster som fungerar smärtlindrande. Dessa plåster är ca 9x11 cm stora och man fäster dem enkelt på den del av kroppen man har ont - till exempel magen, ryggen eller nacken. De är effektiva mot muskelvärk och mensvärk. De är perfekta om man till exempel sitter mycket vid datorn och får ont i nacken, eller om man har problem med ryggen. Plåstret håller sedan värmen i minst tio timmar, det vill säga att du kan ha det på dig hela dagen! En annan fördel med vårt plåster är att man kan ha det på sig även under tighta kläder utan att det syns.

Vi kom på den här idén när en av oss tjejer hade mensvärk, och vi ville fundera ut en ersättning för den berömda och älskvärda vetekudden. Vetekuddar är bra, men man kan inte bära de med sig och de håller inte värmen jättelänge. Då hittade vi det här plåstret, designade om och började sälja.

Vår främsta målgrupp är fertila kvinnor då vi vill rikta oss till kvinnor med mensvärk. Men vi har även en stor kundgrupp bestående av personer med ryggont, ont i nacken eller andra smärtsamma problem.

Vår affärsidé:

Vi i Hot relief UF ska öka livskvalitén under en vecka i månaden för fertila kvinnor. Med hjälp av våra enkla och prisvärda produkter ska vi skapa ett nätverk av återkommande och nöjda kunder.

Det har gått väldigt bra för vårt företag, vi har vunnit bästa affärsplan (bäst av ca 230 företag i uppsala län) vilket innebär att vi kan gå vidare till SM. Vi har desstuom fått tre tidningsartiklar, det är väldigt stor. Och nu har vi även fått ännu en god nyhet som jag tyvärr inte kan dela med mig av förrän allt är bekräftat. Men det är det största av allt.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kostar ett plåster? :) och kan man återanvända det?

2011-02-04 @ 11:55:11
Postat av: ♥ SmyckenbyAnna - Egentillverkade smycken

Kors, fjädrar, pistoler, vingar, kedjor, döskallar, nycklar, peacemärken ... m.m.

Nystartad smyckesblogg där jag säljer egengjorda smycken till superbra priser.



- http://smyckenbyanna.blogg.se



Kram! ♥

2011-02-04 @ 14:08:34
URL: http://smyckenbyanna.blogg.se/
Postat av: Lilla H

Superbra ide och superfin bild på headern!

2011-02-05 @ 12:50:37
URL: http://haleyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0